lauantai 29. joulukuuta 2012

Virkoja ja vapaata

Tätikissojen luona piisaa virkoja useammallekin kissalle ja välillä jopa kansalaisellekin. Kenkäkaapissa päivystää tunnollinen kengänvartija, joka pitää samalla hyvää huolta myös omista kävelimistään. Toisinaan kengänvartija auttelee viereisessä kaapissa sivutoimisena mononvartijana ja treenaa samalla uraa heijastimena.
Maatiaisliiton puoluetoimistossakin päivystetään alati valppaina ja valmiina tarttumaan reippain käpälin kaikkiin kohdalle sattuviin asioihin.

 
Jatkuvasti ei sentään tarvitse toimittaa minkäänlaista virkaa, vaan aikaa jää vapaamuotoiseen loikomiseen ja oikomiseenkin. Lienee selvää, mikä tyyli on suosituin.


Yöt Tuutunen tutii kansalaisen kainalossa hyristen ja varnien, mutta näitä onnen hetkiä kuvaamaan ei ole enempää sanoja saati yli tuhat sanaa kattavia kuviakaan. Kansalainen on kuitenkin mitä erinomaisin lämmitin ja tyyny. Sen tietää Lyytikin.

Raidallisia unia.

10 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Hauska postaus taas! :D

Onko muuten Tätilän kissoista ollut enemmänkin juttuja eli mistä neidot ovat lähtöisin ja miten Tätilään päätyneet?

Taru kirjoitti...

Aikamoista urakkaa siellä kissat kyllä joutuu tekemään, toivottavasti on työehdot sovittu kohdilleen ;)

Mamma N kirjoitti...

Niin, taas huomaa kissojen ylivertaisuuden. Heijastimetkin omasta takaa... :D

Ana kirjoitti...

Siellä olis rapsuteltavia massuja...

ella kirjoitti...

Heidi: Tietomurusia löytynee sieltä täältä, mutta tässäpä lyhyt historiikki. 2004 syntyneet tätikissat ovat kotoisin suloiselta Savonmaalta. Tarkemmin sanottuna Tervosta (Lyyti) ja Nilsiästä (Vappu). Sanomattakin lienee selvää, että ovat viimeisen päälle ihania kumpainenkin.

Vaikka virallisesti ovatkin blogissa Unnan kansalaisena paremmin tunnetun henkilön silmäteriä, jäivät Lyyti ja Vappu parempien ulkoilumahdollisuuksien vuoksi tämän vanhemmille kotoamuuton koittaessa. Tätikissojen työehtosopimuksiin kuuluva monituntinen ulkoilu ei nimittäin olisi lainkaan mahdollinen kansalaisen nykyisillä asuinsijoilla.

Taru: Älä huoli, neidit ovat kyllä neuvotelleet sopimuksiinsa niin säännöllistä hirvenliha- ja sydäntarjoilua, leikkiseuraa kuin rapsutuksiakin, eivätkä kansalaiset sentään mitään sopimusrikkureita ole :)

Mamma N: Niinpä, mitä hurmaavia monitaitureita kissat ovatkaan!

Zepa: Niitä piisaa. Sääli, että ihmisellä on käsiä vain kaksi.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kiitos kun valaisit Tätilän kissojen historiaa. Ihania ovat molemmat. Ja niin on Unnakin♥

ella kirjoitti...

Myrsky: Ilo on minun puolellani, sillä mielellänihän näistä ihanaisista hupatan. Siksihän tämä blogikin on! :)

Mindy kirjoitti...

Touhua ja tyyntä sopivassa suhteessa selvästikin!

Heidi kirjoitti...

Kiitos historiikista! :)

Selvähän se on, että lemmikin etu on tärkeintä, onneksi jäivät tuttuun paikkaan! :) Mukavaa, että ovat vierailevina tähtinä täällä blogissa, samaten koiran (Otto?) kuulumisista on kiva välillä lukea!

ella kirjoitti...

Mindy: Kissat pitävät kyllä huolen, että lakisääteiset tauot tulevat pidetyiksi! :D

Heidi: Tuovathan vierailevat tähdet toki erilaista eloa ja vilinää blogiinkin :)