torstai 30. elokuuta 2018

Kokoontumisajot kissakahvilassa

Tervetuloa lumoutumaan.

Elokuun parhaana sadepäivänä kokoontuivat diplomaatit, hovinarrit ja lakeijat eri valtakunnista kissakahvila Purnauskiksen violetille maaperälle lässyttämään polvillaan Purnauskiksen valtiaille.

Nuoret kuninkaalliset Peipponen ja Namitassu vasta opettelivat hovin tavoille.

Kuningatar Lumi heitti valtaistuimeltaan jäähyväisiä ihailijoilleen ennen muuttoa yksityisvaltakuntaansa.

 "Hyvästi jääkää, rakkaat alamaiset!"
 
"Menkää nyt siitä vetistelemästä!"

Makeiden herkkujen syönnin lomassa kokoontumisajoilla puuhattiin tärkeitä kissa-asioita, kuten kuunneltiin puheenvuoroa Purnauskiksen eläinsuojelutyöstä ja syvennyttiin kissatieteelliseen varvastutkimukseen.

Namitassulla on ekstraa.

Päiviteltiin, miten Viiru on kasvanut.

Ei ole. T. Viiru

Taltioitiin töllöntöitä.
"Omalleenhan saa tehdä ja kaikki on minun", järkeilee Micu.
 
..Ja ei opeteltu tekemään temppuja namien eteen.

"Töihin en rupea!", pöyristyy Piki-Nelli.

Hugo vartioi, ettei yksikään kenkä tai herkkukassi huku.

Tapaamisesta saatu Primacatin ylenpalttinen ruokanäytekassi jatkaa matkaa tätikissojen iloksi, sillä allergiapeikot ovat tulleet jäädäkseen Tuutusen vaivoiksi, mutta kielletyn ja sallitun lista on yhä epäselvä.

Suuret kiitokset tapaamisen järjestämisestä Tassulinnan emännälle!

"Tervetuloa uudelleen!", toivotti Lumipallo kassalla.

"Ei tarviis mennä. Voisit olla kotona. Ja esim. siivota."

16 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oi! Ihanaa nähdä vilaus Tuutusen peräpäästä pitkästä aikaa! ♥ Ransulta puskut ja toivotukset, että neitokaisen viheliäiset allergiavaivat saadaan kartoitettua. Ransu on järkyttynyt ajatuksesta, että jokin asia voi rajoittaa syömistä.
(Kehonrakennusharrastuksestaan huolimatta Ransun vyötärö ei onneksi ole kasvanut, mamma yrittää kovasti rajoittaa...)
Ihanat hurmurit kavereineen, kyllä ne vaan on niin suloisia kaikki!

ella kirjoitti...

Saila: Ransu kuitenkin varmasti ilahtuu kuullessaan, että sika on jälleen ruokalistalla ja kyljysillalliset Unna Tuutikin kanssa haavetasolla mahdollisia. Kehonrakennus on hieno harrastus, mutta hyvä, että mamma vähän katsoo perään(!), ettei mene äärimmäisyyksiin :D Hyrinäpusuja Unnalta kaikille <3

Pepsi ja Max kirjoitti...

Joo, ne oli hovinarrit ja lakeijat vuosittaisessa Tyky-päivässä. Suotakoon se nyt heille.. - Pepsi ja Max

Kiva kirjoitus ja huippua että lähdit mukaan! - emäntä

ella kirjoitti...

Pepsi & Max: Vähän niitäkin pitää kuntouttaa ja päästää ulkomaille. Jos vaikka saisivat uusia ideoita kissan hemmotteluun? Pääasia, että lopulta kuitenkin muistavat, ketä on paras rapsuttaa!

Tassulinnan emäntä: Kiitos, kun kutsuit! Elelen välillä aivan paitsiossa kaikista tärkeistä kissablogiasioista, joten on hyvä, kun joku muistuttaa tämän tapaisista tärkeistä gaaloista :) Nautin olostani. Unna olisi nauttinut kauheasti Primacatin jänisnaksujen herkkuaromeista, mutta masuparka tuli niistä kovin kipeäksi ja nyt nekin on pakattu tätikissojen pakkiin.

Elli kirjoitti...

Luin kirjoitusta kasvavalla epäuskolla, että eikö oikeasti ole Tuutista yhtään kuvaa. Mutta olihan siellä! Tuota takapuolta kannatti odottaa!

Kahvilakissatkin ovat hienoja, tietenkin. Ja iloinen juttu, että edes tätikissat saavat nauttia Unnalle sopimattomista lahjuksista.

ella kirjoitti...

Elli: Kyllä siinäkin alkoi jo päivämäärärajapaukkua, etteikö blogin OMISTAJASTA olisi yhtään kuvaa koko vuonna?? Ei kuitenkaan koko kuvaa tällä kertaa, Unna ei henno viedä valokeilaa (kokonaan) Purnauskiksen väeltä ;)

Sofia kirjoitti...

Moi Tuutunen, hauska nähdä osa sinustakin pitkästä aikaa!
Niin ja kiva, kun usutit lakeijasi tulemaan hovitapaamiseen muiden alamaisten kanssa. Meillä kävi tuliaisten kanssa vähän samalla tavalla, Sofi saa maistella, mutta mulle niitä ei anneta. Onneksi kuitenkin löytävät hyvän kodin muualta. - Olga
Sofi ja mami lähettävät myös terveisiä!

ella kirjoitti...

Olga: Tasan ei käy herkkulahjat! Kyllä alaisten on välillä päästävä ulos. Eihän ne muuten voi ostella kissanruokaakaan.

Terkuin Unna Tuutikki

tuutäti kirjoitti...

Tätikissat maukuivat riemusta kuullessaan tulossa olevasta herkkupussista. Mjau! Lyyti jo rupesi harjoittelemaan temppuja, jottei jäisi herkuista paitsi.

ella kirjoitti...

Tuutäti: Voitte sitten raportoida, maistuiko. Minulla on koetuloksista vahvat ennakko-oletukset... :D

Mamma N kirjoitti...

ella kirjoitti...

Mamma N: Tui teillekin <3

Taru kirjoitti...

Siellä on kyllä ollut aikamoisen hyvät kahvilabileet ja Tuutikin takamus sitten vielä bonukseksi <3

ella kirjoitti...

Taru: Kissakahvilatapaamiset ovat kyllä aina olleet syksyn kohokohtia :) Arvon villapylly juuri sekoilee tuolla eteisessä. Sateenvarjo on siivottu pois, vaikka se oli paras osa sotkua!

Friede kirjoitti...

Ihmisten käytös on perältäkin omituista. Se on yleisessä tiedossa. Olivat sentään poissaollessaan edistäneet tieteenaloista jalointa: tassututkimusta.

ella kirjoitti...

Friede: Kansalaiset ovat omistautuneet Valtakunnan tiedeohjelmalle ja tassututkimus on eräs keskeisistä painopistealueista. Luonnollisesti kansalaiset eivät jätä käyttämättä tilaisuutta edistää kissatieteen asiaa. Ei pidä unohtaa, että edustamme Valtakuntaa ja ajamme sen etuja myös ulkomailla vieraillessamme.