keskiviikko 31. elokuuta 2022

Juhannuksen yllätyskissa 2021


Eetu ja Hulda jouluna 2019.

Eetu menetti aasialaistaustaisen tyttöystävänsä Huldan sairaudelle kevättalvella 2020. Isäntämies eleli Valtimon peräkylällä seuran kaipuussa, kuten monet muutkin kaltaisensa ikämiehet, mutta talonmiehen hommia piisasi myyrien kevätkylvöstä oravankarkotukseen ja kyynpyyntiin.

Huldan ja Eetun kotialbumi.

Eetu tuli käymään Unna Tuutikin valtakuntaan juhannuksena 2021. Terkkarireissulla havaittu munuaisten vajaatoiminta sinetöi muuton pysyväksi.

Eetun saavuttua valtakuntaan Feliway friends puksutti ja kansalaiset nukkuivat varmuuden vuoksi eri huoneissa eri kissojen kanssa öittäin puolia vaihdellen. Kotiutuminen kävi kuitenkin mutkitta herrasmiehen kunnioittaessa valtiattaren rajoja.

Toisinaan Eetu silti kuvittelee, että yhdenistuttavaan nojatuoliin tai pahvilaatikkoon mahtuu kaksi kissaa, mutta Unna muistuttaa realiteeteista ja pitää moiset dementoituneet harhat loitolla. Kevyt painiminen käy fysioterapiasta.

Täältä pesee ja linkoaa!

Isännöintiin tottunut Eetu remontoi innokkaasti valtakunnan pahvilaatikkoja ja huutaa ikkunasta naapurin kakaroille. Talonmiehen hommia riittää kaupunkikortteerissa eläkeläisellekin. Valtakunta on onnellinen Eetusta.

Pahemminkin voisi olla.

11 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ooh, onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Lupsakasti näyttää yhteiselo sujuvan.

Pepsi + Max kirjoitti...

No jopas olet saanut kaverin Unna Tuutikki! Syöttekö yhdessä vai erikseen?

Sofia kirjoitti...

Onpas sulla Unna tosi komea kaveri nyt ❤️

Kiskatit kirjoitti...

Ooo mikä kolli ♥
- ROkkimimmit -

ella kirjoitti...

Saila: Kyllä vain! Ei olisi uskonut, että noin hyvin lähtee sujumaan. Vetreyttävää fysiojumppaa harrastetaan olohuoneen painiareenalla lähes päivittäin, mutta vain hyvässä hengessä.

Pepsi + Max: Ruoka-aika on yhtä aikaa, mutta usein eri puolilla huoneistoa. Kansalaiset saavat vähän reagointiaikaa, sillä muuten tiikeri hiipii taikurin allergia-annokselle ja taikuri ilmiintyy tiikerin munuaiseväille... Toisekseen Eetu ei aina muista, että olisi nukkumisen lomassa syötäväkin, joten lounasta tarjoillaan välillä vuoteeseenkin.

Sofia: Jo vain onkin, mutta ihan pelkkä kaveri ;) Lyytiähän Eetu tuossa kesälomalla pistäytyessämme vähän vilkuili, kun taitaa tykätä kilpparitytöistä <3

Rokkimimmit: Totta turisette :O Eetu pistää misujen sukat pyörimään eläinlääkärin henkilökuntaa myöten!

Elli kirjoitti...

Eetu on komea herra! <3 Mukavaa, että eläkeläinen otettiin Tuutusen valtakunnassa hyvin vastaan. Pieni nujakointi pitää pirteänä ja seura on seuraa, vaikkei aina lähituntumaan päästäisikään.

ella kirjoitti...

Elli: Jo vain onkin <3 Ja varsin mukava seuramies niin kansalaisista kuin Tuutusestakin, vaikkei silti Ransun paikalle ole tunkemassa poikaystävälistalla ;)

Henna, Arttu ja Lupsu kirjoitti...

Tämäpä iloinen uutinen, vaikka tietysti se on tylsää, että muuton syynä oli munuaistauti. Kissaseura kuitenkin tekee hyvää jokaiselle, siispä onneksi myös Neiti Penninraha sai oman kissan! Eetu on hyvin komea herrasmies ja ilmeisesti myös tavoiltaan moitteeton, joten hänen seurassaan varmasti viihtyy mitä parhaiten!

ella kirjoitti...

Henna, Arttu ja Lupsu: Munuaiset voivat tällä hetkellä onneksi aika lievästi pahoin. Muuton yhteydessä eka eläinlääkärikäynti antoi olettaa, että olisi parempi kaivaa kuoppa jo ennen pakkasia :O Olemme onnellisia, että Eetu jäi seuramiehen virkaan kuitenkin jo tuntuvasti tätä pidemmäksi aikaa <3

Saila kirjoitti...

Ransusta on mukava kuulla, että hänen asemansa Unnan sydämessä ei horju <3

ella kirjoitti...

Saila: Valtakunnan tietotoimisto vahvistaa: välit ovat yhä platoniset. Sininen viikinkiprinssi saaristosta on yhä Unnan sydämen valittu <3