tiistai 11. lokakuuta 2016

Toimitko sinäkin väärin pakkasaamuina? Lue lifestyle-bloggaajan vinkit!


1. Jää kotiin.
2. Paina pää tyynyyn.
3. Halaa patteria.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meidän ihminen toimii aina aamulla väärin. Ei yhtään noin kuin neuvotaan, vaikka miten on hyvät neuvot! Ja nätti opettaja myös. Unna on niin ihastuttavan havainnollinen.

Vaihtoehtona patterinhalaukselle on sen päällä makaaminen. Ellei onnistu, niin ei pidä nousta vuoteesta lainkaan, tai ainakin mennä äkkiä takaisin vuoteeseen heti aamiaisen ja muiden aamutoimitusten jälkeen! Kiirettä on hyvä pitää, ettei lakanat ehdi jäähtyä.

ella kirjoitti...

Unna elää, kuten opettaa :) Ehdottomasti kannattaa maata patterin päällä, jos vain pattereiden muoto sen sallii.

Täälläkään kansalaiset eivät ymmärrä omaa parastaan, vaikka lifestyle-neuvoja olisi valtakunnan omalta downshiftaajalta saatavilla ihan ilmaiseksi. Kynnyskysymykseksi leppoistelussa nousee vapaaehtoisen elättäjän puute, minkä Unna kyllä ymmärtää hyvin. Maailmassa, jossa suloisia kissojakin on vailla paapojaa, tylsähkön ihmiseläimen mahdollisuudet tienata elantonsa pääosin rentoilulla ja söpöydellä ovat perin heikot.

Saila kirjoitti...

Unnan katse ♥ Ja Unnalla on tuo tähti! Sama kuin Ransulla, mutta Ransun tähti kuoli jo monta vuotta sitten kuolan yliannostukseen.
Tuo katse on vastustamaton. Ja mainiot neuvot.

ella kirjoitti...

Arvon lifestyle-guru osaa olla niin kovin vetoava <3 Aamulla en mitenkään voinut olla nappaamatta kameraa, kun Unna halaili patteria ja katseli lähtötoimiani tuolla ilmeellä.

Tähteä on säästelty. Unnallahan on niitä kaksin kappalein, koska hamstrasin aikanaan toisen ensimmäisen vähän ratkettua. Tarkoitus oli heittää rikkonaisempi pois, mutta nyt ovat molemmat yhtä kuluneita. Unna aavistaa aikomukseni tässäkin ja pussailee tähtiä nykyään varovaisesti, mutta suurella mielihyvällä.

Mamma N kirjoitti...

Ymmärrän kyllä miksi lifestylebloggaajat saavat niin paljon palstatilaa, ovathan tällaiset neuvot niin kaikkien parhaaksi.

ella kirjoitti...

Jo vain. Ihan silkkaa hyvyyttämme yritimme yhteistä hyvinvointia tälläkin klikkiotsikoidulla listapostauksella lisätä. Mainossisältöjen ymppäyksessä blogiin olisi selvästi vielä oppimista, sillä eipä tuotannosta poistunutta k-kaupan kissanlelua vilauttelemalla juuri rikastu :D

Elli kirjoitti...

Lifestyle-bloggaaja on nyt asian ytimessä! Pitääkin roudata oma sänky patterin viereen heti ensi tilassa, hankkia mielenkiintoisen muotoinen tyyny ja pyytää muita ihmisiä hoitamaan kaikki ulkoistumista vaativat arjen askareet seuraavien kuukausien ajan.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Varteenotettavia neuvoja. Kiitos lifestylegurulle näistä!

ella kirjoitti...

Elli: Juuri tämä viimeinen mainitsemasi kohta on olennaista tämän elämäntyyligurun vinkkien noudattamiseksi: Kattava sponsorointi.

Myrsky ja Minna: Olkaa hyvät! Monelle alusvillattomalle ei välttämättä ole tullut mieleenkään, että aina ei kannata lähteä minnekään. Pohjimmiltaanhan tässä on kyse siitä, että järjestelee elämänsä taitavasti ja priorisoi henkilökohtaisen hyvinvoinnin.

Humina kirjoitti...

Aivan ihana! Meillä selvästi toimitaan pakkasaamuina ihan väärin :)

ella kirjoitti...

Ette ole ainoita, kuten kommenteista saattaa huomata. Erityisesti ihmisillä tuntuu olevan taipumusta toimia täysin väärin tässäkin asiassa.

Marraskuun Muruset kirjoitti...

Täällä toimitaan myös väärin paitsi kissat tietysti!

ella kirjoitti...

Kyllä leppoistelun ammattilaiset aina erottaa :)

sea kirjoitti...

Käytänkin Unnan neuvoja tästä lähin selittelynä koulussa sekä töissä, kun en maanantaiaamuisin saavu paikalle. :P