maanantai 24. tammikuuta 2011

Latvojan paras apu

Rumaksi venähtäneen chilin latva koki loppunsa valtakunnan saksissa. Toisinaan omatoimisiakin latvontoja järjestävä johtava tarhuri Penninraha seurasi leikkausten kulkua ja jakoi esteettisiä näkemyksiään auliisti.

"Tuosta voisi leikata lisää. Ja tuosta."

Tarhuri Penninrahan ohjeilla chilistä ei jäänyt kuin tynkä, mutta pelivälineiksi kelpaavia latvapätkiä syntyi runsaasti. Pistokkaiksi valikoidut latvat olisivat toki kiinnostaneet luvallisia enemmän, mutta ikävä kyllä Unna sai leikkeihinsä vain niitä tylsempiä. Muuttolaatikosta "kasvavia" saksittuja latvoja oli kuitenkin ihan mukavaa täppäillä ja nuuskutella.Kummitätikissojen hellässä huomassa Otto-poika on jatkanut huimaa kasvuaan. Otto auttaa ahkerasti lumitöissä ja syö sitäkin uutterammin pysyäkseen Lyyti-neitiä painavampana.

Alkukantainen pystykorva 10 viikkoa.

8 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Komea Otto! :)

Kissat tuntuvat tietävän, mistä viherkasveja tulisi harventaa. Kollo harrastaa myös viherkasvien harvennusta. :D Unnalla on tarkka katse.

ella kirjoitti...

Juu, Tuutukin harvensi viimesyksynä kokonaisen paprikakasvin... Ensin oksat poikki, sitten koko varsi. Kenties neiti kokeili paprikan kiipeilynkestävyyttä :D

tuutäti kirjoitti...

Otto-pojalta terveiset Tuutuselle! Nyt kyllä jää Lyyti-prinsessa häviölle (painossa): vajaassa kolmessa viikossa on tullut 2,5 kiloa lisää! Tosin Lyyti on jo hieman osoittanut kiinnostuksen merkkejä portaissa vahtimalla ja toisinaan uskaltautuu jo alakertaan ruokailemaan Oton läsnäollessa. Ja kilttinä poikana Otto istuu ja odottaa (melkein koko ajan).

ella kirjoitti...

Minkä Lyyti painossa häviää, voittaa Hän vihreissä silmissä ja sisäsiisteydessä ;D Hienoa, että Otto on melkein kiltti poika. Prinsessaneitien kanssa on osattava olla kauniisti!

tuutäti kirjoitti...

Lyyti-prinsessa mätti äsken ihan olan takaa Ottoa kuonolle. Ei vissiin oikein osunut, kun Otto-pöljäke ei muuta kuin istui ja toljotti, eikä edes sihinöitä ja suhinoita kavahtanut. Tilanteesta ei oikein saanut kunnollista kuvaa, mutta läheltä piti -tilanteesta tulee joitakin otoksia!

ella kirjoitti...

Oi, oi koiraa! Tosin eiväthän Lyytin iskut ole ennenkään koiria järkyttäneet, vaan lähinnä hölmistyttäneet, kun ei koira ehdi hoksata, mikä kuonoon ja paukahti (ja miksi??) Hurjia käpälän liikkeitä näkyy myös videolla kissasta ja ketusta: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eMqSN4hF--U

Mamma N kirjoitti...

Missä kasveja, kukkia tai muuta vihreää, sieltä tapaa varmimmin myös Naukulan likat. Samoja harrastuksia tuntuu olevan :) !

ella kirjoitti...

Samoin tätikissat. Kun kissa pinkoo karkuun voitonriemuisesti luvaton leikkokukka hampaissaan, voin miltei kuulla sen lallattavan "puo-li ki-loa päi-väs-sä!" siinä mennessään :D