sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Laatikollinen

Kansalaisella on vuoteen alla laatikollinen sivistyneestä käytöstä poistettuja "urheilupaitoja". Oletetusta reippaudestaan huolimatta kansalainen ei kuitenkaan tyypillisesti jaksa heti palauttaa laatikkoa sängyn alle. Tämä ei lainkaan haittaa, sillä se jättää toimivapauden valtakunnan automaattisesti aktivoituvalle vaatehuoltoyksikölle.

"En voi olla laati-kollinen kert oon tyttö!"

Mikäli laatikon palautus on onnistunut osittain, mutta pääsy laatikkoon on estynyt, voi sieltä kuitenkin kaivaa paitoja lattialle pehmust.. yksittäishuoltoa varten. Blogia lukeneet saattavat ihmetellä, onko vaatteiden tiivistäjä epäkunnossa näin toimiessaan, mutta vaatelaatikon möyhiminen ja vaatesäilytyksen ilmanvaihdosta huolehtiminen kuuluu sen toimenkuvaan. Osa vaatekappaleista vaatii enemmän huoltoa, joten tunnollinen vaatehuoltaja valvoo (tai torkahtelee) pitkiäkin aikoja prosessin loppuun saattamiseksi.

Maailman ja kissan väliin tarvitaan jotain pehmeää.

Tyytyväisyys työoloihin: [x] Jossain määrin tyytyväinen.

17 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Unna-neito! Tosi taitavaa työtä.
Mamma lässyttä että oot mussukka, mutta mun mielestä oot upea laati-miisu! KrrNAU!
RANSU

Ana kirjoitti...

Meillekin tommonen.

ella kirjoitti...

Ransu & Saila: Kiitti! Ammattimaisena laati-kissana hyväksyn kyl molemmat sanomiset. Työtäni arvostetaan: [x] Täysin samaa mieltä.

Terkuin Unna Tuutikki

Zepa: Harmaa ei väittäne vastaan. Tarve on ilmeinen.

Sirpa kirjoitti...

Jokaisesta huushollista pitäisi löytyä laati-kissa tai useampi. ;)

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Teillä sentään on muuttoapunakin laati-Kollonen ;)

AnnaS kirjoitti...

Myös ulkona kuivatut, sileät pyykit tarvitsevat vähän tietynlaista kissamaista mankelointia (henkilökunta jostain syystä käyttää sähkömankelia). Mitä olisi kissahuusholli ilman kissankarvoja?

Varsinkin viimeisessä kuvassa Unna on niin tyytyväisen näköinen ♥.

Mamma N kirjoitti...

Mairea hymy kyllä on raskaan työn raatajalla! Taitaa olla uravalinta osunut oikeaan.

ella kirjoitti...

AnnaS: Ei tästä palvelusta voi oikein kieltäytyäkään :D Eikä ole sydäntäkään, kun vaatehuoltaja on tehtävissään niin onnellisen oloinen <3

Mamma N: Etenkin pitempiaikaista prosessointia vaativat vaatekappaleet irrottavat hymyjä vaatehuoltajasta. Tässä tapauksessa saattoi olla kysymyksessä lisäksi työsuhde-etuihin kuuluva masurapsutus.

Kattimanialaiset kirjoitti...

Joo-o, pehmee on paras! Mä tykkään vilteistä ja peitoista. -Devi-

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Mahtavaa tassunjälkeä Unnalta. Ja suloisen pehmoista sellaista!

Minni kirjoitti...

Tyytyväisemmän näköistä työntekijää saa hakea :) Hienoa, että henkilökuntakin osaa sitä arvostaa.

ella kirjoitti...

Devi: Pehmeä ja etenkin _sopivan_ pehmeä ovat Tuutusen valintoja. Joskus betonikin on sopivan pehmeä. Pääasia, että saa itse valita.

Myrsky & Minna: Kakkoskuvassa kissa näyttää itsekin jotenkin poikkeuksellisen "pehmeältä"... :D

Minni: Tämä työntekijä lienee myös itse oma pomonsa. Alalla eletään varmaankin nousukautta, kun yrittäjyys ei näytä tuottavan minkäänlaista stressiä ;)

Heidi kirjoitti...

Teilläkin on siis innostunutta pöhinää jne. mistä monet toimitusjohtajat, joka Unnakin lienee, niin tykkäävät! :D

Mindy kirjoitti...

Ei epäilystäkään, etteikö toimi olisi sekä tarpeellinen että mieluisa. Voinee laajentaa tarvittaessa vaatelämmittimeksi.

Taru kirjoitti...

Voisi luulla, että toi on helppo homma vaan eipä olekaan! Painopisteet on laskettava justiinsa kohdilleen, että saadaan kunnon puristusta vaatteisiin eikä siihen kuka vaan pysty !

Unna, arvostan suuresti !

Mari kirjoitti...

meidän kissat valtaavat kaikki lattialle pudonneet vaatteet. Tai jos heitän pyykkikoneen eteen jonkin, ajatuksenani hetken kuluttua laittaa se koneeseen, on siinä pian lämpöhyrrä käärössä :)

ella kirjoitti...

Heidi: Sitä nimenomaan :D Pöhinää, hurinaa, tuhinaa ja muita edistyksellisiä ääniä :D

Mindy: Koko ajan toki vaatteisiin lisätään myös erityislämmintä kissanvillaa, joka paikkaa vaatteiden omien kuitujen mahdollista kulumista, eikä lähde pesussakaan. Suoraan käsittelystä (tassuttelusta?) otetut vaatteet ovat tietenkin myös valmiiksi lämmitettyjä :)

Taru: Täti-ihminen selvästi ymmärtää vaatteiden tiivistäjän työn haastavuuden. Ammattilainen nyökyttelee tyytyväisenä arvostuksesta.

Marika: Väliaikainen peti, paras peti :D Tietenkin vallatun vaatekappaleen päällä on vielä näytettävä niin söpöltä, että ei sitä oikein henno koneeseenkaan kiskoa...