tiistai 4. marraskuuta 2014

Viiksi-itsetunto koetuksella

Kissojen movember on startannut loistokkaasti ympäri blogosfäärin ja toinen toistaan pörheämpiä viiksiä tulee vastaan joka suunnalta. Mustavalkoiselle neitikissalle tämä on aiheuttanut tiettyjä ulkonäköpaineita.

"Jos roikutan päätä tälleen sohvalta, niin vetäskö painovoima mun viiksiä pitemmiks?"

 "No ents, jos painan ne tähän sohvaa vasten, niin tulisko kiharat?"

"Hei harakka, onks sul kreppirautaa lainata?!"

Huijaamaan ei sentään vielä ole alennuttu, ja kansalainen on ankarasti peruuttanut kaikki Unna Tuutikin varaamat ajat viiksien pidennyksiin.

22 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Viiksienpidennytksiin :D !!! Mutta nyt ei pysty viiksiin keskittymään lainkaan kun näen vain tuon ihanan pehmeän Unnan ja söpöt takatöpsöttimet sievästi päällekäin ♥

Pepsi + Max kirjoitti...

Olet varannut ajan viiksien pidennykseen! Hyvä idea! Onks sulla vinkata mistä kannattaisi varata aika, jos emäntä ei huomaisi mitään..

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Ei tuossa mitään viiksienpidennystä, -kiharrusta tai -kreppausta tarvita! Hyvältä ne näyttävät. Ei pidä kissan ottaa paineita ulkonäöstä, kun kuitenkin näyttää just siltä kuin pitääkin!

Unna on kyllä pehmoisen näköinen. Tassutkin kuin pumpulipalloset ♥

Saila kirjoitti...

Unnalla on niin kauniit pehmeästi kaartuvat ja vienonvalkeat neitoviikset, ettei noita voi pistää paremmaksi millään!

ella kirjoitti...

Mamma N: Hih, huomioit olennaisen. Kevyesti kierteinen pehmokissa oli kieltämättä ensisijainen syyni tarttua kameraan :)

Pepsi + Max: Ei oo mitään varmaa vinkkiä nyt, kun en viel päässy kokeilemaan. Mut ainaki kannattaa pyyhkii puheluhistoria ja poistaa tekstarivahvistus, kert sieltä noi mun ajanvaraukset bongas, kun käytin niitten puhelinta. Ne siel pidennyspaikassa kyl koko ajan hoki et ripsien pidennys, ni en oo ihan varma tajusko ne ees. Mun ripset on ihan hyvät.

Terkuin Unna Tuutikki

Saila: Sanos muuta, eivät kansalaisetkaan aivan Unnan paineita ymmärrä. Jokainen viiksikarva on yhtä upeutta päästä päähän.

Anonyymi kirjoitti...

... ja pskat, Nti Unna Penninraha on toppi, viiksillä tai ilman! Näin mää ooon sen vuntsinu. Ja mää oon aina oikeessa.

ella kirjoitti...

Anonyymi: Tässä asiassa ei ainakaan käy kiistäminen ajatuskulun oikeellisuutta! Toivotaan silti, ettei neiti Penninraha missään kauheassa tapaturmassa viiksiään menetä, vaikkei viehätysvoima niistä kiinni olisikaan :)

Harmaa ja Ilona kirjoitti...

Ihku aina! Ei kosketa viiksiin! Nekin on hienot. Kaikki on hienoo Unnassa.

ps emme ole robotteja

ella kirjoitti...

Harmaa ja Ilona: No ette oo, kun ihan tolokun kissoja! Onks tääl taas joku robotoinnin esto? Ei pitäs olla?!? Kiitti kehuista!

Terkuin Unna Tuutikki

ella kirjoitti...

Harmaa & Ilona: Tarkistin kirjautumattomana, että tosiaan puskee numeroarpajaisia robottiestona. Sitten tarkistin asetukset: niiden mukaan _minkään_ sanavahvistuksen ei pitäisi olla päällä. HALP! Saa auttaa, jos joku tietää kikan tuosta eroon pääsemiseksi (muun kuin "muuta pois bloggerista").

Heidi kirjoitti...

Ei Unna tarvitse mitään vippaskonsteja, riittää kun on oma itsensä! Ja nuo pinossa olevat takatassut vei minunkin huomioni! :D

Taru kirjoitti...

Viiksenpidennykset olisi tässä Basaarissa täysin turhat holtitonta rahantuhlausta !

Takatöpöttimet täälläkin hieman vaikeuttaa keskittyneisyyttä viiksijuttuihin ♥

ella kirjoitti...

Heidi: On käsittämätöntä, miten kissat rentoilevat joskus aivan hupsuissa asennoissa, kuten vaikka keskivartalo kierteellä tassut vastakkaisille pinnoille pinottuina... :D

Taru: Kyllä kansalaiset vakuuttelevat Unnalle nyt alituiseen, että viiksissä mittaa on kyllin ja eikä tuuheudessakaan ole parantamisen varaa. Ei liene vaarallista, jos söpötöppöisyys häiritsee keskittymistä söpöviiksisyyteen :)

tuutäti kirjoitti...

Ihan paras juttu tuo viiksienpidennys! Trendikästä!

Me Like kirjoitti...

Ei kannata krepata, ne kärvähtää ku kynttilässä, ja loppuMovemberit menee sivu suun :)
Ihqut viiksut sulla Unna ♥

ella kirjoitti...

Tuutäti: Niin on, mutta sain suostuteltua Unnan luopumaan ideasta. Kuulemman siihen voi jäädä koukkuun ja omat viikset voivat pudota pidennysten painosta kokonaan!

Me Like: Kiitti viiksikehuista! Ooks kokeillu omiin viiksiin kun tiiät? Katoin et kreppirauta lämpenee vaan kahteen sataan, kun kynttilässä on lämpöö ainakin tuhat. Paitsi, et en kyl ikinä kynttilässäkään kerkee työntää naamaa liekkiin asti ennenkun karvat kärtsää... Nyt arveluttaa! En kestä, jos viikset häviää suun sivuilta ja päästää Movemberin ohi tosta vaan.

Terkuin Unna Tuutikki

AnnaS kirjoitti...

Tummanpunainen tausta korostaa upeasti Unna-neidin mustavalkoista väritystä ja silmien hennon vihreää sävyä. Ja tuo alimmaisen kuvan merenneito-poseeraus. Johan tässä menee viikset rullalle ♥. T: Sulo ja Robert

Kattimanialaiset kirjoitti...

Oikein kauniisti näkyy ne viikset tossa sohvallakin, älä siis hyvä kissa mitään pidennyksiä harkitse! :)

ella kirjoitti...

Sulo & Robert: Kiitti pojat! Merenneito! Haiseekohan ne paljon silakoilta? Aika hyvä vinkki luomukihariin viiksiin kyl, et kävis vaan tuijottelee kivojen poikien blogeja ja oottais et viikset rullaa... Käyn eka Saaripalstalla ja tuun teiän blogiin sit, ni johan on, jos ei ala viikset vipattaa.

Terkuin Unna Tuutikki

Mirene: Näin on. Varotoimina kansalaiset ovat piilottaneet Unnan ulottumattomilta kaikki liimat, teipit, siimat ja piipunrassit ;D

sea kirjoitti...

Jos entinen kissani vielä eläisi, voisi se vinkata viiksien kihartamiseen kuumaa uunin pieltä. Kannattaa tosin puskea sitten molemmilla puolilla ettei ole vain toinen puoli kikkara. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Voi Unna-kaunotar! Te olette niin lumoava tuossa sohvalla lepäillessänne, että Teidän Söpöyttänne vain tuijottelee ihastuneena. Ja mitä viehättävimmät luomuviikset!

- Emäntä, Pipsu ja Miiru -

ella kirjoitti...

Sea: Moinen permanentti kyllä pyörähtää kissojen viiksiin vikkelästi. Onneksi meillä ei uunia ole, sillä tätikissojen luona kyläillessämme saunan ovikin on aina teljettävä lämmityksen ajaksi Unnan takia. Pää edellä lämpöön, oli kyseessä kiuas tai kynttilä.

Emäntä, Pipsu & Miiru: Kiitoksia moninaisista laatusanoista! Unna myöntää, että ne kuvaavat oikein mainiosti kissuuttaan ja viiksiään :)