torstai 27. tammikuuta 2011

Sulattajan paras apu

Muuton loppusiivoukseen kuuluu pakastimen sulattaminen. Kissasta tippuva vesi ja outo uusi komero olivat tietenkin mittaamattoman kiehtovia.

Saturday night freezer -tanssin perusasento.

"Tää pyyhe on läpimärkä, kannattaisko vaihtaa?"

Jääkylmät vesipisarat eivät saa estää perinpohjaista pakastintutkimusta.

Pakastimen ritilöistä tipahteli silloin tällöin oivia pelivälineitä. Tuutusen harmiksi ne sulivat muutamasta tassukosketuksesta.

15 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Onpa teillä nyt mielenkiintoista :) Aivan loistavia kuvia puuhakkaasta sulatusexpertistä :)

Taina kirjoitti...

Näyttää olevan sulatushommat hyvin käynnissä,puuhakasta ja vauhdista ei ole varmaan puutetta:D..

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Kissan mielestä on erittäin hauskaa, kun laatikoita on pitkin poikin ja tavaroita levitellään arvaamattomissa paikoissa :) Pakastimensulatuskin oli oivallinen hupinumero Tuutusen päiväohjelmassa!

Tansku: Näin on :D Jos isännöitsijä tai seuraava vuokralainen sattuu lukemaan blogia, haluan tiedottaa, että pesin kaapin vielä perusteellisesti Tuutusen seikkailujen jälkeen ;D

tuutäti kirjoitti...

Jopas siellä on touhukkaita tyttöjä! Herää vain kysymys, missäs kaikki Tuutusen eväät ovat? Syöty?

ella kirjoitti...

Tuutäti: Sitä kai Tuutunenkin kaapista ihmetteli :) Parvekkeella olivat eväät sulatuksen ajan, koskapa oli napakasti pakkasta. Pakastin seuraavaan asumukseen on jo tilattu myös :)

tuutäti kirjoitti...

Minä jo Tuutusen puolesta huolestuin! Ja Kummitätikisut myös. Mutta hyvä, että hieman hirven sydäntä on jäljellä!

ella kirjoitti...

Tuutäti: Lihoja on kolme rasiallista ja yksi silakkalaatikko. Sydämellisyyttäkin on oikein sopivassa suhteessa. Ei ole siis ihan heti puutetta :D

L-L kirjoitti...

Minun pitäis sulattaa arkkupakastin. Jo nyt Lotta tulee tutkimaan jos avaan sitä vähemmän käytettyä ikiroutaa. Epäilen, että sulatuksen kanssa on enemmän kuin tarpeeksi avustavia tassuja.

ella kirjoitti...

L-L: Mikä lie niin jännää pakastimissa... Tuutti ainakin oli suuna päänä tutkimassa kylmästä välittämättä, vaikka tärisee vilusta heti, kun parvekkeen ovea raotetaan talvella :D Toivotan sitkeyttä sulatusyritykseen, hyvää tarkottavia tassuja tulee varmati olemaan apuna riittämiin!

Mayo kirjoitti...

Kuvat kertovat suuresta mielenkiinnosta. Ihmiset elävät kissojen mielestä aika tylsästi. Jos tavaroita olisi siellä sun täällä, se olisi kissasta parempi : )

ella kirjoitti...

Ainakin Tuutin mielestä tällainen vaihtelu on tervetullutta. Kulkureittejä tukkiva laatikkosokkelo ei ole kissalle edes hidaste, vaan jännittävä muuttuva labyrintti, joka tarjoaa haastetta leikkihepuleihin :) Osaisipa itsekin suhtautua muuttoon noin :D

Mindy kirjoitti...

Meilläkin oli sama sulatusoperaatio vähän aikaa sitten. Mindyn mielestä oli oikeus ja kohtuus ravistaa märkää tassua kaikkien läsnäolijoiden yhtäläisen kastelun varmistamiseksi.

ella kirjoitti...

Mindy: Mindy on oikeassa. Onhan vähintäänkin reilua, että muutkin läsnäolijat kastuvat, kun ovat ensin huijanneet viattoman kissaparan osallistumaan sulatusoperaatioon!

Heidi kirjoitti...

Oikein loistava kuvasarja siitä mitä tarkoittaa, kun kissa avustaa kotiaskareissa! ;) Varsinkin tuo eka kuva, Tuutti siellä tomerana sulattamassa pakastinta!

ella kirjoitti...

Paavo & Harmi: Kyllä pakastimensulatus oli ihan ykkösrämppää niin kauan kuin sitä kesti :D Molemmilla hyllyillä oli käytävä ja moneen kertaan. Hetken näytti pakastin hivenen epäsiistiltä, kun neitikäisen tutkimuksista oli jäänyt pakastimen märille seinille muutaman kymmentä kissankarvaa...