lauantai 19. joulukuuta 2020

Yksityinen lukumaja

 Valtakuntaan tuotiin jättisuuri pahvilaatikko, jonka kansalainen viipymättä sisusti viihtyisäksi lukumajaksi. Lukeminen ei kuitenkaan ole vielä edistynyt, sillä maja tuntuu olevan jatkuvasti varattu valtakunnan viranomaisten käyttöön. Epäilemättä viranomaisilla on mielessään kansalaisten turvallisuus, sillä pääsyä lukumajaan on rajoitettu mm. sisäilmatutkimuksen, peiton pehmeysmittausten ja lukulumeneiden tarkistusmittausten nojalla.

"...Missään nimessä en torkkunut töissä," vakuuttaa tarkastaja. 

12 kommenttia:

Kiskatit kirjoitti...

Mitään ei voi oikein ottaa ilman tarkkoja tutkimuksia, kyllä kaikki tulee olla kunnossa ja varmistettuna ennen käyttöönottoa!
- Rokkimimmit -

ella kirjoitti...

Rokkimimmit: Ja onko kansalaisilla tällaisten erillisten lukutilojen käyttöönottoon tarvittavia lupiakaan? Operoidaan sentään valtakunnan yhteisillä alueilla! Asiantuntijuus on tarpeen. Ehdottomasti.

Saila kirjoitti...

Nyt kyllä näyttää niin houkuttelevalta kissalla varustetulta lukumajalta, että söpöliini tarkastaja olisi vaarassa litistyä, jos olisi tässä taloudessa!

ella kirjoitti...

Saila: Kansalainen elää toivossa, että vielä jonain päivänä onnistuu hivuttautumaan virallisen valvonnan ohi lukumajaan kissan kainaloon <3

Elli kirjoitti...

Mikä ihana lukumaja! *_* Hyvin tarkastettu!

Henkilökunta tahtoo myös valtaisan pahvilaatikon, jonne Kassisilta ja Sepoilta olisi pääsy kielletty. He voisivat saada omalle koolleen sopivia laatikoita. Se olisi tasapuolista ja oikein.

ella kirjoitti...

Elli: Aivan! Joku satunnainnen Unna Tuutikki voisi olla tervetullut lukukaveriksi laatikkoon, mutta että varaa omalle söpöydelleen koko laatikon, vaikka mahtuisi tarjolla oleviin pienempiinkin laatikoihin :O Ei henno kansalaisjaosto somasti uinuvaa kissaa poiskaan häätää.

Sofia kirjoitti...

Ei noin ihanaa majaa voi varata vain ihmisväestön käyttöön! Tuo on ehdottomasti mitä kissasopivin paikka päikkäreille, yöunille, nokosille ja torkuille. Kansalainen voi käyttää majaa, kun kissa on syömässä, vessassa tai leikkimässä.

ella kirjoitti...

Sofia ja Olga: On huomattu! :D Missään nimessä ei kissakäyttöä ollut tarkoitus rajata pois, mutta ajatus yhteiskäytöstä olisikin ollut aivan liian idyllinen :P

Mamma N kirjoitti...

Ihan paras!

ella kirjoitti...

Mamma N: Jo vain on parhaita näkemiäni lukumajoja! Vielä en ole saanut houkuteltua tarkastajaa kainalooni, mutta silloin kolkuteltaisiinkin jo täydellisyyden portteja.

Henna ja pojat kirjoitti...

Ei kuuna päivänä ole nähty noin hyvää lukumajaa!

On se silti tarkistettava, ettei vain mitään piileviä ongelmia. Tarkastukset voi viedä aikaa ja vaatia useita eri tarkastuskertoja.

ella kirjoitti...

Henna ja pojat: Rakennelma on ainutlaatuisuudessaan harvinaislaatuinen! Viime päivinä tarkastaja on keskittynyt erityisesti katon lujuuslaskelmien tarkasteluun ja empirian vuoksi sekä hyppinyt että maannut katolla taajaan.