maanantai 21. marraskuuta 2011

Hyvä teko Kisulle

Serlalla on menossa Hyvä Teko -kampanja, johon kuuluu myös arvonta. Valtakunnan ääni meni tuoreelle Pirkanmaalaiselle hädänalaisten kissojen yhdistykselle Kisulle, jonka periaatteet mahdollisuuden antamisesta myös puolikesyille ja puolivilleille kissoille miellyttivät erityisesti niin Unna Tuutikkia kuin kansalaisiakin.

Joidenkin kissojen elämä on muuten vain nurjaa.

Voit auttaa Kisua pärjäämään äänestyksessä täällä. Listoilta löytyy tosin myös monia muita hyviä kohteita, joten toivottavasti Serla luovuttaisi edes osan potista eläinten onneksi.

8 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Sijaiskodista lähti yksi ääni Kisulle.

ella kirjoitti...

Hieno homma! :)

Saila kirjoitti...

Hieno juttu! Täältäkin lähti ääni, mamma osallistui mutta väitti että me ei Mustin kanssa ehkä saada äänestää. Höh, miks ei!?
Tuutu-neito, sulla on ihana hypsoonikatse tuossakin! Lumouduin heti ja mieleen tuli sana "ruusunnuppu". Ootko sä käynyt etsimässä mun kuvia ja juttuja nimellä Kuumat ransut? Kun mun blogissa on joku käynyt niillä sanoilla.
hottiksesi RANSU

ella kirjoitti...

En oo voinu olla! Koska tiiän, ettei oo kun yks kuuma One&Only uniikkikappale kalenteripoika Ransu <3 <3 Mun hypnoosikatse pyytää äänestämään, selkeesti toimii! Välitäthän mun kiitoskehräykset sun mammalle? *pusku*

Terkuin ruusunnuppusi Unna

Mamma N kirjoitti...

Hyvä vinkki! Kiitos :) Ja on sitten vallan mainiota seurata Ransun ja Unnan rakkaudentäytteistä kirjeenvaihtoa ♥

Heidi kirjoitti...

Kiva kun vinkkasit, enpä olisi muuten tuota löytänyt :)

Katjusha kirjoitti...

Kyllä oli muutenkin kurjaa luettavaa lehdistä kuinka paljon on tällä hetkellä kodittomia kissoja ympäri suomenmaan :(
Kun katsoo noita omia mussukoita, kyllä ne ovatkin onnekkaita kun on koti pään päällä!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Kansalaistenkin mielestä Unnan ja Ransun kirjeenvaihto on hupaisaa seurattavaa :)

Heidi: Huomasin linkkivinkin erään muotiblogin kommenteista ja postasin sitten tännekin, kun en ollut tuosta kamppiksesta itsekään kuullut!

Katjusha: Eipä auta kuin pitää kodinetsijät esillä, jospa jonain päivänä valtaväestökin ymmärtäisi "tavallisen kissan" arvon, eikä hylkäisi karvakavereita mielivaltaisesti. Eivät vannoutuneet kissaihmisetkään pysty kaikkia huoltamaan ja majoittamaan, vaikka haluaisivatkin.