tiistai 12. heinäkuuta 2022

Tervehdys kruunulta

"Älkää huoliko seuraajat. Voin uskomattoman paksusti ja karvaisesti."

"Olen saanut uuden divaanin."

"Ja talonmiehen. Ransu älköön huolestuko, välillämme ei ole romanttista virettä." (Fanikuva seuraajille, kuka tunnistaa isäntämiehen?)

"Ja normaalin hammasharjan. Kansalaiset voivat kertoa siitä enemmän toiste."

"Tiedote päättyy. Lepo vaan."

17 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ooooh, Unna-neidon kuulumisia! Mukava nähdä tuoreita otoksia erinomaisen muhkeankarvaisesta muodostasi. Siinä on tyttö mieleni mukaan!
Sienitartuntaturvallisia etäpusuja ja -puskuja
niin ja ei unohdeta sydänherkkuja!
kunnioittavasti
RANSU

ella kirjoitti...

Hurrur <3 Sydänherkkuja on nautittu, oon ennätysmuhkee! Eläinlääkäri kehotti syksyllä olemaan vähemmän muhkee (oli vissiin kateellinen), niin rupesin vaan muhkeemmaksi! Oon myös ennätyskarvainen, enää nenänpää, varpaat ja silmämunat vaan nakuna.

Sydämellisin terveisin Unna Tuutikkisi

Pepsi + Max kirjoitti...

Unna Tuutikki, mahtava kuulla sinusta! Toivottavasti saamme pian lukea mikä hammasharja tuo on ja mitä muuta olet touhunnut!! - Pepsi ja Max

Sofia kirjoitti...

Moikka Unna, pitkästä aikaa! Hienoa kuulla, että voit muhkeasti 😻 Niin minäkin ellin mielestä, mutta eihän me siitä välitetä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Unna, muhkeus pukee Teitä erinomaisesti. Mukavaa kuulla voinnistanne.
Ja talonmieskin on varsin komea.

Kiskatit kirjoitti...

Moi piitkästä aikaa, kiva kuulla kuulumisia. Eikä haittaa vaikka seuraava tulisi edellistä nopeammin 😋
- Rokkimimmit -

ella kirjoitti...

Pepsi + Max: Kansalainen yrittää näiden ylenpalttisten kehujen ja kiitosten aallolla ryhdistäytyä ja raportoida edes siitä hammasharjasta (josko blogisuoni sillä aukeaisi taas hetkeksi?) Toimintakuvia hammaspesusta ei tosin liene tulossa, niiden ottaminen on todettu jo aiemmin sangen haastavaksi ja kansalaisnotkeutta koettelevaksi :D

Sofia: Kaikenlaisia epärealistisia paino- ja ulkonäköodotuksia sitä kissaparkaan kohdistuukin! Sopivan muhkea on hyvä.

Anonyymi: Kansalaisetkin ovat sitä mieltä, että Unnaa on aivan sopivasti <3 Nykyinen muhkeus kuitenkin piisaa, eikä talonmiehen ruokakupilla tarvitsisi käydä :D

Rokkimimmit: Samaa täälläkin toivotaan, että seuraavat terveiset saadaan kuvattua ja kirjoitettua alle kahden vuoden viiveellä...

Elli kirjoitti...

Miten muhkea ja karvainen ja ihana Tuutti! *_* Kiitos näistä kuulumisista, arvostamme suuresti. <3

ella kirjoitti...

Elli: Olemme tismalleen samaa mieltä Tuutista! Ihanaa, että monet vakiokommentaattorit ovat yhä linjoilla <3

Anonyymi kirjoitti...

Onpa jännittävää, eilen hiivit mieleeni jostain kulman takaa ihan sattumalta ja tänään (jo) muistin tulla tänne tsekkaamaan, josko jotain... Ja kyllä, parasta tähän päivään, Unna Tuutikin tuoreet kuulumiset ja pehmeän pörheä olemus <3

ella kirjoitti...

Anonyymi: Kansalaiset ovat vakuuttuneita, että Tuutti on mahtava taikuri, joka osaa sekä äänettömän ruokakupille ilmiintymisen että telekineesin salat!

Mamma N kirjoitti...

Tervehdys, teidän muhkea karvaisuutenne ♥ Erinomainen raportti.

ella kirjoitti...

Pitkästä aikaa Mamma N! Näistä pörröisyyksistä kelpaa raportoida <3

Henna, Arttu ja Lupsu kirjoitti...

Oi, juuri oli mielessä, että Unna Tuutikki se vasta viisas kissa onkin, mitähän hänelle kuuluu. Onneksi voitte muhkeasti ja karvaisesti ja mitä ilmeisemmin kaikin puolin oivallisesti muutoinkin.

Myös talonmies näyttää oikein viehättävältä. Uskomme hänen olevan oikein pätevä tehtäväänsä. Luonnollisesti täytyy Ylhäisillä Henkilöillä olla myös talonmiehet ja muu palvelusväki.

Toivomme kuulevamme kuulumisia jatkossakin!

ella kirjoitti...

Henna, Arttu ja Lupsu: Kiva, kun piipahditte kommentoimassa, niin muistettiin päivittää linkkikin sivupalkkiin (täytyisi ehkä muutenkin siivota...) :3

Psst.. Talonmies saattaa olla täällä vaan eläkkeellä, mutta ei kerrota sille ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pelkäsin jo pahinta kun Unnasta ei kuulunut mitään aika toviin, mutta onneksi kaikki hyvin! Saa toimittaa muutaman rapsutuksen minunkin puolestani :)
t. vanha kissoista pitävä setämies.

ella kirjoitti...

Setämies: Luojan kiitos radiohiljaisuudessa on ollut kyse vain kansalaisten, ei kissan, apaattisuudesta :) Sopiva annos rapsutuksia välitetään Unnalle pikimmiten!