lauantai 31. lokakuuta 2020

Pahan papin paluu

Siuh.

Onko teidänkin koteihinne ilmestynyt punahehkuinen, demoninen kallo, jota kissanne aina välillä käy siunaamassa? Ja jolle se supittelee neuvojaan illan hämärissä?


"Ei saa häiritä. Meillä on kehityskeskustelu."

Joo. Ei meillekään. Kaikki on tavallisesti.

Tunnelmallista pyhäinpäivän viikonloppua!

11 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Oi, kuinka mukavaa onkaan kuulla teistä ♥ Mukavaa pyhäpäivää.

ella kirjoitti...

Kiitos <3 Kissamaiseen tyyliin elonmerkit on tietenkin parasta julkaista näin parhaalla kummittelukaudella :D

Pepsi ja Max kirjoitti...

Öö, ei ja ei. Mutta onpa kiva nähdä sinua! Ps. Voiko kehityskeskustelussa saada herkkuja? - Max

ella kirjoitti...

Niin, ei tietenkään. Kuten sanottu, ei meilläkään.

Jos kehityskeskustelussa ei saa herkkuja, pitäisi varmaankin käydä kehityskeskustelua kehityskeskustelussa saatavien herkkujen määrän kehittämiseksi, eikö teistäkin?

Sofia kirjoitti...

Kiva kun ilmestyitte takaisin blogistaniaan!
Aika urakka sulla on käydä keke tuollaisen kovakallon kanssa 😂

Saila kirjoitti...

:-D
No ei meillä(kään) tuollaista kyllä ole! Onneksi Unna hoitelee tuollaiset suvereenisti. Ransua varmaan pelottaisi. Ransun suureksi harmiksi meillä on nyt koira kylässä ja lähtee vasta huomenna. Varsinainen halloween-painajainen!

ella kirjoitti...

Sofia ja Olga: Johdon tehtävät ovat raskaat, mutta Unna takoo kyllä yhteiset kehitystavoitteet kovempaankin kalloon reippain käpälän liikkein :D

Saila: Voi olla, että Mustin pastorius pitää mokomat loimottavat kallot loitolla. Hirveää horroria siellä Ransu-paralla! Ransu taitaisi tarvita taika-amuletin, jolla häätää hurtat hiiteen :D Saisikohan Unna sellaisen manattua taikakallostaan...

Elli kirjoitti...

No hei Tuutunen. <3 Peljoittava kehityskeskustelu - jos olisin samassa osoitteessa asuva ihminen, niin alkaisin viettää yöni lukkojen takana. Ties mitä juonta siellä punotaan!

Kassinen ja Seppo eivät saa kalloa. Ovat juonikkaita/riesakkaita muutenkin.

ella kirjoitti...

Elli: Kansalaiset ovat rauhallisin mielin. Eritoten siksi, että eilen toinen kansalaisista tunsi otsallaan karvaisen pikkukäpälän, sillä päiväunivenyttelyn ohessa Tuutunen päätti siunata myös ihmisen, siuh-vain! Ollaan siis samalla puolella.

Lienee kuitenkin hyvä, että henkilökunta parhaansa mukaan rajoittaa Sepon ja Kassisen pääsyä pahaenteisesti hehkuvien kallojen tykö. Todennäköisesti he ottaisivat oitis kallolla 666G-yhteyden ylipappi Penninrahaan ja juonisivat ties mitä infernaalista tuhmuutta yhdessä. Tai sitten Seppo vain soittaisi lähimmälle kosmetologille ja varaisi kotikäynnin karvanpoistoon...

Elli kirjoitti...

Voi kauhistus, Seppo voisikin varata karvanpoistokäynnin! Henkilökunta tulisi kotiin ja vastassa olisi täysin naku eläin. ...myytäisiin se kalliilla harvinaisena suomi-sfinksinä.

ella kirjoitti...

Elli: Mitä hirvein mahdollisuus juolahti mieleeni ja siinä verrannossa ei brasilialais-Seppo ole mitään... Entä, jos kosmetologilla on kaksi yhden hinnalla tarjous ja Veet-käsittely ulottuu vielä Kassisen suloturkkiinkin? :O