sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Puro parvekkeella

Unna Tuutikki on antanut talvelle kehotuksen poistua paikalta hyvässä järjestyksessä ja oli valvomassa sen toteutusta mielipaikassaan ulkona-sisällä, kunnes havahtui eriskummalliseen ääneen.


 Pulp..

 "Pulp?"

Alati valpas fengshui-vahti havainnoi välittömästi valtakunnan qi-virtauksia muuttavan vesielementin ilmaantumisen parvekkeelle. Joku tunnoton voisi kutsua vesielementtiä sulamisvesiksi, mutta neiti Penninraha tunnisti sen oitis energiaa pulppuavaksi kevätpuroksi. Koska olisi edesvastuutonta jättää energia selviämään omin neuvoin, laskeutui kissaneiti oitis vartiotornistaan parempiin neuvonta-asemiin.


Energiapuron valvominen on vakava asia.

13 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi Unna ♥ Mikä valpas katse, mikä ruusunpunaisena väräjävä nenänpää ja mitkä mahtiviikset! Jo pelkästään minä olen ihan lääpälläni, Ransusta nyt puhumattakaan tässä takanani, Ransu ei edes kykene sanomaan Kur! Tuijottaa vain ruutua silmät viirulla.

ella kirjoitti...

Kuinka merkillistä, vastaavanlaisia oireita kera sydämen herkeämättömän läpätyksen aiheutti vast'ikään Saaripalstan ryijyosallistuminen! Kevättä ilmassa? :)

sea kirjoitti...

Meillä odotetaan samaa ilmiötä innolla. Annin lempipuuhia on tutkia parvekkeen puroja ja pyöriä pölyisessä vesikourussa. Nenä pinkkinä tietenkin. :)

ella kirjoitti...

Kuinkas muuten :) Ja eikö asia olekin niin, että mitä pölyisempi parveke, sitä autuaampaa siellä on kelliä...

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ilmiselvästi kevättä rinnassa. Silmät suloisesti ymmyrkäisinä:)

ella kirjoitti...

Myrsky: Kovin ovat ympyriäiset ja tarkkaavaiset, vaan pyöryläinenpä on kattityttö kokonaisuutenakin :)

Mamma N kirjoitti...

Kyllä on nyt todellakin Tuutulan asiat kohdillansa :) Kevät tuli kun käskettiin!

ella kirjoitti...

Parempi olisikin nyt vain jatkaa kevään toimitusta tasaiseen tahtiin aina kesään saakka, sillä muussa tapauksessa asiakaspalautamme ankarasti! Ehkä myös siirrymme asioimaan toisaalla ellei palautetta oteta vakavasti.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

ONNEKS teillä on vahtikissa!

ella kirjoitti...

Tänne ei kevät tule salaa!

Taru kirjoitti...

Erittäin tärkeä tehtävä. Feng Shui-jutut on todellakin tärkeitä vaikka kaikki osaakaan niitä arvoistaa. Sitä paitsi Unna on erittäin kuvaksellinen taas kerran näissä action kuvissa tehtävän parissa ♥

ella kirjoitti...

Emme missään nimessä ole muuta mieltä Unnan valokuvauksellisuudesta. Fengshuista huolehtimisenkin jätämme rauhallisin mielin kissaneidin käpäliin :D

Heidi kirjoitti...

Loistava tuo Unnan mielipaikka ulkona-sisällä! Moni kissa on varmaan samaa mieltä! ;)