tiistai 27. joulukuuta 2011

Välipäivien ohjelmaa

Tätikissojen valtakunnassa ei suinkaan vain mässätä ja lötkötellä pyhien seutunakaan, sillä sirpakat neitikissat kyllä tietävät, että nautitut joulupaistit on myös kulutettava.

Siinä missä makeat jouluherkut saattavat kertyä vararenkaaksi kansalaisille, tarjoavat ne erinomaista tanssillista aktivointia kissakunnalle. Tätä koreografiaa oli inspiroimassa kakkurasian sinetti.

Showjazz.

Piparkakkutaidetta suojannut sellofaani koristenauhoineen sai kissat puolestaan rätiseviin ja säihkyviin uudenvuoden tunnelmiin jo ennakkoon.

Tulevaisuuden avaruuskissa ja Avaruuden tulevaisuuskissa.

Myös basaari on auki välipäivinä. Liiketoiminnan keidas muuttaa ahkerasti kysynnän mukana, ja niinpä basaari onkin palvellut niin pitsipäiväpeiton kuin vessanmatonkin alla.

"Tervetuloa, vastapoimitut joulupallot tarjouksessa," hurisee basaarinpitäjä silmät mystisesti leimuten.

8 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ooh! Mystinen basaarinpitäjä! Mikä käy siellä basaarissa maksuvälineenä? Netin kautta en haluaisi tilausta jättää, basaarinpitäjän haluaisin tavata livenä ja hieroa kauppoja. Tinkiminen lienee mahdollista, jopa toivottavaa?

ella kirjoitti...

Hih, tämä basaari on pyörinyt ennenkin: http://unnatuutikki.blogspot.com/2011/04/astukaa-basaariin.html

Silloin vaihtokaupanvälineinä olivat silakat ja kissanminttu. Muutoin liikkeenhoitaja pitää tiedot kaupankäynnistä tarkasti itsellään, joten sen enempää ei voi kansalainen kertoa ;D

Jenni kirjoitti...

Varsinaista ohjelmaa! Voisitte myydä pääsylippuja erilaisiin esityksiin. Olen varma, että suosio olisi taattu ja yleisöä tulisi runsaasti.

ella kirjoitti...

Mainio tuuma! Lisäbisneksenä tulevaisuus- ja avaruuskissa voisivat ennustaa sellofaanin kangastuksista ja kinkunrippeistä kaikille kävijöille. Ruokamaksua vastaan tietenkin!

Mamma N kirjoitti...

Kyllä noin mainiosta ohjelmasta voisi maksaa silakan poikineen!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Siis penninrahoilla basaarissa ei tee mitään. Se on siis otettava silakat mukaan jos kauppoja tahtoo hieroa:) Kinkunrippeetkin kelvannevat...

Saila kirjoitti...

Ekassa kuvassa Lyytiltä puuttuvat vain lautaset, siis ne metalliset jotka paukautetaan yhteen ja kuuluu PAUMMMMMMM.....!
Vapun (suokaa anteeksi jos tätien nimet menevät väärin päin) säihkyvä uudenvuodeniltapuku on mykistävä!
Ransu haluaisi tulla basaariin vähän jututtamaan basaarinpitäjää ♥

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Kiitos kehuista, välitän ne artisteille! Kansalaiset ovat ostaneet ohjelmaa hirvenlihalla. Vielä on kokeilematta, olisiko esimerkiksi muikkushow erilainen :D

Myrsky: Aivan niin, vain yhdellä Penninrahalla on täällä merkitystä ;) Vaihtokaupassa huolitaan yleisesti laadukkaita kala- ja lihatuotteita, rasvapitoisia herkkujuustoja ja kissanminttua.

Saila: Tätien nimet menivät tosiaan nurinpäin, mutta virheet ovat välittömästi anteeksiannetuita riittävien kehujen lieventäminä. Onhan näissä kuvissa neideillä tietenkin esiintymisasut päällä, joten tunnistusvirheet ovat täysin ymmärrettäviä sieltä kaukaa katsomosta tarkastellessa. Basaarinpitäjä lähettää ihailijalleen terveisensä ja laittaa kyljystilauksen tukkuun vetämään yllätysvierailujen varalta :)