torstai 3. marraskuuta 2011

Muikeaa muovia

Valtakunnassa on todettu, että muoviset pakettinarut ovat juuri sopivan ärsyttäviä kissan leluiksi. Kiehtovan inhottavasti kankea muovisuikale heilahtaa aina takaisin, vaikka sitä kuinka tomerasti täppäisi. Muovisuikale toi myös Unnasta esiin aivan uusia petomaisia puolia:

Tyrannosaurus kitts.

Kissahai.


Jottei aivan hurjaksi menisi, on julkaistava vielä yksi päinvastainen kuva.

"Äih, ei tommosia, ku hävettää! Oon oikeesti tosi kivanätti pehmokissa!"

15 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihana pieni ja pehmoinen tyrannosaurus-tiikerihai! Unna, sä oot vakuuttava! Hyvä viiksien ja kulmakarvojen yhteissojotus <3

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Läpi meni! Uskotaan että Unna on oikeasti se kivanätti pehmokissa.

(Mutta kaikissa meissä on myös se pimeämpi puoli, mikä joskus tulee esiin. Ihastuin tuohon Tyrannosaurus kitts:iin, se on paras.)

Saila kirjoitti...

Sulla on Unna ihanat sääret <3
Ekassa ja Kissahai-kuvassa <3
RANSU

Mindy kirjoitti...

Postipakettinaru <3 Mun narut on melkein syöty. Tarvis uutta.

Heidi kirjoitti...

Voi Unna <3 Hurja, mutta silti niin pehmo saalistaja!

Marianne kirjoitti...

Onkos Ransu ihastunut Unnaan? ;)

ella kirjoitti...

Saila: Ylistävä palaute välitetty asianomaiselle. Hän lupaa jatkaa vakuuttavuuttaan myös tulevaisuudessa. Huomaa myös ekakuvan viiksien ja säärien yhteissojotus ;)

Myrsky: Pimeästä puolesta ollaan aivan samaa mieltä ja kansalaisten mielestä kyseessä on ehkä useimmiten kivanätti petokissa ;) Tyrannosaurus kitts kyllä hekotutti melkoisesti, kun sen sain kamerasta näytölle tarkempaan tarkasteluun. Ikinä ennen en ole tuollaista saanut kuvattua :D

Ransu: Niimpä! Kun iteki katon niin jestas mitkä ojennukset! Onneks sulla on sentään tota makua, niin ymmärrät näin hyvän päälle <3 *puss*

Terkuin Unna Tuutikkisi

Mindy: Oi ei! Ymmärrän ihan täysin ton puutostilan vakavuuden. Lähetänks sulle postissa toisen noista omistani?

Terkuin Unna Tuutikki

Heidi: Näin on. Sanotaanhan sitä, että kauniissa ruusussakin piilee piikki pistävä :)

Marianne: ON! Vaiks kuinka paljon! Ku porsaankyljykseen! Mut hei kuka ei ois?! Et on enemmänki kyse siitä, että niin kyl iteki Ransuun.

Terkuin Unna Tuutikki

Saara kirjoitti...

Täälläkin tykätään pakkausnaruista, tosin olikohan se mindy joka joskus kertoi että ne ohuet narut on vielä parempia kuin paksut vihreät joita meillä on, ja siitä asti ollaan odoteltu jos jossain paketissa tulis niitä valkoisia. Ei oo vielä tullut.

Sirpa kirjoitti...

Kissassa on kaksi puolta - hurja kotitiikeri ja pehmo. :)

Viivi kirjoitti...

HIHIHI - tämähän oli kiva piristys sumuiseen aamuun! Noi pakettinarut ovat kyllä tosi kivoja.

Mutta viime sunnuntaina sain huomata, kuinka ihanaa on myös ihan tavallainen ompelulanka, kun yritin lyhentää/pidentää neljät housut. Siinä piti jo kutsua mies kissojen viihdytyshommiin.... Muuten olis voinut tulla tuhoa niin housuille, kissoille kuin ompelijallekin.

ella kirjoitti...

Saara: Haa, laatueroja! Nuo Unnan nauhat ovat harmaita, miten lie suhteutuvat vihreisiin ja valkoisiin nauhoihin? Onneksi on Mindyn kaltaisia aiheeseen tarkoin perehtyneitä asiantuntijoita! :D

Sirpa & Kollo: Totta! Mikäs sen kiehtovampaa kuin seurata tiikerin saalistusta olohuoneessaan ja pian jo silittää hurjaa petoa massusta :)

Viivi: Käsitöiden teko kyllä kiinnostaa kissoja valtavasti! Kesällä olisi tyllihameen tekoon löytynyt kolme erittäin vapaaehtoista avustajaa, mutta jostain syystä tylsä ihminen päätyi rypyttämään hametta suljettujen ovien takana ypöyksin...

Ana kirjoitti...

Unnan kuvat saa aina naaman virneeseen! Kultusöpöläinen :-) <3

ella kirjoitti...

Verrattain riemastuttava katinkehvelihän tuo on ainakin kansalaistensa mielestä. Mukavaa, jos osa siitä välittyy lukijoillekin :)

Mamma N kirjoitti...

♥ Pehmokissa tai vampyyri, siitä huolimatta ♥

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma, kansalaiset eivät missään tapauksessa ole eri mieltä :)