torstai 29. elokuuta 2013

Riittävät naamat


 Ei riitä.

Joskus tavanomainen vaaniminen ei vain ole kylliksi. Joskus on otettava kovat keinot käyttöön, hypättävä kaksinkertaiseen pahvilaatikkoon ja nostettava oveluuttakin pykälän verran. Sneaky face - koska sulka on sen arvoinen.

 Näin ovelaa ei ole sulka nähnytkään.

 

11 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Vau. Ja kaiken kruunaa hienosti pinkkinenä ja polkuanturat ♥

ella kirjoitti...

Sinäpä sen sanoit. Pinkkiä sen olla pitää! :)

Sirpa kirjoitti...

Ilmoittaudun pitkäaikaiseksi lukijaksi, mutta kommentoinut olen hyvin harvoin, jos edes koskaan olen. Joka tapauksessa Tuutunen ansaitsisi minun mielestäni tittelin "Maailman kaunein kissa". Onhan hurjan kauniita kissoja laumoittain olemassa, blogimaailmassakin monta, mutta Tuutusessa on sitä jotakin vielä kaupan päälle. Asiaan voi tietysti vaikuttaa sekin, että lapsuudessa kotona maalla oli myös mustavalkoisia maatiaisia...

Pisteet kotiin myös kameran kanssa ilmeisen tauotta päivystävälle henkilökunnalle. Tämän(kin) postauksen ilmeet ovat mielettömiä!

Harmaa kirjoitti...

Sulkaa ei voi vaania liian ovelasti ikuna, sen nappaaminen on errrrittäin tärkeetä! Hieno keskittyminen, kaunis neito!

L-L kirjoitti...

Voi, meidän mustavalkoiset tytöt ne sitten osaavatkin, ihan joka kerta. Nti Penninraha Sneaky Face:n kanssa ja Lea käytöksellään.

Pari päivää sitten ollut herkkuhetki kalkkunanlihalla sai neidin nimittäin niin tarmokkaaksi, että se puolusti omaansa Lotan törkeiltä kähmimisiltä pontevasti murisemalla. Ekaa kertaa ikinä. Olin niin hassun ylpeä ja totesin taas kerran, että vielä 8 yhteisen vuoden jälkeen kissat (varsinkin mustavalkoiset kissat) osaavat yllättää <3

Niin ja pinkkinenu ja tassut <3 <3 <3

ella kirjoitti...

Sirpa: Sepä oli kauniisti sanottu! Unna varmasti pokkaa moisen tittelin mielellään. Turhaa vaatimattomuutta kun ei ole kissalle suotu. Olemme ehdottomasti samaa mieltä siitä, että Tuutusessa on "sitä jotakin" ja vaikka millä mitalla :) Kiitos myös kuvakehuista ja harvinaislaatuisesta kommentista. Tekevät bloginpidosta kovin mukavaa!

Harmaa: NII! Sulka on prioriteetti nummero yksi! Selkeesti ymmärrät asiantuntijana. Ei siin ehi mistään ilmeestä piittaamaan, jos se vaan lisää oveluutta.

Terkuin Unna Tuutikki

L-L: Lea on hurrrmaavan tarmokas <3 <3 Reipas tyttö pitää puolensa kuppitunkeilijoita vastaan tarvittaessa yllättävinkin keinoin :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ovelista ovelin Unnukka!

Cheri kirjoitti...

Ovelat ilmeet ovelalla kissalla :)

Taru kirjoitti...

Olet sä Unna Tuutikki kyllä aikamoinen ♥

tuutäti kirjoitti...

Mainioita sulanmetsästyskuvia. Vappu-täti on pihalla juoksulangassaan vaaniskellut parinkymmenen metrin päästä nurmella ruokailevia lehtokurppia. Jännää.

ella kirjoitti...

Myrsky ja Minna: Neitikulta tahtoo ainakin itse uskoa niin. Ovelista ovelimman ilmeen toimintaa käytännössä häiritsevät tirskuvat kansalaiset :D

Cheri: Ilmeet kissaa myöten. Ja monipuolisella neidillä on toki oltava ilmevalikoimaakin eri tilanteisiin ;)

Taru: Kyllä näin on. Kesän aikana viilenneet välitkin alkavat korjautua ja kissarakas puskee yöksi viereen. Aikamoinen pakkaus <3

Tuutäti: Hui sentään! Taisivat kurpat kuitenkin pelastua etäisyyden ansiosta. Jännää lie kuitenkin piisannut niin suurta saalista väijyessä.