maanantai 14. huhtikuuta 2014

Neljätuhattaneljäsataa

Unelmavartaloa on tarkasteltu aiemminkin, mutta mittavasti lyhyemmällä masuvillastolla. Venytyskään ei ehkä ollut aivan yhtä pitkällinen kuin viimeksi, mutta riittävä kertomaan, ettei tällä keinoin saa kissan rakenteesta mitään käsitystä. Miss Penninrahan pitkävillaisuus on saavuttanut hämmentävän tason.


Kissa on kuitenkin kaksisataa grammaa kevyempi kuin vuosi sitten, eikä eläinlääkäri silloinkaan löytänyt painosta moitteen sijaa. Tuolloin Unna vaikutti pulskistuvalta, ja valtakunnan keittiöstä jaellut raksumitalliset muuttuivat kukkurapäisistä vajaiksi. Yhteenvetäen todettakoon kaiken menneen hienosti, sillä pulskistuminen ei ole jatkunut, mutta varpaat pysyvät yhä lämpiminä istuessa.

Klassisen baletin kolmas asento.

12 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi Unna ♥
Täällä ollaan aina lääpällään suhun, oli sitten - tai + 200! Hieno paino ja muoto sulla nyt, ja nuo untuvat!

Mamma N kirjoitti...

Todellinen balleriina! Kyllä noita villoja ja tassuja kelpaakin esitellä.

ella kirjoitti...

Saila: Painonvartioinnin lautakunta on kovasti sitä mieltä, että sopiva on! Ja kaikkihan tiedämme, että massiivinen masupörrö nostaa ihanuutta vähintään 200%. Vastaavan söpöyskohotuksen aiheuttaa myös villojen lomasta kuultava masu. Vai olisiko rehellisintä vain todeta: ylipäätään kissamasu.

Mamma N: Tästä pidän kissablogimaailmassa: ei turhaan pidetä kynttilää vakan alla, vaan esittäydytään juuri niin mainioina kuin vain voidaan :)

Noyboy kirjoitti...

Unna ja Unnan upeat muodot!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Köh, köh... tuohon ylläolevaan kommenttiin: Lähetin kommentin tietämättäni että joku muu oli jo kirjautuneena sisälle:D

Terkuin: Minna

ella kirjoitti...

Minna: Hupsis, olet melkein hakkeri! :D Onneksi paikkasit nopsaan, vaikka ylemmän luettuani ehdinkin ihmetellä, mistä tänne on ihan vieraita (vaikkakin hyvin tuttavallisia!) kommentoijia eksynyt.

AnnaS kirjoitti...

Kerta kaikkiaan ihastuttava kissaneito ja mikä tassujen asento! ♥:lla Sulo ja Robert

ella kirjoitti...

Sulo & Robert: Pojille pisteet erinomaisesta huomiokyvystä ;)

Harmaa kirjoitti...

Maja Purrsetskaja! Mikä harmonia, mitkä jarpaat! Ihana baletti-ihme!

ella kirjoitti...

Harmaa: Oo, kultturelli herrasmies tunnisti oitis Joutsenlammen taiturin! Hämmästyttävä baletti-ihme varpaista viiksenkärkiin saakka.

sea kirjoitti...

Voihan masukarvat! Tuommoiseen pehmo mahaan on ihana painaa korva ja kuunnella vähän purinaa, silloin unohtuu kaikki maailman murheet.

ella kirjoitti...

Sea: Sinäpä sen sanoit. Ei siinä mitään kierrekotiloita ja kuvitteellisia merenkohinoita kaivata! Purina on aito ja kaikista paras rentoutuslääke :)