tiistai 6. joulukuuta 2011

Linnassa tavataan

Ei liene epäselvää, kuka valtakunnassa hoitaa itsenäisyyspäivän vastaanoton. Aamupäivällä Unna väijyi itsenäisyyspäivän paraatia ja lentonäytöstä ikkunan äärellä. Näytös sai neiti Penninrahalta kiitosta etenkin jännittävyydestään ja uhkarohkeudestaan.

Talitiaiset esittivät rohkeita piruetteja parvekkeella ja parkkipaikalla.

Näytöksen jälkeen oli aika esimaistella Linnassa tarjottavia juhlaruokia. Nautittuaan sinivalkoiset homejuustomaistiaiset neiti vetäytyi Linnaansa odottamaan kutsuvieraita. Valtakunnan reportterien tietoon on tullut, että ainakin Ikea Hiiri ja Minttu Lintu ovat vieraslistalla.

Juhlallista itsenäisyyspäivää!

15 kommenttia:

Otto Kulta kirjoitti...

Wow, neiti Penninrahan kauluri ja tuxedo on trimmattu juhlakuntoon, niin söpösti on neiti rinta rottingilla! Hienot on dimensiot:D Tohon mahtuisi monta mitalia!

Täällä jännityksellä arvuuttelemme, mitä Penninrahan bileistä päätyy kissauutisten lööppeihin. Pikkujouluista on hädin tuskin toivuttu, ja nyt jo edustetaan kaikella kissamaisella arvokkuudella. Veikkaamme että Ikea Hiiri bailaa ruotsalaistyyliin kepeän tyylikkäästi. Minttu Lintu kaataa boolimaljan, ja päätyy kuolat rinnuksilla presidentti Penninrahan syleilyyn.

Riehasta Itsenäisyyspäivää presidentti Penninrahalle ja kansalaisille kanssa!

ella kirjoitti...

Unna-neiti kiittää ikityylikkään juhla-asunsa kehuista :)

Noihin lööppiveikkauksiin kansalaisetkin lähtisivät mukaan :D Kerrotakoon, että tällä hetkellä presidentti itse kellottaa selällään Linnansa lattialla, eikä juhlatilaan juuri muita mahdukkaan kiisselin lailla venyvän kissan vuoksi.

Mamma N kirjoitti...

Hyvä siellä on itsenäisyyspäivää viettää kun on ylimpänä päällikkönä kissa vailla vertaa!

Jenni kirjoitti...

Toto, joka on juuri kunnostautunut itsenäisyysretkeilyssä, olisi mieluusti tullut Tuutusen linnan juhliin turvamieheksi. Hän olisi voinut partioida linnan edustalla ja karkottaa lohikäärmeen ominaisuudessa kaikki kuokkavieraat pois. Ehkä sitten ensi vuonna?

Hyvää itsenäisyyspäivää ja hyviä Linnan juhlia!

Sirpa kirjoitti...

Linnan omistaja on arvokkaana linnansa ovella. Ja ei varmasti jäänyt yksikään talitiainen huomaamatta. :)

Viivi kirjoitti...

Siis vähänkö hieno linna sulla! Ja juhlat varmasti samaa tasoa, vähintäänkin!

Mindy kirjoitti...

Nyt ei harmita yhtään niin paljon, ettei erään toisen linnan streami toimi - tällä linnanneidolla on selvästi paljon paremmat pirskeet.

Saara kirjoitti...

Kauneimmat itsenäisyyspäivän turkit selvästikin neiti Penninrahalla!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Oikeassa, kuten tavallista. Kansalaiset tunnustavan ilolla mainion kissan ylivallan :)

Jenni: Itsenäinen lohikäärme olisi varmasti mitä sopivin turvamies Linnaan. Pesti on Toton, elleivät Koratian itsenäisyyspäivän juhlallisuudet vaadi jatkuvaa läsnäoloa ensi vuonna.

Sirpa & Kollo: Kovasti neiti koetti tinttejä juhliinsakin kutsua, mutta liekö ollut muita menoja, kun eivät jääneet... :D

Viivi: Tuutusen design-linna palvelee uskollisesti oli arki tai juhla :)

Mindy: Tässä Linnassa ainakin virtaus toimii! Todistettavasti Linnan läpi voi esteettä juosta Ikea-hiiri suussa ;)

Saara: Kissaneiti kiittää kehuista! Asu on harkittu ja klassinen, eivätkä neiti Penninrahan turkikset pöyristytä kettutyttöjäkään.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Voi miten hieno ja juhlallinen tapa viettää itsenäisyyspäivää! Toivon mukaan juhlat sujuivat kaikkien kannalta hienosti ja paluu arkeen sujui kivuttomasti.

ella kirjoitti...

Kiitos kehuista ja toivotuksista! Juhlallisuudet sujuivat odotusten mukaisesti ja niin vieraat kuin neiti Penninrahakin viihtyivät :)

tuutäti kirjoitti...

Kyllä kummitätikisut ovat kateellisa: lentonäytökset ja kaikki. Täällä oli vain uutta puhdasta lunta, vaan oli se Lyytistä ihan mukavaa sekin. Kansalaiset olivat Oton kanssa jossain metsän siimeksessä, joten siitäkin puolesta kisuilla oli lokoisa päivä. Ja illan tullen täällä nautittiin myös valkohomejuustoa - aah! - mikä nautinto. Vappu kyllä ihmettelee Tuutusta, että miten kummassa sen Linna on säilynyt noin hyvänä ja ehjänä, vaikka se näyttää niin herkullisen rapealta aaltopahvilta?

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Mmmm, homejuustoa...? Pistetään korvan taakse.. tai ei siis SILLEEN, mutta tavallaan...

Jenna kirjoitti...

Upeaan linnaan on neiti päässyt itsenäisyyspäivää juhlistamaan :)

ella kirjoitti...

Tuutäti: Makoisa juusto on mitä oivin tapa juhlistaa itsenäisyyspäivää. Samoin kuin lumimellastuskin, ei sen puoleen! Vapulle vastattakoon, ettei suinkaan omaa linnaansa ole sopivaa syödä, kuten ei muuten omaa laivaansakaan, sillä se uppoaa...

Musta ja Harmaa: Fyysisesti ei kannata, koska joutuu pesuun, mut ihmisen ostoslistalle sen vois ujuttaa useemminkin! Kannatan!

Terkuin Unna Tuutikki

Jenna: Kiitos kehuista! Kyllä neiti on kovin ylpeä Linnastaan, joka on nyt syyssiivouksen ja olohuoneen toiseen nurkkaan muuton ansiosta päässyt uudelleen suosikkipaikaksi :)