maanantai 25. marraskuuta 2013

Viiksekäs daami vakuuttaa


Sesonkiviikset, rekvisiittaa.

Myrskyn ja Tuiskun blogista napattiin Tuutusen basaariin viiksihaaste. Movember lieneekin tuttu useimmille, mutta kissablogin velvollisuuksiin kuulunee ajaa myös Kissojen suojelun eli Kisu ryn lanseeraaman Meowemberin asiaa (Huom. Kollit, kuvakisa päättyy tänään!). Kukin saanee valita, haluaako mieluiten pelastaa ihmismiesten kulkuset vai kissamiehet kulkusiltaan vai jelppiikö peräti molempia. Unna Tuutikin mielestä molemmat hyväntekeväisyydet ovat jaloja, sillä sekä ihmis- että kissamiesten hyvinvointia kannattaa tukea.

Viikset, mallin omat.

6 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Meowember, loistavaa valistusta. Ilman tuota viiksekästä daamia emme tietäisi tästä kampanjasta yhtään mitään. Kiitos Unna! Jatkanemme sanomaa eteenpäin.

Ja niin, täällä ei kulkuset enää kilise.

ella kirjoitti...

Kamppis on meidänkin mielestämme hieno. Harmi, että havahduimme kiljahtelemaan siitä blogissa vasta näin myöhään, kun kuvakisakin jo sulkeutui. Blogikolleissa olisi varmasti ollut potentiaalisia voittajia ja kenties jokunen kissatäti kollikalenteria vailla :D

Herraskissan kilahtelemattomuuden kyllä arvasinkin. En sano, että elämän pitäisi olla vähemmän myrskyistä, mutta turvallisempaa ja mielenrauhallisempaa eloa vastaan on hankala argumentoida.

Mamma N kirjoitti...

Mallin omat viikset ovat kaikista parhaimmat! Hieno kampanja. Hyvä kun osallistuitte.

Saila kirjoitti...

Kiitos kun kerroitte! Tämähän oli tärkeä tieto. Täälläkin arvostetaan Unnan luonnonkauneutta ja kulkusten luonnonkauneuden riistämistä, valitettavasti, mutta kissan hyvinvoinnin vuoksi.

Harmaa kirjoitti...

Kilisee kilisee kulkunen!

Eiku hetkonen... ei kilisekään. Unohin! :-D

Pusuja silti, Unna!

ella kirjoitti...

Mamma N: Tuli aivan Naukulan viiksipäivät mieleen :) Osaltaanhan kissojen sterilointikin helpottaa kodittomuusongelmaa.

Saila: Kissaestetiikka on ihanaa, mutta hyvinvointi menee senkin edelle.

Harmaa: No just sillonhan joutaa pusuttelemaan, kun ei oo kiire vetää kilareita koko ajan! Pus!

Terkuin Unna Tuutikki