sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kunniavieraita basaarissa

Ennen kissablogosfääriä kuohuttanutta kissakahvilatapaamista basaariin saapui arvovieraita etelän kaukaisista valtakunnista. Omat edustajansa olivat lähettäneet matkaan Naukulan Sulo ja Namu, Trio MiuMau ja Herra Nilsson sekä Musti ja Ransu Saaripalstalta. Pyörähtipä ovensuussa Unnaa ihastelemassa vielä Pirkkokin. Kansalainen ei täpinöissään ymmärtänyt kuvata kohtaamista, mutta virallisia kyläilykuvia voi kurkkia ainakin Naukulasta. Yleisestä sirkutuksesta päätellen Chisun kappale Ihana summannee vieraiden mielipiteen ujosta basaarittaresta.

 Ylväs mustavalkopantteri ja basaaristi.

Kaukaa viisaat kissatädit olivat perillä basaarin herkkusuun mausta, ja tuliaisista paljastui kanatikkuja, pakastekuivattua ankkaa ja naudan sydäntä. Hieman hitaasti lämpiävänä tunnettu neiti Penninraha otti namien ristitulessa kursailematta kontaktia vierailijoihin.

Mitä nyt joskus ujostuttaa.

Urheilupuoltakaan ei oltu tuliaisissa unohdettu, joten kissaneidin linjat varmasti säilyvät herkuista huolimatta. Triolan raadin hyväksi havaitsema huiska sai erinomaiset arvostelut myös Tuutuselta.

 "Kautta pussihousujeni!"

"Tämä on oivallinen kapine!"

Naukulasta saatu pitkähäntäinen hiirihuiska innosti aluksi, mutta hetken päästä mieleen hiipi epäilys: Onko viaton pinkki hiiri sittenkin käärme valepuvussa? Illalla Unna päätti, että on parempi paeta sängyn alle kuin katua kalkkarokäärmeen puremana. Jos käärmettä ei saada kesytettyä, joululahjoitetaan huiska hurjina saalistajina tunnetuille tätikissoille. Huolissaan ei villin käärmehiiren vuoksi siis tarvitse olla, sillä ei basaarissakaan yöunia menetetty.

Edustaminen uuvuttaa, olivat vieraat kuinka mukavia tahansa.

Kiitos MammaN:lle, Tarulle, Sailalle ja Pirkolle vierailusta!

20 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Triolan edustajana kiitän tuhannesti kunnianosoituksesta ja tunnustan, että hurmaannuin Unnaan entistä enemmän ! Meillä jo odottelee fanipostaus julkaisuaan ;) Ja kiitos myös Unnan ihmiselle kestityksestä ja kimityksen + sössötyksen sietämisestä !

Oi Unna, Unna....olen ihana <3

Anonyymi kirjoitti...

Käärmeasioissa onkin syytä olla tarkkana! Tiedä vaikka nekin on peitetehtävissä ja naamioituneina huiskaksi! Parempi katsoa kuin katua.

Pena ja Punkku kirjoitti...

Hui kamalaa, kärmes! Sellasista pitääki pysyä kaukana!
-Pena

ella kirjoitti...

Taru: Ilo on meidän puolellamme :) Uskon vahvasti, että mukavien kissahöpöjen vierailu tekee Unnasta kerta kerralta reippaamman. Tästä syystä useimmat vieraat joutuvat Unnaa syöttelemään ja erityisen kiitollinen olen kissaymmärtäväisistä tyypeistä, jotka malttavat lässyttää Tuutuselle ujostelusta huolimatta.

Frieden valtakunta: Nii! Kerta oon kuullu sellasta juttua, että kerrankin yks käärme huijasi joitain ihmisiä ja ne söi vahingossa omenaa! En taho omenaa! HYI!

Terkuin Unna Tuutikki

Pena Kissa: Palveluskunta ei täysin vahvista Unna Tuutikin käärmehavaintoa, sillä historia on opettanut, että kissa voi säikähtää mm. pilviä, jos ne ovat yllättäen taivaalla (???). Kansalaiset toki myöntävät myös aistiensa vajavaisuuden ja kunnioittavat neiti Penninrahan päätöstä pysyttäytyä etäällä epäillystä käärmeestä.

Mamma N kirjoitti...

Unna, Unna, mun mamma on hokenut että sä oot ihanaa! Mut mä tiesin sen jo. Kattotko mun kuvaa usein? T. Sulo PS: Se kärmes olikin tosi tyhmä idea mammalta. Ei kiinnosta tipan tippaa kun me saatiin samanlainen.

Saila kirjoitti...

Voi ja oi pussihousuja ♥
Unna on niin valloittava, oivoivoi sentään! Olen ihan lääpälläni. Eilen sai tavata niiiin monta ihanaa ihanaa kissaa, ettei tästä tokene hetkeen! Kiitos vieraanvaraisuudesta!

ella kirjoitti...

Sulo: Katon aina, kun meen syömään! Ja välillä kans, jos katon ikkunasta! Sun mamma oli tosi kiltti, eikä yhtään tyhmä, kert se tietää et oon ihana. Sovin ihmisten kanssa, et vissiin annetaan se käärme Lyyti-tädille nin se saa tapella sen kanssa!

Terkuin Unna Tuutikki

Saila: Niin kattavan kissakiertueen jälkeen ei liene mikään ihme, jos kulkee pää masuvillan pehmeissä pilvissä tovin jos toisenkin :) Aivan moninkertaisen ihanaa!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Unna ja Unnan housut! Basaarin sulotar ♥

ella kirjoitti...

Myrsky ja Minna: Tottahan basaarin pitäjällä on oltava kunnon Aladdin-pöksyt! :)

tuutäti kirjoitti...

Ihanaa, että Unnalla on käynyt ihan parvi sirkuttavia kissahöpöjä! Tätilän Vapun kanssa luettiin tarkkaan herkkujen listaa. Vapulla on nääs viime aikoina ollut pieniä ruokailuongelmia, koska edellisvuotiset hirvenlihavarastot ovat ehtyneet aika päiviä sitten. Mutta tänään asia korjautui: kansalaiset toivat tullessaan parikiloisen sydämen. Täällä ei ollut sirkuttavia tätejä, täällä oli kaksi naukuvaa tätikissaa. Ihana syksy on siis palannut.

Me Like kirjoitti...

Ihanat kuvat kertakaikkiaan. Unna on niiiiin ubersöpö! Toi ujostuttaa -kuva ja pussihousut erityisesti..

ella kirjoitti...

Tuutäti: Lihavarastojen täyttyminen onkin tätikissoista varmasti paras syksyn merkki. Kahvilatapaamisesta saadusta PrimaCatin lahjakassista saattaa jotain maistiaisia liietä Vapullekin, jos hyvinkin olisi jotain mikä maistuisi :)

Me Like: Kiitos :) Topakka pussihousubasaaristi on henkilökohtainen söpöyssuosikkini. Se muodostaa mielestäni paljon puhuvan kuvaparin seuraavan räpsyn kanssa, jossa Tuutti soljuu lelun perään holtittomaksi mössökissaksi muuttuneena :D

Ana kirjoitti...

Etähalaan ja pusuttelen Unnaa. Kelpaa ujollekin kissaneidille!
<3

ella kirjoitti...

Ana: Kyllä kelpaa olla Unna! Pusut ja halit menevät helpoiten perille basaarin ujopiimälle, kun kansalaiset ne kommenteista välittävät, vaikka saivat nameja tarjoilleet kissatäditkin osakseen yllätysreippaita puskuja Tuutuselta :)

pirkko kirjoitti...

Voi mua typerystä, kun en Unnaa kuvannut. Nyt puuttuu kohtaamisen todistusaineisto täysin. Onneksi on sentään teillä kirjattuna....

ella kirjoitti...

Pirkko: Hih, onneksi tässä nyt ei ihan "pics or it didn't happen"-motolla eletä :D

Otto Kulta kirjoitti...

Vierailu oli basaaristi Penninrahan taidonnäyte: miten vierailevat kissaladyt ja nyt netin kissalady-yhteisö hurmataan. Tuutti taitaa siis niin live- kuin virtuaaliestradit.

Pussihousukuva on sanoinkuvaamattoman<3.....pökr! Tuutin puhtaanvalkoinen bibfront ja särmä musta tuxedo kyllä tunnetaan entuudestaan, mutta nuo housut!!! Upea kokonaisuus - luonnollista eleganssia.

Housut näyttävät jo valmistautuvan talvikuosiin?

ella kirjoitti...

Otto Kulta: Hurmaamisen taito on Unnalla hansikkaissa, eikä tyylitajukaan petä koskaan. Housuvalinnoilla voi tuoda twistiä smokkiin, ja oli kyse sitten itämaista mystiikkaa henkivistä haaremihousuista tai virallisemmista saapashousuista eivät pussihousut varmasti jää huomaamatta.

Unna viuhtoo menemään pörheillä pumpulihousuillaan kesät talvet, sillä varsinaista talvipalttoota ei ole täällä nähty sitten pentuaikojen pihakuurin. Huvikissan elämä tietenkin sallii silkkisen pitkien housuvillojen pitämisen myös silkan turhamaisuuden tähden.

Marraskuun Muruset kirjoitti...

Nyt mekin ollaan täällä lukijana! Mennyt sinunkin blogisi aivan ohi, mistähän johtuu? Näitä kissablogeja kun vaan on niin paljon, mut onneks on ystäviä mainostamassa ♥ Ihana Unna!

ella kirjoitti...

Marraskuun Muruset: Tervetuloa! Basaari on viettänyt hiljaiseloa epäsäännölliseen päivitykseen siirryttyään, ehkäpä julkisuuden puutteen syy löytyy siitä? Hauskaa, että näin blogimiitin kautta löytyy "uusia" blogeja, sillä enhän minäkään ole teidän blogiin aiemmin sattunut.