perjantai 18. huhtikuuta 2014

Maissitiedotus

Valtakunnan virallinen maissitiedotus tiedottaa:

Maissikausi on avattu!

Maissinkasvatusohje kissakunnalle lienee yhä Tuutusen basaarin historian suosituimpia julkaisuja, joten asia on hyvä nostaa esiin näin pääsiäisen aikaan. Jos rairuohokautta haluaa jatkaa ohi pääsiäisenkin, kannattaa testata maissia.


Kuvissa esiintyvistä suloisista kissanhampaista johtui mieleen, että Tuutin hampaita koetetaan nykyisin harjata joka päivä aamiaisen jälkeen. Unna Tuutikki ei arvosta toimenpidettä vieläkään, vaikka kansalaiset kovasti vakuuttavat sen tarpeellisuudesta.

 Terävää pääsiäistä!

13 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Se on hieno asia, jos pääsiäisenä vihertää! ♥ Mukavaa pääsiäistä!

ella kirjoitti...

Kiitos :) Kyllä pääsiäisruoho vaikuttaa kovin mieluisalta Unnasta.

Saila kirjoitti...

Voi söpöliiniä :-)
Hienoa, että Unnan hohtavanvalkoisista hampaista pidetään niin hyvää huolta. Täällä pitäisi harjata vähän useammin, nyt harjataan ehkä parin viikon välein. Istun vain poikien viereen ja sanon "suukki auki!", niin se täällä sujuu.

Kisulit kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä! Kyllä tuollaisia hampaite kelpaa näytellä. Samoin edellisessä postauksessa esiintyviä somia massukarvoja. :-D

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kuinka ihanat ja pienet ja terävät naskalihampaat! Iloista pääsiäistä basaariin!

ella kirjoitti...

Saila: Sinulla onkin hammashuollettavina niin viimeisen päälle kilttejä poikia :) Taitavat itse harjata hampaitaan myös "myyränkarvaharjalla" silloin tällöin!

Kisulit: Kiitos toivotuksista ja kehuista, kyllä meidän nyt kelpaa :)

Myrsky & Minna: On jotenkin yllättävää, miten kissat ovat hampaita myöten sieviä :D

Harmaa kirjoitti...

On söpölit hampaat! Kur kur, Unna!

AnnaS kirjoitti...

Superhassu tuo alimmainen kuva :)
Ai niin kissojen hampaiden harjaus.. Köh, edellisestä kerrasta on kulunut aika paljon aikaa. Harjauksesta ei pidetä, mutta harjauksen jälkeiseen tahnatuubiin Robert käy kahdella tassulla kiinni.

ella kirjoitti...

Harmaa: Kur! Kiitti kehuista!

Terkuin Unna Tuutikki

AnnaS: Heh, ainakin tahnatuubi on siis mieluisa :D Välillä puuhassa on meilläkin taukoa etenkin, jos aikatauluni ja kissanruoka-ajat eivät osu sopivasti yksiin. Tai unohdan. Säännöllisyyteen pyrkiminen vähentää unohtelua ;)

Taru kirjoitti...

Uskoisin, että jopa minä - virhekasvien kalmansormi- saisin maissit ehkä kasvamaan. Taidankin koittaa sun reseptillä vielä ensi viikolla :)

Lisäksi tahdon nostaa virtuaalista lippaani sinne sunntaan, harjauskateus iski, koska täällä olemme täysin luisuneet harjauksista ja kieltäkään en ole kuukauteen ostanut. Taidankin kipittää lukemaan sen mun hammaslääkärikirjoituksen kuittikuvineen, josko se vähän pistäisi vauhtia näihin hommiin...

ella kirjoitti...

Taru: Kissojen hammaslääkärilaskut ovat kyllä oiva motivaatio hampaiden harjaukseen... Tai jos kaipaat kauhu-/syyllistysmotivaatiota, voit kurkata Unnan viime keväistä tilannetta täältä: http://unnatuutikki.blogspot.fi/2013/05/hymytytto-2013.html
Nuo ruskeat poskihampaat ovat jotain uskomattoman kamalaa.

Mayo kirjoitti...

Näkeehän sen, että hampaita on harjattu. Komeat ja valkoiset ja niin söpöt!

ella kirjoitti...

Mayo: Juu, näkeehän niistä etuhampaista edes sen, etteivät ole pois pudonneet :D