torstai 9. toukokuuta 2013

Tahnamaistiaisia

 "Mitä siinä on? Anna minulle sitä."

Hammaspesurutiiniin pääsemiseksi valtakunnan hammastahnamakokoelmaa oli kartutettava. Vaikka hammastahnoissa perinteisesti suositaankin raikastavia ja minttuisia makuja, hankittiin Unnalle kananmakuista laatua, sillä kyllä kansalaisetkin pesisivät mielellään suklaalta tai lakritsalta maistuvalla tahnalla, jos valinnanvaraa olisi.

 
Unna Tuutikki arvosti ostoksilla käyneen kansalaisen makuvalintaa. Toisaalta, voisiko kissa, joka pitää parafiiniöljyä ja matolääkettä herkullisina kastikevaihtoehtoina, inhota hammastahnaa? Tuoksuva tahna ei ainakaan ole lakannut kiehtomasta kissaneitiä, vaikka kansalaiset jostain omituisesta syystä jakelevatkin maistiaisia varsin kitsaasti ja tarjoilutapakin on poikkeava.

Kahden käpälän kiinnostus.

11 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oi voi! Oi voi voi! Meiltä oli Ransun kanssa jäänyt tosi monta tuutulipostausta väliin. Hui mitkä hampaat ja tästä sainkin kimmokkeen pestä poikien hampaat, edellisestä kerrasta on liian pitkä aika ja jotenkin en vain ole olevinaan muistanut. Tuoreen myyrän järsiminen ei kuitenkaan ehkä ole riittävää suuhygienianhoitoa.
Unnan viikset ovat vakuuttavassa sojossa, nämä kuvathan kelpaisivat hammastahnamainokseen! Nyt kun se pepsodent-hymykin on taas kunnossa.
Ihana tuutulinpönttö, kyllä tuollaisenkin voisin tänne järjestää, kaikenlaisia erilaisia pönttöjä on tullut viime päivinä pihalle ripustettua.
Pusut ja rapsutukset (kirjoitin ensin rapustukset) Unnalle, Ransu jo näkeekin sängyssä haaveunia mamman ja Unnan välissä nukkumisesta.

sea kirjoitti...

Tuoksu on niin huumaava, että viiksien lisäksi häntä menee "kippuraan". :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Näytti tahna olevan Tuutikin mieleen. Siis noin viiksibarometrillä mitattuna...

Mamma N kirjoitti...

Hyviä hammastahnahankintoja siellä on tehtynä! Ihan selvästi. Kuten Myrsky yllä sanoo, viiksibarometri kertoo totuuden :)

ella kirjoitti...

Saila: Pepsodent-typy kiittää tarkkaavaisista huomioistanne ja ottaa vastaan välitetyt pusurapsutukset :) Kyllä minä uskon, että Unnankin hampaat hyötyisivät, jos silloin tällöin järsisi myyrän tai pari. Ja Saaripalstan luonto rikastuisi tuutulinpöntöstä... tai ainakin Ransun päiväunet?

Sea: Kissaihmiset selvästi bongaavat vaivattomasti, miksi nämä kuvat sopisivat kissojen hammastahnamainokseen :)

Myrsky: Viiksi- ja häntäbarometrit osoittavat tahnan olevan hyvin kiinnostava asia! Intensiteetti tahnan luokse änkeämiseksi oli myös hyvin korkea, vaikkei se kuvista niin hyvin välitykään.

Mamma N: Näin on. Lisäindikaattoreina vielä kiinteä tuijotus, etuasentoiset korvat ja Unnalle epätyypillinen tassujen syliin nostaminen :)

Minni kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotamme saako tahnalla myös pestä Unnan hampaita. Meillä namitahnaa syötäisiin, mutta pesu on sitten eri juttu:(

ella kirjoitti...

Minni: Testattu on :) Kansalaiset ovat sikäli omituisia, ettei namitahnaa saa muuten kuin hampaisiin ja ikeniin tarjoiltuna. Hommaa kuitenkin vasta opetellaan, joten "harjaus" ei missään nimessä ole youtuben opetusvideoiden tasoista. Siis sellaista, että kissa makaa flegmaattisena selällään ja tohtori harjaa lakisääteisen kolme minuuttia hampaiden sisäpinnat mukaan lukien... Epäilemme huumeita :D

Harmaa kirjoitti...

Mmmmm kiva kun säkin tykkäät hammastahnasta, mustakin se on tosi hyvää! Tarjoilutapoja kylläkin vois parantaa, must se topztikku ja tahnan ajaminen poskihampaisiin on ihan turhaa! Suoraan kitaan vaan, on mun mielipide!

ella kirjoitti...

Harmaa: Niimpä! En yhtään tajua tota, koska osaisin kyl ihan ite ottaa sitä siitä tuubistakin? Ei mitään tarvetta levitellä pitkin kitaa eka. Etenkään mihinkään poskihampaisiin.

Terkuin Unna Tuutikki

Saara kirjoitti...

Meidän kissoista kaikki tahna on TOSI hyvää. Matolääkkeet ja muut menee kaikki missä tahansa tahnassa tosta vaan :D Mutta sitä ei kannata ehkä kissoille mainostaa... Meillä on jo harkittu että pitäiskö oikeasti ostaa sellaista kissojen hammastahnaa joka maistuisi vähän pahemmalle, nyt se harjaaminen on kilpailua toisen nielemisrefleksiä vastaan...

ella kirjoitti...

Saara: Hih, eiköhän se liene hyvä vaan, että tahnat maistuvat. Helpottaa perushoitoa huomattavasti :) Ehkä koplallekin on innovoitava jonkinlainen nieltynä vaikuttava hammastahna? Unnalle ainakin kelpaisi!