maanantai 29. kesäkuuta 2015

Ylväät yksitoistavuotiaat

"Tällainen peli ei vetele."

Viimevuotiset kymppisynttärit jäivät blogissa nolosti juhlimatta, mutta yksitoistavuotisuuden kohdalla Lyyti lyö käpälänsä pöytään painokkaasti ja vaatii tunnustusta. Tietenkin kansalaisiaan pitkään ilahduttaneet tätikissat ovat ansainneet huomiota itselleen ja kuulumisilleen.

Kaikki lähteet eivät allekirjoita ylväyttä Lyytin ensisijaiseksi ominaisuudeksi.

"Epistä! En ehtiny poseerata!" kaunotar jähmettyy beauty-otokseen.

Kansalainen yhdistää Lyytiin erityisesti leikkisyyden ja loputtoman sydämellisyyden tuttuja ja vieraita kansalaisia kohtaan. Kansalainen saikin nauttia kolmivärisen neidin vieraanvaraisuudesta koko vierailunsa ajan. Näin somaa varpaiden lämmittäjää eivät varmasti saa edes kaikki viiden tähden hotellien vieraat.

 Level 11 viekas viereenkömpijä.

Vappu ei ole aivan yhtä tarkka syntymäpäivien muistamisesta, sillä viimeaikaiset rajahuolet painavat pyöreillä kissanharteilla: Putin ei meinaa pysyä omalla puolellaan. Kehujen sijaan käytettäköön Vapun palstatila ajankohtaisasioiden puimiseen.

 "Tuolla se taas on."

"Miksette tee mitään?"

Naapurin Putin on tullut pihalle veljeilemään Oton kanssa.

Vappu huolehtii valtakunnan hallinnollisista asioista tunnollisesti ja harjoittaa aktiivista rajavartiointia. Jokainen heinänkorsi ja poimulehti valtakunnan puolelta on varmasti kissaomistukseen merkitty, joten väärinkäsityksiä valtakuntien rajoista ei pitäisi syntyä. Rajavartijan läsnäollessa Putin kyllä muistaa puolensa tai vähintäänkin kiertää vartiokiven.

"Minun. Minun. Minun.

 "Ei Putinin."

Kansalaiset kiinnittävät luonnollisesti huomiota työturvallisuuteen tilannetta tarkkailemalla, eikä kontaktinottoa karkailevaan koiraherraan kannusteta. Valtakunnan vartijan työssä jaksamisesta ei myöskään tarvitse olla huolissaan, sillä palauttavaa toimintaa järjestetään päivittäin.

Rajavartiosto rentoutuu hieronnassa.

22 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihanat ylväät, leikkisät ja tunnolliset kissarouvat ♥
Vaan karmea Putin! Ja Ransu huomauttaa, että tuo toinen Otto-otus on myös ihan karmea, huh. Sietämättömiä tuollaiset. Että kuuluu kotiväkeen muka, hah. Vihollinen se on!
Onnea kovasti Lyytille!

Taru kirjoitti...

Toivotamme mitä lämpimimmät onnittlut tätikissoille syntymäpäivän johdosta !

Täällä on ihastuttu Lyytin jokaiseen kuvaan ja toivotamme Vapulle reilusti voimia rajavalvontaan.
Toivottavasti juhlapäivää vietetään myös herkkujen merkeissä :)

ella kirjoitti...

Saila: Ransu on oikeassa. Täällä kyllä muistetaan, kuinka Ransu aikanaan varoitteli Tuutusta luottamasta Ottoon. Kuinkas kävikään: heti ensimmäisen koiranaapurin pihaan loikkiessa on Otto-poika aivan lepsu vartioasioissa!

Huomautamme, että molemmat kultarakkaat täyttivät yksitoista suunnilleen "koulujen loppuessa". Ulotamme siis onnentoivotukset ja ihastelun tasapuolisesti molemmille ;)

Taru: Tätikissojen onnittelut varmasti luetaan tätilässä hellien rapsutusten kera. Koska kissaemot aikanaan pitivät tarkasti huolta siitä, ettei hienojen neitien ikää koskaan täysin tunneta, on Lyytin ja Vapun kummankin syntymäpäivä tarkasti salattu, vaikkakin samana vuonna ja todennäköisesti samassa kuussa. Tämä salaperäisyys johtaa myös siihen, että herkkuja on tarjoiltava neideille liki jatkuvana virtana ;)

Ja niin, kukapa ei Lyytiin rakastuisi. Se oli ensisilmäyksellä menoa minullekin <3

Sirpa kirjoitti...

Iloiset synttärionnittelut! :)

Ihanaa, että tätikissojen valtakunnassa on tarkka rajavartija :) ja että naapurin Putin ohjataan äkkiä omalle tontilleen. ;)

ella kirjoitti...

Sirpa ja Kollo: Kiitos! Kyllä myös Putinin valtion omistava luokka ymmärtää, ettei Putinin passaisi omin luvin rajojaan ylittää ja noutaa karkulaisen kiltisti kotiin. Vaan kerrankos käänteissään vikkelääkin vikkelämpi Putin ihmisiään naruttaa...

Anonyymi kirjoitti...

Lämpöiset synttärionnittelut tätikissoilel! Hyvä kun laitoitte tassut pöytään ja vaaditte juhlintaa - herkut pöytään, namnam. Erinomaista jatkoa kummallekin leidille!
- Pipsu, Miiru ja emäntä -

ella kirjoitti...

Pipsu, Miiru ja Emäntä: Toivon samaa kumpaisellekin, vaikka aivan jatkuvasti en näitä neitejä tervehtimään pääsekään. Viimevuotisessa lääkärintarkastuksessakin todettiin molempien olevan oikein terveitä ja hyvähampaisia :)

Kattimanialaiset kirjoitti...

Paljon onnea ja kehräyksiä söpöliineille! :)

ella kirjoitti...

Kattimanialaiset: Kiitos. Söpöliinit ovat niistä varmasti mielissään :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä lämpimimmät onnittelut ja pitkää ikää tätikissoille! Kolminkertainen eläköön-kuiskaus!

Rajaloukkaukset toki on harmillisia, mutta onneksi rajavartiosto ja turvallisuusosasto ovat (ainakin lähes) aina valmiina palvelukseen! Toivomme ettei tilanne kärjisty kriisiksi, ja Putinin oma rajavartiosto on valpas.

ella kirjoitti...

Frieden valtakunta: Kiitos, eläköön-kuiskaus kuulostaa oikein hyvältä. Ei häiritse kenenkään päiväunia :)

Toistaiseksi vaaratilanteilta on vältytty raja-asioissa. Kriisittömyys lienee eräs pitkän iän avaimista.

tuutäti kirjoitti...

Kiitokset Ellalle ihanasta postauksesta kuvineen. Näin päivittäin tätikissat näkevänä kansalaisena tajuaa vasta kuvista, kuinka kauniita neidit ovatkaan.

Tätilässä ollaan kovin otettuja kaikista saaduista kehuista. Kehut silitellään perille heti huomenissa. Lyyti todellakin on päivä päivältä ihmisrakkaampi ja kaikenlainen ruoka kyllä maistuu. Vapulla taas on tuo uusi rajavartioston työ, tähystystoimisto on rajaojan viereisellä kivellä. Vapun ruokatauot ovat varsin lyhyitä ja kiireisiä, koska on ennätettävä takaisin rajalle. Yhteenotoilta on vältytty ja eilen näytti siltä, että Vappu on jo saanut selitetyksi Putinille kuinka raja ylitetään, jos ollaan tulossa moikkaamaan täysin äänettömästi Ottoa.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Vuosipäiviä ja mahdollisia rajaselkkauksia! Melkoinen kesä Tätilässä. Rajoista kannattaa olla tarkkana varsinkin jos kyseessä on itänaapuri.

Myrsky lähettää lämpimät onnittelut ikätovereilleen ♥

ella kirjoitti...

Tuutäti: Selvähän se, ettei arjessa aina malta pysähtyä kyseisten eläinmaailman taideteosten piirteitä ihastelemaan, kun ne jo pöllivät pihvisi ;D

Lyytin mussukaisuus tuntuu iän myötä vain jalostuvan, vaikkei lähtötasokaan ollut mitenkään matala. Tyyti vain on niin kultainen <3 Hyvä, että raja-asiat ovat jo paremmissa kantimissa, eikä ylityksiä tapahdu aivan holtittomasti. Rapsutuksia ahkeralle rajaviranomaisellekin <3

Myrsky ja Minna: Kiirettä pitää, mutta onneksi tätikissoilla myös ruokapalvelu pelaa ja sen myötä puhtia riittää :) Kissaneidit kiittävät onnitteluista ja hyrisevät terveisensä myös yksiselitteisen upeaan ikään ehtineelle sijaiskodin herrastiikerille <3

Ana kirjoitti...

Ihastuttavia tätikissoja - suurensuuret onnittelut ja rapsutukset ja sallittaessa pusutuksetkin täältä sinne! Koirista älkää välittäkö, ne on vaan.... semmosia... ei kannata.

AnnaS kirjoitti...

Onnittelut ja hellät silitykset viehättäville tätikissoille!

ella kirjoitti...

Ana: Kaikenlaisen ihastelun kohteena olon ammattilaisina tätikissat ovat tottuneet vastaanottamaan kyllä pusujakin.

Putinin vierailujen suhteen ihannetila lieneekin molemminpuolinen välinpitämättömyys kissojen ja koirien osalta. Tätikissat ovatkin tätä jo toteuttaneet suhtautumalla tuppautujaan erinomaisen jäätävällä rauhallisuudella.

ella kirjoitti...

AnnaS: Viehättävät söpöläiset eivät nirsoile, mitä tulee silitysten ja kehusanojen vastaanottamiseen :)

Pena ja Punkku kirjoitti...

Isot onnittelut upeille kisuille.

Ihana postaus kuvineen.

ella kirjoitti...

Pena A: Mukavaa, että tykkäsit! Omia söpöläisiäänhän tietenkin aina katselee aivan hurmiossa. Nytkin oli haastavinta valita, mitkä ihanat kuvat lukuisista ottamistani mahdutan postaukseen :)

Mamma N kirjoitti...

Erittäin myöhästyneet, mutta sitäkin lämpimämmät onnittelut yksitoistavuotiaille upeille kaunottarille!

ella kirjoitti...

Mamma N: Ei mitään hätää, asia otettiin blogissakin esille sen verran pitkällä viivellä varsinaisista todennäköisistä päivistä, ettei kommentoijiltakaan voi ajanmukaisuutta odottaa. Tätikissat puolestaan ovat varmasti oikein otettuja saadessaan lämpöisiä onnitteluja ja kehuja pitemmällekin aikavälille venytettyinä kuin yksinomaan syntymäpäivänään :)