lauantai 1. syyskuuta 2018

Avoin kirje peränkyttääjille

Blogijulkkis ja seurapiirikaunotar Unna Tuutikki Penninraha on palannut julkisuuteen viimeaikaisten paparazzikuvien nostattamasta somekuohusta tyrmistyneenä.

Mustavalko-extravaganza.

"Nyt loppuu se iltalehtikuvien kyylääminen! En ole pelkkä jumalainen villapylly. Minulla on vieläkin myös esim. naama", tilittää neiti Penninraha tuohtuneena ja tietoisesti edullisesta kuvakulmasta poseeraten. Toimitus jää seuraamaan, jatkaako neiti Penninraha blogijulkisuuden parrasvaloissa vai jääkö raivokas ulostulo ainutkertaiseksi.

14 kommenttia:

Pepsi ja Max kirjoitti...

Ne on ne paparazit, jotka kuvaavat mitä sattuvat saamaan kuvattua mitään ajattematta.
.. Toivomme lisää kunnon poseerauksia kuvaajien edessä! - Pepsi ja Max

Sofia kirjoitti...

Ooh, olet niin kaunis, että blogistania vaipuu polvilleen!

ella kirjoitti...

Pepsi & Max: Nii! Kamera ojossa sillonki, kun ois akuutti hätätilanne ja pitäis auttaa kissaa, mut ei, kuvia vaan otetaan! Ei yhtään mahiksia hallinnoida omaa julkisuuskuvaa, kun kaikki menee heti nettiin!

Terkuin Unna Tuutikki


Sofia ja Olga: Oon kans huomannu, että jos nousee korokkeelle, voi katella alaspäin niitäki, jotka ei ymmärrä polvistua! Kantsii kokeilla!

Terkuin Unna Tuutikki

tuutäti kirjoitti...

Ah, miten ylväs Hänen Korkeutensa onkaan!

Elli kirjoitti...

Ikävää, että neiti kokee joutuneensa kytätyksi mutta niin se vain menee: mitä harvemmin julkisuudessa näyttäytyy, sitä suurempi on fanien ilo kun edes jokin osa vilahtaa. Takapuoli oli hieno ja naamapuolikin on erinomainen!

ella kirjoitti...

Tuutäti: Hänen Korkeutensa on niin jalomuotoinen. Ihailkaa tuota tömpseää käpälää, jonka Hänen Puhdastassuisuutensa tarjoaa yleisön suudeltavaksi!

Elli: Violetti lehdistö (joka muuten on neiti Penninrahan omistuksessa osake-enemmistöllä) saattoi hieman liioitella blogitähtösen reaktiota. Sopimatonta ja stereotyyppistähän olisi kirjoittaa, että Miss on salaa mielissään kaikesta huomiosta, elää kiitoksella jne..

Mamma N kirjoitti...

♥ ♥ Oi oi oi, ihan mitä päätä tahansa voimme mieluusti katsella! Olemme faneja.

ella kirjoitti...

Mamma N: Voi kyllä. Paparazzikin on itseasiassa antaumuksellinen fani, joka ilahtuu jo kuvassa vilahtavasta kissasta. Neiti Penninraha puolestaan haluaa ymmärrettävästi tarjota faneille vain parasta eli kuvia, joista hänen sulouttaan voi ihailla kunnolla kaikilta eri puolilta.

Taru kirjoitti...

Neiti Penninrahan villaplly on hurmaava ja täällä on tiedostettu myös villapyllyn naama. Joka ei häviä ollenkaan viehättäville villapöksyille.

ella kirjoitti...

Taru: Molemmissa on puolensa! Tai vähintään etu- ja takapuoli. Tuutusen kuuluisat masuvillat ovat vatsavaivojen vuoksi vähän kärsineet viimeaikoina, mutta villahousut sen kuin kukoistavat :)

Saila kirjoitti...

Oooooh, söpöperän lisäksi söpönaama ♥ Tykkäämme!
Jumalainen villapylly kyllä... se on... jumalaisen söpö. Kyllä sitäkin kelpaa esitellä.
Oli sitten kumpi pää tahansa, tai vaikka sivu, kumpi vain, niin kaipaamme kyllä lisää neiti Penninrahan uutisia.
t. Saila

Voi Unna-neito, hassua miten ihmiset jaksaa innostua pehvasta. Toisaalta, kun miettii, miten onnettoman villattomat niiden omat pehvat on. Kyllä. Siitä se varmaan johtuu.
Puspus
t. RANSU

ella kirjoitti...

Saila: Hyvin tärkeitä uutisia ovat villavuusuutiset ja kaikenlaiset kissanpuolet, vahvistan.

Ransu: Nii-i! Mutta kyllä nakuudesta ja villapyllykateudestakin pääsee eroon helposti. Pukee vaikka merinovillahousut tai kolmet. Mmm.. Villaa. Taidan etsiä villahiiren. Puspus!

Terkuin Unna Tuutikki

Friede, Figo ja Henna kirjoitti...

Kyllä toivottaisiin, ettei ulostulo jäisi ainoaksi, vaan Neiti Tuutunen jatkaisi kannanottamista, kissatieteellistä julkaisutoimintaa ja yleensä blogikunnallista vaikuttamista antamalla äänensä kuulua.

ella kirjoitti...

Friede, Figo ja Henna: Hyvin tärkeitä asioita kaikki Unna Tuutikin kaltaiselle kansalliselle kissavaikuttajalle. Uskollisesta yleisöstä ei ainakaan tunnu olevan puutetta :)