tiistai 11. tammikuuta 2011

Oi aikoja...

"Eiku nyt perut sen. Peru se. Nyt. Jumaliste, soitat sinne ja sanot, etten tule!"

Rokotusaika on varattu. Unna haluaisi ehkä mieluummin peruutusajan. Katkarapuaikakin kävisi.

Kuva on otettu joulukuussa 2009 vastaavana ajankohtana. Kuvassa poseeraava söpöliini ei ole sittemminkään muuttanut mieltään eläinlääkärikäyntien älyttömyydestä. Kansalaiset ennustavat rajumyrskyä viikon päähän, sillä jos entiset merkit paikkansa pitävät, taivaalta voi sataa mitä tahansa injektioneuloista koiranruokanappuloihin.

16 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ah, pitää pitää mielessä, että varoo sitten Tampereen suunnalta tulevaa injektioneulatuiskua :-D
Voi että Unna on ihanan pörröinen ja pehmoinen tuossa kuvassa! Voi söpöä!
♥♥♥
Ja terkut Ransulta: "Karataan hei kyljyskiskalle!!!"

ella kirjoitti...

Saila: Ensimmäinen eläinlääkärikertamme oli jossain määrin vauhdikas, kun muuan söpöinen pieneläin sinkosi itsensä kirjaimellisesti seinille. Sterilisaatioreissulla villipeto onneksi hypnotisoitiin ammattitaitoisesti ja rauhoitettiin kuljetuskoppaansa. Saapa nähdä, kuinka tällä kertaa sujuu :)

Pentuisuutensa syksyn Unna vietti ulkosalla ja ulkorakennuksessa, joten neitikäisellä on kuvassa superpaksuvillakerrasto, jonka pehmoisuutta saavat ihmiset vain arvailla.

Ransu: Shh, älä kerro niille!! Eiiikä siis mihinkään olla karkaamassa. *vink*

Terkuin Unna Tuutikki

Sirpa kirjoitti...

Kollokin vaihtaisi vuosittaisen rokotusaikansa katkarapuihin, jos voisi - Kollolla on rokotuksen aika maaliskuussa. :D Unnalle tsempitykset j toivottavasti ei paljon koirannappuloita ja injektioneuloja sada niskaan! :)

Kollo täytyy yleensä kumota kopasta pöydälle, mistä kissa yrittää heti karata. Edellinen kissani hyppäsi kerran eläinlääkärin luona hyllylle pullojen taakse.

ella kirjoitti...

Unnakin pääsi ensireissullaan vaikka minne. Muun muassa sille työtasolle, jolla oli pienissä pulloissa rokoteaineita ja yksittäispakattuja neuloja...

Unnan kopasta saa irrotettua yläpuolikkaan, joten koppaantunutta kissaa ei tarvitse kipata tutkittavaksi. Varotoimena ajattelin silti pukea Unnalle valjaat. On todennäköisesti miellyttävämpää sekä kissalle että ihmisille, että pakokauhuinen jahtausepisodi jää puuttumaan rokotuskäynniltä, kun kissasta voi paremmin pidellä kiinni.

Mamma N kirjoitti...

Naukulassa halutaan vaihtaa katkarapuihin kaikki eläinlääkärikäynnit, autoajelut, imurointi, joskus harvoin baarista tuleva pahanhajuinen mamma....Lista on loputon ;)

ella kirjoitti...

Nuo olisivat varmasti useimpien kissojen mielestä aivan vaihtamiskelpoisia asioita :D Hämmentävää, miten tympeä ihmismieli kieltäytyy ymmärtämästä, kuinka yksinkertaista olisi korvata esimerkiksi imurointi hirvenlihalla.

RANSU kirjoitti...

Jo0. Eli klo 22.48, koorditaatti f5G, ja varasuunnitelmana D9.
R

ella kirjoitti...

Ja s4l4s4n4 <3
UT

Eetu kirjoitti...

Venatkaa mua! K9gsX! Ja F9! Mut ette sitten vedä lättyyn, oon jo tarpeeks traumatisoitunut. Nähään!

ella kirjoitti...

Oho, ihan uus kaveri. Terve sulleki! Taisit kyl nyt eksyy noilla koordinaateilla, mut ens kerralla sit!

Terkuin Unna Tuutikki

Nessu ja Maiselmo kirjoitti...

Vähäks makeeta kissa soittaa eläinlääkäriin!! :P Gou Unna Tuutikki. :)

ella kirjoitti...

Heheh :D Harmi, etteivät ehkä eläinlääkärissä ymmärtäisi, että "Mjaurr? Psstsähh!!!" tarkoittaa "Lääkärillä? Haluan perua rokotusaikani." :D

kitinen kirjoitti...

^ Ihana kommentti :D Mä jotenkin arvasin, että "Psstsähh!!!" tarkoittaa rokotusaikaa xD

Voi Unna ♥ Kuvassa ilmekin on jotenkin niin tomera! :D Meillä kissat aina vaan alistuu kohtaloonsa, raasut. Ovat lääkärissä kiltistä eivätkä silti saa edes katkarapuja :( No herkkutikun Töppönen sai viimeksi, mutta siitäkin Hani söi puolet.

ella kirjoitti...

Kitinen, kenties sinun pitäisi harkita eläinlääkärin puhelinvastaanoton hoitamista, kun kissan tulkkaus sujuu noin hyvin ;D

Unna on ollut pienestä asti topakka ja omaehtoinen otus, vaikkei arkajalasta sitä heti uskoisikaan. Unna oli eka reissullaan niinkin reipas, että lääkärikin pelkäsi saavansa villipedon silmilleen... :D

kitinen kirjoitti...

Mun ehkä pitäis joo :D Mulla ei vaan kovin tarkkaan vielä ole hallussa noi äännevivahteet ja muut, sillä lausuntatavasta riippuen "Psstsähh!!!" saattaa tarkoittaa myös matolääkettä xD

ella kirjoitti...

Mutta kuten monessa muussakin kielessä, kontekstista voi usein päätellä merkityksen. Eläinlääkärin ajanvaraukseen soitettuna se todennäköisesti tarkoittaa rokotusaikaa. Olennaisempaa on, että oikea aika tulee peruutetuksi. Omistajan puhelinnumerostahan sitä ei välttämättä voi päätellä, sillä kissa saattaa soittaa hätäviestiään vaikka naapurin mummon luota :D