perjantai 11. maaliskuuta 2011

Neiti Carcassonne

"Mi-itäs puuhatte? Sallinette, että liityn seuraan?"

Unna Tuutikki on innokas lautapelaaja, sillä seuraeläimen virkaan kuuluu tietenkin myös seurapelien valvonta ja niihin osallistuminen. Etenkin pelit, joihin kuuluu pieniä kiliseviä ja vaivattomasti käpällettäviä pelinappuloita, ovat neidin suosiossa. Osan viikosta sohvaa kansoittaneen vieraan ansiosta kansalaiset saivat pelata hieman Carcassonnea, johon kuului erinomaisia pelinappuloita sekä vieläkin erinomaisempi pelilaatikko.

"Hmm..."

"Mitä siinä tuijotatte? Olen isän puolelta aito Carcassonne!"

Myöhemmin Tuutuli auttoi Ticket to Ride -pelin pisteiden laskussa siirtämällä toistuvasti erään pelaajan pistenappulaa taaksepäin ja jopa pois pelilaudalta. Ikävä kyllä tapahtuneesta ei ole valokuvaa.

"Säännöissä lukee, että se, joka istuu laatikossa saa alottaa!"

21 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Unna-neito! Olet kaunis kuin Carcassonnen torniin teljetty linnanneito. Eihän sua vaan ole teljetty? Voisin menaan tulla pelastamaan.
Sä tuot toisaalta mieleen kasinoiden uhkapelipöytien ympärillä pyörivät viekkaat sydäntenmurskaajaneidot, noin niin kuin bond-henkisesti tuli mieleeni.
Unelmieni bondtyttö!

Oi että sulla on niin monta erityislahkakkuutta.
Ootko hyvä kokkaamaan kans?
*muisk*
RANSU

ella kirjoitti...

Ei mua oo teljetty, enkä murskaa sydämiä, vaiks kylläkin joskus sulatan niitä. Se todistaa kans mun kokkitaidoista, koska esim. tänä aamuna kokkasin pikasulatettua hirvensydäntä huutelemalla henkilöstölle, miten kuumalla hanan pitää olla, että tulee sopivaa. *Puss*

Terkuin Unna Tuutikki, Bond-tyttösi

Mamma N kirjoitti...

Pelinaisia täälläkin :D !

ella kirjoitti...

Onhan se jo aiemmin Dog Turbo -pelin kanssa todettukin, että Tuutusessa on uhkapelurin vikaa ;D

Jenni kirjoitti...

Neidillä on pelisilmää! :D Totesin aiemmin tänään Naukulaan, että kissaurheilua voisin kyllä minäkin seurata. Nyt täytyy todeta, että minäkin voisin pelata seurapelejä, jos Unna pelaisi mun kanssa. :)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Nappuloita JA laatikko! Oot kyllä saanu viettää tosi hienon illan!

ella kirjoitti...

Jenni: Jatkuvasti pelinappuloita siirtelevä kissaneiti on kyllä mitä piristävintä peliseuraa. Huomio ei nimittäin saa herpaantua hetkeksikään tai menee pistelasku uusiksi :D

Musta ja Harmaa: Nappulat ei ollu ihan yhtä hienoja ku helmet ois, mutta laatikko kyllä paikkas aika paljon. Kuvitelkaa, ku voi yhtä aikaa olla laatikossa ja täppäillä nappeja laudalta! Toivoisin, että kaikilla vois olla joskus yhtä kivaa.

Terkuin Unna Tuutikki

Mindy kirjoitti...

Meilläkin on pohdittu, jos vaikka pelaisi säännöillä, jossa Mindy on jonkinlainen fortuna ja Mindyn siirrot on vain hyväksyttävä sellaisinaan. Sellaiset säännöt kelpaisi varmasti neiti Carcassonellekin.

Furensic Evidence kirjoitti...

Voi että! Nappulat ja laatikko kyllä kuulostaa lyömättömältä yhdistelmältä!

ella kirjoitti...

Mindy: Koska kansalaiset eivät missään tapauksessa epäile neiti Carcassonnen lukutaitoa ja sääntöjen tulkintaa ("lain henki" jne.) pelien säännöt ovat käytännössä muotoutuneet tuohon mainittuun suuntaan. Laatikossa istujalla on siis ylin tuomarinvalta.

Furensic Evidence: Siinä on pienelle päälle jo yltäkylläisesti virikkeitä ;D

Heidi kirjoitti...

Jotenkin arvattiin sun tyylin pelata lautapelejä! ;)

Nessu ja Maiselmo kirjoitti...

Hih... =D Lautapelien pelaaminen onkin hauskaa puuhaa, varsinkin jos kissa pelaa tai seuraa peliä!

ella kirjoitti...

Paavo ja Harmi: Tämä lieneekin melko universaali tapa kissoille osallistua seurapeleihin :D

Nessu ja Maiselmo: Näin on, eikä mitään peliä pysty pelaamaan kovin vakavissaan pienen karva-apulaisen pyöriessä ympärillä pelinappuloita vaanimassa :)

Sirpa kirjoitti...

Unna on sitä mieltä, että laatikko on tuotu paikalle juuri Unnaa varten. :D

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Kissa kyllä osaa julistautua tilan kuin tilan herraksi tai valtiattareksi! :)

Onni kirjoitti...

On lämmin ajatus ja hienoa tietää, että tuolla ja siellä maailmassa hyvät laatikot ei mene hukkaan vaan niissäkin asuu pieniä kissoojaaa, pieniä kissoojaa!

ella kirjoitti...

Onni: Aivan niin! Ja tuossa laatikossa istuu pieniä kissoja silloinkin, kun se ei ole meillä käymässä. Hyvät laatikot eivät missään tapauksessa saa mennä hukkaan.

kitinen kirjoitti...

Ai teilläkin lautapelaillaan! Meidän Minttu oli erityisen ahkera pelaamaan ja tietysti aina pelilaatikosta käsin ;D Nykyiset kissat ottaakin sitten maltillisemmin noi ihmisten harrastukset. Tosin just Carcassonne on meillä ainoa peli, josta kissat ovat onnistuneet yhden pelinappulan pysyvästi hävittämään! :D

ella kirjoitti...

Juu, kissan ja kansalaisten yhteinen harrastus :D Ja kissaa vartenhan se laatikko jätetään lattialle, eikös? ;D

kitinen kirjoitti...

Yleensä meillä se laatikko on parasta jättää houkuttimeksi pöydälle pelin viereen tai muuten kohta on kissa levällään pitkin pelilautaa xD Kun toiset niin tahtoo osallistua <3

ella kirjoitti...

Jos Unnalta kysytään, laatikon paras paikka on lattialla niin lähellä pelilautaa, että siitä yltää tasapuolisesti täppäilemään kaikkien nappuloita ;)