sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kilttiä kissoja


Mintulla marinoitua pakettia on ilo avata.

Joulupukki tiesi, että Unna Tuutikki, Vappu ja Lyyti ovat olleet kiltteinä ja toi jokaiselle oman minttuisen paketin. Hiirifarmari Lyyti sai helisevän hiirulaisen ja urheilumetsästäjä Vappu rapisevan linnun. Unnan paketista kuoriutui vastakappale Saaripalstalle matkanneelle radiopusuttimelle eli ompun puolikas.

Kissa tikanpojan puuhun ajaa.

Lentoharjoituksia.

Huonoja eivät olleet muutkaan lelut, mutta minttuomppu osoittautui kaikkein suosituimmaksi. Vaikka aarre olikin Tuutusen, hipsivät tätikissatkin omenalelun äärelle vuoron perään sen jäätyä valvomatta.

Haleja Saaripalstalle!

Pusulähetys Ransulle. Yksi monista.

Lyyti pisti jalalla koreasti omenan kanssa, ja kansalaisissa heräsi epäilyksiä, että kirjavalla neidolla olisi jonkinlaista vispilänkauppaa Saaripalstan suuntaan. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vaikka lopullinen totuus jäisikin kansalaisilta tavoittamatta.

 Tanssiinkutsu.

 
Olisiko Lyyti laitellut pusuja lumipantteri Mustille?

23 kommenttia:

Pepsi + Max kirjoitti...

Oho, tämä kyllä selittää miksi ne Saaripalstan pojat jopa tappelevat lähettimestä; sieltä satelee monenlaisia pusuja.

ella kirjoitti...

Kyllä hyvinkin! Pusulähetys kolmelta daamilta olisi varmaankin aivan jatkuva Saaripalstan suuntaan elleivät tylsät kansalaiset aina välillä nostaisi omppu kuivumaan :)

Saila kirjoitti...

Eihän sitä voi aina pysyä kärryillä näistä vispiläasioista. Ihanaa, pusuja, haleja ja tanssia! Eipä ihme, että omppumme on aivan kuolassa.

ella kirjoitti...

Sen verran vilkasta on kissojen vispilänmyynti ja teerenpeli, ettei siinä ihmisaivoilla pysy perässä ensinkään :D Myyräntyötä ei sentään näihin hommiin liity, sillä se pidetään visusti erillään!

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Mite tuo radiopusutin toimii? Siis voiko sen itse säätää radiopusuttamaan tiettyä henkilöä vai onko siinä sattumanvaraa? Kun radiopuhelimellahan moni kuulee samaa taajuutta, sitten pusukin voisi mennä vaikka kenelle! ei sillä että kissapiireissä kukaan suorastaan huono vaihtoehto olisi, mutta kumminkin.

ella kirjoitti...

Radiopusuttimella lähetetyt pusut matkaavat toiseen samantaajuiseen pusuttimeen. Varmuutta vastaanottajastahan ei voi saada eli esimerkiksi Saaripalstalla voi olla Unna-neidin pusuja kärkkymässä niin Musti, Ransu kuin Sailakin!

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Aivan, kiitos! Tämä selvensi sen, että pusuttimissa on siis jonkinlainen parittaisuus, eikä kuka tahansa satunnainen katti mistä tahansa pääse pusuvarkaisiin! Hienosti suunniteltu pusutin!

Anonyymi kirjoitti...

:) ai kun on taas söpöjä kissapupuja kuvissa. Ja muuvit on hienoja.. kissamaisia.. kissapupumaisia. Kiitos Tuutsin äippä. T. Ano ja Nyymi.

Mamma N kirjoitti...

Ahaa, ahaa ♥ Pusutin toimii erinomaisesti! Kyllä on ihan lähetykset ja vastaanottajat sekaisin :D

Taru kirjoitti...

Täällä ei ollenkaan ihmetellä Lyyti-tätin tanssin ryhtymistä, koska onhan pusuttimen toisessa päässä pari blogistanian komeinta eräkissaa!
Linjat on ollut kuumina, luin Saijankin blogista. Aikamoinen omppu ;)

ella kirjoitti...

Henna, Friede ja Figo: Kissatieteellisen instituutin korkealentoista tiedonantoa lukuunottamatta vimpaimiin ei liity ihmeempiä käyttöohjeita, mutta parittaisuus tai jonkinlainen samantaajuisuus lienee oletettavissa, sillä ovathan monet kissat varsin tarkkoja seurastaan.

Ano & Nyymi: Kissapupuja seuraa aina ilokseen :)

Mamma N: Lähetyksistä ja vastaanottajista ei ole aina täyttä varmuutta, mutta pääasia, että pusut kulkevat. Ja ettei pusutinta anneta toisessa päässä vaikka koiralle... :D

Taru: Mitkään keinot eivät ole liioiteltuja tässä yhteydessä :D Olemme ehdottoman samaa mieltä Ransun ja Mustin komeudesta. Kissaherrat laittavat sekä kissaneitien, että fanitätien sydämet läpättämään :)

Ana kirjoitti...

Jäin miettimään, mikähän ois tuollainen kätevä pusutin ihmismaailmassa. Oisko twitter?

ella kirjoitti...

Zepa: Eiköhän mikä tahansa kepoisen lirkutteleva, enemmän tai vähemmän tarkasti kohdistettu viestin aja asian, vaikkei niillä ihan kissapusujen välittämiseen pystykään :) Twitter, instagram ja erinäiset pikaviestimet tulisivat ekana mieleen.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Taisi olla tämän joulun hittilelu aikuisen kissan makuun!

ella kirjoitti...

Myrsky & Minna: Ainakin tässä valtakunnassa näyttää vahvasti siltä :)

Me Like kirjoitti...

Ai että ♥ Ihan parhaat lahjat!

ella kirjoitti...

Me Like: Minttulelut arvostetaan tätilässä korkealle :)

Kattimanialaiset kirjoitti...

Oho, sielläpä on ollut hurjaa menoa! :D

ella kirjoitti...

Mirene: Kyllä kannattaa olla kilttinä kissana :)

tuutäti kirjoitti...

Katastrofi! Tuutusen omenapusutin löytyi Tätilästä! Unna oli kiltteyksissään lainannut sitä Vappu-tädille ennen lähtöään ja Vappu oli sitten unohtanut tuoda sen Unnan matkatavaroiden kantajalle. Pusutin on takavarikoitu postitusta varten. Ransun ei ole syytä olla huolissaan.

ella kirjoitti...

Tuutäti: Luotamme, että pusutin palautuu oikealle omistajalleen pusuja täynnänsä :)

Saila kirjoitti...

IIk mikä tieto! Onneksi pusutin on kuitenkin varmassa tallessa eikä esimerkiksi naapurin hurjan kollin kynsissä. Pusutin lienee saatu takaisin Unnalle, niin ahkerasti Ransu sitä taas käyttää, tai sitten lähettelee pusuja Lyytille ja Vapulle ;-)

ella kirjoitti...

Saila: Lunastamattomat pusut tallettuvat pusuttimen viestihistoriaan, joten ei huolta, että Ransun muiskut joutuisivat hukkaan! :D