lauantai 22. tammikuuta 2011

Pudotus

Lumenpudottajat piipahtivat. Alimpaan kerrokseen ei juuri ryminää kuulu, mutta lumi- ja jääpaakkujen kopsahtelu pikkuparvekkeisiin herätti kissan mielenkiinnon. Unna Tuutikki kipaisi siis kiireen vilkkaa vartioon.


Putoavaa lunta olikin sitten kytättävä korvat tanassa kiipeilypuun alatason suojista koko lumenpudotuksen ajan. Hankalasta paikasta huolimatta virkeästä vahdista sai muutaman paremmankin kuvan, joista näkyy, kuinka terävänä ulos kurkistellaan.

8 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Äärimmäisen tarkkaavainen katse! Kyllä tuli taas valvottua tarkkaan, että työt hoituvat. Työnjohtaja mahtoi olla väsynyt suorituksensa jälkeen?

ella kirjoitti...

Ylipäällikkö Tuutunen nukkuu varmuuden vuoksi hieman ylimääräistä välttääkseen Burn-outin. Kyllä silmät väsyvät, kun on jokainen lumipaakku laskettava!

Saila kirjoitti...

Ihana James Bond-kuvakulma tuossa, sulkimen keskellä :-D
Tarkkana kuin agentti Unna näyttää olevankin. Laserkatse, jolta ei jää mikään huomaamatta! Söpö miniagentti <3

ella kirjoitti...

Hii, miniagentti! :D James Bondissa onkin usein upeita chinchillapersialaisia bongailtavissa "pahiskohtauksissa". Oma kisulainen silitysetäisyydellä auttaa eläytymään elokuvaan ;D

Saila kirjoitti...

Kyllä, olen itsekin ihaillut niitä persialaisia, jotka osaavat vetää itselleen juuri niin v-umaisen ilmeen kuin kohtaus vaatii :-D
Ransu lähettää miniagentti-Unnalle erityisterveiset, J. Bond on erityisen Ransun sydäntä lähellä, sillä sen kasvattajat nimesivät kaikki pentunsa Bond-leffojen mukaan, siitä myös Franz Sanchez, Lupa tappaa -leffan kolumbialainen pahis.

ella kirjoitti...

Ransulla ja Unnalla onkin paljon yhteistä, sillä onhan Unnankin sukunimi englanniksi (vapaasti käännettynä) Moneypenny ;D

Sirpa kirjoitti...

Lumen pudotus on vahtimista vaativaa puuhaa - ihmiset tarvitsevat ehdottomasti kissatyönjohdon niin kuin moneen muuhunkin työhön. :)

ella kirjoitti...

Nuo työläiset eivät tosin tainneet edes tietää olevansa asiantuntevan kissantyönjohdon alaisina. Onneksi Tuutti oli kuitenkin valppaana ja kaikki sujui hienosti! :)