sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kylpyhuoneremontti

Kansalaiset hankkivat taannoin uuden wc-kannen Ikeasta, joten oli vain oikeus ja kohtuus, että Unnakin sai käyttöönsä tuoreen wc-laatikon. Edellisen laatikon kunto on nimittäin herättänyt kansalaisissa epäilyksiä kissan kyvyistä erittää muovinpehmentimiä.

Futuristinen näky. Sopiva paikka tulevaisuuspisseille.

Koska oviaukolla paranneltu Smartstore-laatikko ei itsessään vielä ollut kyllin juhlava, maalattiin laatikon kulkuaukkoa vahvistava levy kansalaisten wc-kanteen sointuvasti hopeiseksi. Wc-tuunaushan näyttää olevan kissablogimaailman viimeistä huutoa tai niin ainakin voi Kolmen kissan koplan sisustukseen sopiviksi spreijatuista laatikoista päätellä.

12 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hienoa! Meillä on kaupungissa todella korkeaseinäinen laatikko, kun toi mun isoveli heittelee hiekkaa joka suuntaan. Se ei ole vielä tajunnut, ettei tarvitse peitellä kun mamma tulee kumminkin ihan just ja siivoaa.
Mutta Teidän, Unna-neito, ei kuulu joutua hyppimään korkeiden laitojen yli vaan tuo laatikko on niin hieno, mihin voit tyylikkään elegantisti astahtaa asioille. Lisäisin tuohon ehkä jotain sun nenun sävyistä vaaleanpunaista kuitenkin.
Ruusuisin aatoksin,
Ransusi

ella kirjoitti...

Juu, se on just siks tommonen, että nään etukäpälään mihin tahon käpäläni asettaa! Ja tossa voi kans kuopsutella pelkillä takakäpälillä lähtiissä niin sujuu tosi elegantisti poistuminen.

Ruusuisesti Sinun,
Unna Tuutikki

Musta kirjoitti...

Kaikki osaa paitsi mä... miten ne kakat oikein peitellään?! Tommosessa korkeaseinäisessä tulisin hullux kun ei voisi peitellä seinillä eikä pesukoneella, jotka btw on olleet ihan tehottomia tapoja nekin...

ella kirjoitti...

Voin vinkata, et hiekka on kaikkein helpoin ja seuraavaks tehokkain on kylppärinmatto! Sillä peittelemällä saa viimestään toka kerralla tosi vikkeliä ihmisiä ja pian myös uuden hiekkiksen ja kylppärin maton!

Terkuin Unna Tuutikki

Saila kirjoitti...

Ai jaa, meillä sillä saa vaan kiroilevan mamman.
RANSU

Mamma N kirjoitti...

Style vessa :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Tyylikäs. Näitä vessa-asioita ei kannata yhtään väheksyä, nämä ovat tärkeitä juttuja.

ella kirjoitti...

Ransu: En halunnu eka sanoo, mut saattaa auttaa, jos sekottaa kans keskenään laatikon ja sen maton... En tiiä kirosko ihmiset, kun sillon olin jo vikkelänä itsekin sängyn alla hihittämässä.

Terkuin Unna Tuutikki

Naukulan Mamma: Kiitos kehuista!

Myrsky: Ei suinkaan, ja kyllä tyyliä pitää ehdottomasti niissäkin asioissa vaalia!

Saara kirjoitti...

Hieno. Vois tommosta meillekin harkita jos joku Aamos ei pissais puolen metrin korkeudelle lattiasta. Tai lähes ainakin ja uutta enkkaa yritetään. Katolliset siis pakko olla käytössä toistaiseksi... Onneks neiti Tuutikki on siistimpi yksilö.

ella kirjoitti...

Saara: Meillä ei oikein voi muuta kun laidat nousta, vaikka Unna päättäisikin seinille pissiä... Katollisesta lootasta tulisi takuulla pissavaivoja, kun arkajalka panttaisi sinne menoa kauhuissaan aina yöhön asti.

Saara kirjoitti...

Jännä, meillä oli kerran arkajalka hoidossa ja ongelma oli päinvastainen. Neiti hengasi kokoajan katollisessa vessassa. Kai se oli turvallinen paikka paniikissa olevalle kissalle, omat hajut ja piilossa. Lopulta piti ottaa katot pois vessoista ja laittaa pahvilaatikkoja piiloiksi, kunhan eihän sekään ole kivaa että kissa hengaa omissa kakoissaan...

Kai ne vessat on pakko valita kissan mukaan oli sitten tavat millaiset vaan, kissathan niitä käyttääkin.

ella kirjoitti...

Saara: Aivan, kovin on yksilökohtaista. Unnalla on edelleen melkoinen suljetun paikan kammo eli jokaisesta piilosta on mieluiten nähtävä joka suuntaan ja päästävä pakoon useampaa reittiä. Ihan pienenähän höpökatti tykkäsi kuljetuskopastaan, mutta ensimmäisen eläinlääkärireissun jälkeen kopasta tuli Tuutin verivihollinen... Sen jälkeen eivät ole yksioviset piilot kiehtoneet.