sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hyrisevää äitienpäivää!

Aamiainen vuoteeseen on Unnan mielestä ihan vanha juttu, kun muistetaan niitä, jotka nousevat aamuisin vuoteesta antamaan aamiaista. Unnan lähestymistapana onkin modernimpi "onnittelija vuoteeseen"-tyyli. Koska tämä onnittelutyyli vaatii yksinkertaisimmillaan vain loikan sänkyyn ja autuasta hurinaa, se sopii myös vikisevän ja rimpuilevan aamiaistarjottavan puutteesta kärsiville kaupunkilaiskissoille.

Aamu-unisen polvitaipeessa on hyvä paikka onnittelijalle.

Koska kissaemo ei asu täällä, ei Unnan mielestä ole aiheellista erotella äitienpäiväonniteltavia minkään muunkaan keinotekoisen syyn, kuten sukupuolen, perusteella. Jos olet aamulla sängyssä ja siellä on myös kissa: onnea!

Tervetuloa onniteltavaksi, olette onnittelualueella!

Kansalainen haluaa äitinsä lisäksi toivottaa hyvää äitienpäivää myös edellä mainitun äidille, jolta on saanut nämä kauniisti kissan nenään sointuvat lakanat.

14 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Unna, sä olet ihanan tasa-arvoinen ja reilu!

ella kirjoitti...

Sanos muuta. Ja parempi kissa kainalossa kuin... noh, aika monet muut asiat.

Mamma N kirjoitti...

:D Unna, olet ihan paras! :D

ella kirjoitti...

Ytimekkäästi ilmaistu :D Unna taitaa vain nyökytellä tietäväisenä kommentillesi.

AnnaS kirjoitti...

Unnan keksimä "onnittelija vuoteeseen"-tyylistä tulee varmasti tulevien vuosien hitti, koska se helppo ja ytimekäs tapa onnitella päivänsakaria. Samalla onnistutaan välttämään erinäiset kosteusvauriot sängyssä, tosin meidän Robertin tapauksessa kosteusvaurio voi sittenkin tulla eli onnittelija tulee huolella valita :)

ella kirjoitti...

Uskoisin, ettei Unna suosittele valitsemaan onnittelijan haastavaan tehtävään muitakaan riskialttiita henkilöitä, kuten esimerkiksi ilopissaavaa koiraa. Sehän on yhtä vaarallista kuin kissa tasapainottelemassa vuoteeseen elävää myyrää ja tuoremehulasillista, eikä siten yhteneväistä riskien minimointiin pyrkivän "onnittelija vuoteeseen"-tyylin kanssa.

Harmaa kirjoitti...

Onnittelualuetietoisuus, ehdottomasti hyvä juttu vaiks pitkä sana. Unna, olet asiantuntija! Missä sä oot, on onnellinen alue!

ella kirjoitti...

Hyvin sanottu, Harmaa! Kansalaiset vahvistavat lausunnon onnellisen alueen sijainnista yksimielisesti. Tämän pohjalta on luotu hypoteesi, että vastaavia onnellisia alueita liittyy kissaesiintymiin yleisemminkin.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kiitokset Unnalle onnitteluista ♥

Me Like kirjoitti...

UnnaOnnea sänkyyn heti aamusta! Kuullostaa ihanalle!

ella kirjoitti...

Myrsky & Minna: Unna arvostaa ehdottomasti myös pyyteettömästi Sijaismamman ominaisuudessa tapahtuvaa mammailua :)

Me Like: Kyllä vain, aamu alkaa aika pehmeästi näissä merkeissä :)

tuutäti kirjoitti...

Tätilän neitikissat ovat tänään enimmäkseen antaneet vierihoitoa ei-äiti-kansalaiselle. Ja tietenkin lähettäneen mielessään terveisensä kotikonnuilleen, Tervoon ja Nilsiään.

Otto-koira on pienin äänimerkein pitkin päivää ilmoitellut kansalaisille ympäristön hirveistä hajuhaitoista ja syykin selvisi: hirvi oli ollut päivällä syömässä alle 100 metrin päässä Oton tarhasta ja illaksi oli vielä jäänyt siihen makuulle. Ilmankos harmittaa.

Unna on kyllä todella herttainen onnenantaja. Ja Tätilässä on kaksi onnellistuttavaa kissaa <3.

Henna kirjoitti...

Tuollainen onnittelutyyli käy joka päiväksi, on halpa eikä ole sitäkään vaaraa, että sänkyyn kaatuu aamupalatarpeita ja joutuu siivoustyöhön heti perään! Mitä parhain tapa onnitella siis!

ella kirjoitti...

Tuutäti: Mukavaa, etteivät tätikissat pelkästään riesana ole. Toisaalta sehän on tietysti ihmisperspektiivistä kiinni, joten olisi ehkä parempi sanoa: mukavaa, että pidätte tätikissoista huolta mielellänne. Viime yönä näin untakin Lyyti-kullasta, höpsö se oli siinäkin :)

Voi Ottoa, vähemmästäkin hirvikoiran mieltä kaihertaa!

Henna: Kyllä vain. Ehdottoman siisti ja jokaisella on siihen varaa :)