perjantai 28. helmikuuta 2014

Violetinmustaa? Ei kiitos.

Tuutusen basaarissa pelleiltiin virtuaaliset hiusvärikokeilut mahdollistavalla Color Genius -ohjelmalla. Ilmeisesti Lorealilla ei ole kuultu muodikkaasta kaksivärisestä tyylistä, sillä lähtötilanteen väriksi saattoi valita vain yhden. Blondia ei siis neiti Penninrahasta saanut, sillä luonnollisuuden nimissä pohjaväriksi valittiin musta. Alkuperäisen värin perusteella hiusvärisuosituksia jakeleva ohjelma tyrkyttikin siis sitkeästi erilaisia tummanruskeita ja mustia, jotka totuuden nimissä näyttivät kaikki enemmän tai vähemmän... noh... mustilta.


Muutama muutos alkuvalintoihin ja Unna pääsi kokeilemaan myös ultratrendikästä violetinmustaa:


Virtuaalivärjäyksen perusteella Neiti Penninrahan oma sävy taitaa kuitenkin olla se kaikista kaunein, kiiltävin ja helppohoitoisin. Luonnollisuudesta ja sopivuudesta ei tarvinne erikseen mainitakaan.

Kuvankaappaukset ovat peräisin Color Genius -ohjelmasta. Käsi ylös, kuinka moni katseli kuvia isoina ja koetti sitten sulkea ne kuvassa olevasta "sulje x"-kohdasta Bloggerin oman raksin sijaan?

Edit. Postauksen kommentointi suljettu ainakin väliaikaisesti roskapostin vuoksi.

13 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Luonnollinen on kaunista. Siis kauneinta.

(Tunnustan! Väärä "x")

ella kirjoitti...

Aivan niin :)

(Tunnustamme samoin: Molemmat kansalaiset tuskailivat ensin väärän x:n kanssa ;))

Saila kirjoitti...

Oho, en klikannut ollenkaan suuremmiksi, vaikka Unnaa kelpaa tietysti aina ihailla maksimaalisen suurena. Mutta kun Ransu tuhisee tuolla pöydän alla, jos hän olisi katsomassa niin... ei oltaisi ollenkaan edes yritettykään sulkea! Ikinä!
Unna ♥
Aina yhtä luonnonkaunis ja -elegantti (lue: hassu).

Me Like kirjoitti...

* seisoo käsi pystyssä

Taru kirjoitti...

Ihan paras Lorealin malli kyllä ikinä!

Ps. En tunnusta ;)

ella kirjoitti...

Saila: Luonnonhassuna on hyvä olla :) Ja ette tietenkään yrittäisi sulkea, sillä Ransullahan olisi varmasti Unna (ja kaikki muut Ransuun ihastuneet tytöt) taustakuvanakin, jos vain olisi oma tietokone ;D

Me Like: Tervetuloa kerhoon :D

Taru: Luonnonkaunis ja teeskentelemätön <3 Eiköhän neiti edes jonkun Glossy Blacks -värisarjan pakettikasvoksi pääsisi?

Anonyymi kirjoitti...

Lorealin kannattaa tarjota Unnalle mallisopimusta ��, mutta kyllä myös tuo oma pohjaväri on häikäisevän kaunis.
Ja heh :-D, käsi ylhäällä täälläkin. Vaikka luin ensin tuon kommenttiketjunkin, silti tökkäilin kuvan äksää! Pipsun ja Miirun Pirjo

Mamma N kirjoitti...

Varsin vakuuttava huippumalli! Ja kun oikein tarkasti katsoin mistä rastista pitää klikata, niin osuin oikeaan.

ella kirjoitti...

Pipsun ja Miirun Pirjo: Tarkkana saisi olla Lorealin aineiden kanssa, että mustan turkin joukossa kasvavat valkoiset yksittäiskarvat eivät värjäytyisi. Ehkäpä Unnalle on mallisoppari luvassa jonkin erityistarkan raidotustekniikan mainoskasvona :D

Mamma N: Naukulassa on onneksi johtajatarkin apuna neuvomassa, jos Mamma meinaa sekoilla x:ien kanssa. Supermalli Penninraha vain kikatteli viiksiinsä, kun koetimme kuvia sulkea ;)

Maryjane kirjoitti...

Minäkin joudun tunnustamaan!

Kyllä ehdottomasti luonnollinen on se paras, epähän tarvii huolia juurikasvusta tai muusta sellaisesta :)

Söpöin malli ikinä!

Mindy kirjoitti...

Tunnustaisin ellen olisi lukenut ensin raksivinkkiä. Tunnustan myös, että Mindylle sopii L'orealin mielestä punaiset sävyt. Unnan muutos on huomattavasti hillympi, täytyy sanoa.

Maija kirjoitti...

Mun blogista löytyy teille haaste. :-)

ella kirjoitti...

Maryjane: Melkoinen käytettävyyskukkanen tuo rastin paikka :D Kehut välitetty malleista söpöimmälle!

Mindy: Oo, mikä tunnustus! Olisipa hupsua nähdä Mindy punaturkkina, vaikka totisesti puhuen on Mindykin varmasti parhaimmillaan luonnollisessa lookissa :)

Maija: Kiitos kovasti! Osallistumme, kunhan aurinko taas paistaa olohuoneeseen ja Tuutusesta saa sopivia beauty-kuvia ;)