lauantai 16. toukokuuta 2015

The Grand Tour

Valtakunnan sijaintia siirrettiin kevään aikana muutamalla kilometrillä, mikä tietenkin oikeuttaa lukijat laajamittaiseen esittelykierrokseen uudessa valtakunnassa. Kierroksella oppaananne toimii valtakunnan virallinen erikoisasiantuntija, joka on erikoistunut kertomaan valtakunnan arkkitehtonisista ja botaanisista erityispiirteistä yksityiskohtaisesti ja havainnollistaen. Kiertoajelun aikana pitäkää kädet ja jalat ajoneuvon sisäpuolella, älkääkä olko ruokkimatta eläimiä. Tervetuloa kierrokselle.

 "Rappuset!"

"Ja ohdake!"

Tämä on ollut uuden valtakunnan virallinen esittelykierros Unna Tuutikki Penninrahan vetämänä. Kiitos osallistumisestanne. Tervetuloa uudelleen.

27 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hei Unna! Tää nyt loppui kyllä ihan lyhyeen. Sua on kaivattu! Missä oot ollu? Mitä oot tehny? Mikä on paras paikka?
Arvaa mitä, oot ollut meidän mielessä (no Ransun mielessä oot varmaan koko ajan), viimeksi eilen kun avasin Viljelykasvien nimistön niin siitä pomppasi silmille suku Tuutit, Vriesea. Tiesitkö? On olemassa verkkotuutti, kirjotuutti, hummerituutti ja tietenkin sä eli jalotuutti. Sun kuva bikineissä onkin meidän olkkarin kirjahyllyssä Ransun räpyläkuvan vieressä, siksikään sua ei voi unohtaa.

ella kirjoitti...

Hei! Uusista paikoista oon ollu mm. rappusissa ja pihassa. Muut kalusteet on samat ja ihmiset kans niin en niistä kertonu tässä. Kiva, kun ette oo unohtanu, vaiks koko kevään on ollu kauhee kiire auttaa ihmisiä jutuissa ja hommissa ni en oo kerenny tänne. Mut en oo unohtanu teitä!

Hummerituutti kiinnostaa! Haluaisin pihalle istuttaa kans fasaaneja. Yhesti näin semmosen ikkunasta. Ehto paisti.

Terkuin Jalotuutti

Ps. Pus pus pus! Anna pusuja Ransulle mun puolesta. Saat ite yhen kans. Pus.

Mamma N kirjoitti...

Todella kattava kierros! Kiitos :D

ella kirjoitti...

Olkaa hyvä. Uusista paikoista mainitsematta jäi sauna, mutta ei kai valtakunnan virallisella kierroksellakaan kaikkia voi lauteille kutsua?

Sirpa kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :) Rappuset ja piha ovat selvästi Unnalle mieleiset. :)

ella kirjoitti...

Kiitos :) Asunto näyttää olevan muutenkin Unna-neidin mieleen ja feliway puhisee nurkassa vielä lisävarmistuksena :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Toivoisimme myös esittelykierrosta saunakammarista, seuraavalla kerralla kenties?

Ana kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin, kummallekin! Seuraavaan päivitykseen ei tarvi pitää ihan näin pitkää väliä, me kestetään kyllä Unnan juttuja ja kuvia ihan ryhdikkäästi vaikka useemminkin.

Pusipusi!

ella kirjoitti...

Myrsky & Minna: Kiitos toivotuksista :) Ehkä näin läheisimmille blogin lukijoille järjestetään vielä se saunaturneekin.

Ana: Kiitos, olemme oikein onnekkaita. Päivitysväli venähti nyt kieltämättä aivan ylettömästi. Laitoit herättelykommentin blogiin sopivasti samana päivänä, kun sain opinnäytteeni eteenpäin. Ehkä Unnakin ehtii nyt paremmin seikkailla, kun ei tarvitse olla oikolukemassa ja neuvomassa koko ajan ;)

Pepsi + Max kirjoitti...

Rappuset on kivat, kun niissä voi juosta paljon kovempaa kuin ihmiset. Mutta meille jäi tunne, että jotain on noiden rappusten ja ohdakkeiden välilläkin..?? - Pepsi ja Max

ella kirjoitti...

Pepsi + Max: Mut ne on kaikki samoja asioita kun ennenkin! Ootte nähny ne jo! Ne haiseekin ihan mun omilta kaikki! Rappusissa on kaikista paras juosta hepuleita.

Terkuin Unna Tuutikki

Sofia kirjoitti...

No hyvä että ei ole liikaa erikoisuuksia. Tämä oli hyvä kierros, ilmeisesti sun tärkeimmät tuli esiteltyä;)

Anonyymi kirjoitti...

Kattava kierros! Tarpeellinen on kerrottu, joskin vähän lisääkin olisi kelvannut.

Toivomme jatkossa lisää Valtakunnan Uutisia. On suorastaan ollut puutetta!

ella kirjoitti...

Sofia ja Olga: Liiallinen kohdemäärä vie huomiota olennaisesta. Ja olennaisintahan siis on, että UNNA asuu täällä. Arkkitehtonisista ja botaanisista yksityiskohdista viis :D

Frieden valtakunta: Ehkä nyt jäi jotain toiseenkin kertaan? Meitä on vastaavasti harmittanut, ettei ole ollut kylliksi aikaa kissablogistanialle, kun kommenttiboksikin on aina pullollaan mitä mukavimpia juttuja :)

sea kirjoitti...

Tärkeimmät tuli esiteltyä, vaikka ilmeisemmin teillä tilat on nyt kasvanut kun on rappusetkin?! Ettehän vaan liian kauas muuttaneet? Kai me vielä voidaan törmätä bussissa? ;)

ella kirjoitti...

Sea: Voidaan ;) Tila lisi ja asuinkorkeus laski. Maantasossa elely tuntuu olevan lystiä Unnasta, mutta aika outoa ihmisille, kun ohikulkijat voi noin vain tuijotella ikkunoista sisään. Unna tuijottaa tietysti takaisin :D

Pena ja Punkku kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Varsin hieno kierros. :)

Taru kirjoitti...

Kiitämme tästä kattavasta kierroksesta :D

Ja vähänkö kiva kuulla teistä !

ella kirjoitti...

Pena A: Kiitos! Ja kierroshan siitä varsinaisesti tulee, kun kissa juoksee näiden kahden väliä :D

Taru: Olkaa niin hyviä. Ja vähänkö kiva tulla näin lämpimästi takaisin toivotetuksi blogosfääriin :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut uudesta asunnosta ja kiitokset kierroksesta - oli napakka ja kissakattava :-D. Ja emännälle bonusonnittelut valmiista opinnäytetyöstä, urakka valmiina ja kesä edessä. Kiva kun olette taas täälläkin linjoilla.
- Pipsu, Miiru ja emäntä -

Kattimanialaiset kirjoitti...

Moi! Kiva kierros. Tuleeko vielä lisää?

Maryjane kirjoitti...

Ihanaa kun ootte taas takasin! Muutot on aina jänniä, pitää tutkia paikat oikein tarkkaan! Kiitos esittelystä, kiva oli!

ella kirjoitti...

Kissatkertovat: Kiitos onnitteluista, kehuista ja bonusonnitteluista. Nyt vain jännitellään, meneekö työ vielä läpikin, vaikka onhan ylitarkastaja Penninraha sen jo hyväksynyt :D

Kattimanialaiset: Ajallaan voi tullakin, jos jotain kissaperspektiivistä olennaista ilmenee. Sisustusblogihan tämä ei totisesti ole :D

Maryjane: Jännää piisasi kyllä. Kököin vaihe kissan kannalta taisi olla pakkaaminen, kun tutut tavarat menivät piiloon ja kaikki oli muuttolaatikoiden vuoksi oudosti. Huutelun määrä ainakin tuntui moninkertaiselta tuohon aikaan. Uuteen valtakuntaan Tuutti tuntuu mukautuneen mukavasti, vaikka ensin ei meinannutkaan uskaltaa rappusiin.

tuutäti kirjoitti...

Todella napakka esittelykierros! Unnalla on ollut niin kovin kiireinen kevät opinnäytetöiden valvomisessa, että jää siinä jo omat jutut lyhyiksi. Kiitos kierroksesta, kaikki oleellinen on nyt nähty.

ella kirjoitti...

Tuutäti: Totta puhut. Toista varten oli poseerattava mallinakin! Tuutunen on ymmärtäväisyydessään pidättäytynyt blogijulkisuudesta. Eihän puolivaloilla operoivien kansalaisten tuottama blogisisältö tietenkään vastaisi kriitikko Penninrahan julkaisulaatuvaatimuksiakaan.

Mindy kirjoitti...

Hihii, rappuset ja ohdake. Eiköhän siinä ne tärkeimmät sitten. :D Rappuset voisikin olla hauskat iltavilleissä, vaiko eikö?

ella kirjoitti...

Mindy: Ohdakkeen osalta on olennaista, että se kasvaa pihalla. Unnan pihalla ;) Rappuset ovat erinomainen lisä iltavilleihin ja myös kaikkiin muihin villityksiin.