keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Hakusanaharhaa

"Tervetuloa! Mun blogissa käsitellään aiheita, joita ei ees tiietä käsittelevämme!"

Tuutusen basaariin tullaan mitä erilaisimmilla hakusanoilla. Mitä ilmeisimmin sekä blogin nimi että käytetty sanasto kuitenkin johtavat harhaan hakijoita toistuvasti, sillä suurin osa haun avainsanoista liittyy kaikkeen muuhun kuin kissoihin. Tuutusen basaari on listannut hakusanoja miltei blogin alusta lähtien ja julkaisee nyt listan mainioimmista samalla tietoisena siitä, että julkaisu tulee johtamaan lukuisiin uusiin harhaosumiin. Listan lisänä linkkejä mahdollisiin osumiin, aiheeseen liittyviä kuvia ja suluissa alkuperäiseen hakuun kuulumattomia kommentteja.

3d tulostin (Siitä tulee kissoja!)

a la carte liukuovikomero (Miltähän se maistuu?)

apua pakastimen poistovesiaukko (Jos sinne on mennyt kissankarvaa, emme ole syyllisiä!)en sulattanut pakastinta muutto (Ei paniikkia. Isännöitsijä ymmärtää, jos sinulta puuttuu vaadittava kissa-apuri, etkä siksi ole voinut ryhtyä työhön.)

epämuodostunut alaleuka (Kellä täällä muka sellainen on??)

google lintuääniä


hansikas photo (Tuutusen mielestä valkoiset hansikkaat ovat hienostuneimmat.)

herkkukastike (Se on parafiiniöljyä se! Öljyn puuttuessa myös Mirrix-tahna sopii hyvin. Hauskaa kokkailua!)

hämähäkki lumella

häntä oven väliin (Auts!)

isoja kaloja

jakkara metallijalat

kalasakset (Kansalaisten kokemuksen mukaan ne löytyvät kissan leuoista poskihampaiden tietämiltä.)

keittiöjakkara (Kestosuosikki. Ohittaa hakusuosiossa unna tuutikki penninrahankin. Erikseen on haettu myös mustaa keittiöjakkaraa, hyvää keittiöjakkaraa ja keittiöporrasjakkaraa.)

koira hapenpoistaja

kuivunut veri kuva (???)

lelut, käärmeet (Käärmeet eivät vaikuta erityisen leikkisältä väeltä.)maissin kasvatus (Meidän ohjeilla ainakin itää, mutta tähkiä ei kyllä tule.)

mistä tietää että maito on vanhaa

muotokuvamaalausta (Täältä löydät kaikinpuolin suloisen ja pörheän mallin muotokuviin!)

pantterijantteri (Sakari. Myös Musti.)

pihasepeli (suosittelemme makuualustaksi)

rahankäyttöongelma (Uhkapeluri Tuutusella on sellainen. Neiti pelaa kaikki kolikot maton alle.)

ruoka loppuu maailmasta (Tästä asiasta olemme olleet toistuvasti huolestuneita.)

sadetanssi


tikapuilla kiipeäminen

tuijotuskilpailu silakoita (Kansalaisille tuijotuskilpailu on tuttu kalaisalla nimellä "sären paisto")

tunne naapurisi (Kannattaa! Viemärin kuunteleminen on hyvä tapa pitää huolta lähimmäisistä!)

tunnistusrivi

turkiskuoriaisia


vaaleanpunaiset angervot

valkoinen käärme jengi tatuointi (???)

voiko koiran häntämutkaa olla huomaamatta (Google, tuo kaikkien vastausgeneraattorien äiti.)

www.säärikuningatar.com (Say no more!)


"Harhautunut? Phyh, ainakin alitajuisesti etsivät juuri minua!"

18 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

:D No mutta sehän on selvä se, että Unna Tuutikilta löytyy parhaat vastaukset kaikkiin yllä mainittuihin :D Tästä aiheestpa täytyy tehdä postaus joskus itsekin! Vaikka mitään noin hauskaa ei kyllä löydy

ella kirjoitti...

Unnalla olisi paljon sanottavaa hakijoille. Eilen joku oli tullut blogiin sanoilla "kissalle muikkuja", mihin Tuutunen mielellään vastaisi "säännöllisesti ja paljon" ;) Usein juuri nuo vain kerran esiintyvät hakusanat ovat niitä hassuimpia, vaikka meilläkin koko blogihistorian suosituimpiin kuuluu tuo mystinen "keittiöjakkara"...

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Voiko koiran häntämutkaa olla huomaamatta? Koira hapenpoistaja? Voi moro! Nuo ovat käsittämättömiä, mutta säärikuningattaren kyllä ymmärrän:D

ella kirjoitti...

Sanos muuta, mutta kyllä hakuavaintilastoista saa rutkasti hupia revittyä :D Alaa opiskelevana ihmisenä minusta on erityisen kiinnostavaa, kun ihmiset kirjoittavat hakukoneeseen pitkän kysymyksen tai muun sepustuksen ongelmastaan. Ehkä avainsanat ovat vaan "so last year" :D

kitinen kirjoitti...

Ihan loistavia hakuja :D Vaikka "koira hapenpoistaja" kuulostaa kyllä aika pelottavalta.

Meidän blogiin tullaan vaan kaikilla kissojen sairauksia koskevilla hakusanoilla :/ Niin ja "töpinää töppösiin" on yleinen myös ^_^

Mamma N kirjoitti...

Hah! Aloin itsekin tutkimaan näitä hakuja ja Naukulaanpa on tultu haulla "Tuutusen baari kissablogi" !

Mindy kirjoitti...

:D Ihan mahtava! Unnallehan sopisi toistuvasti ilmestyvä palsta, jossa paneudutaan googlaajia riivaaviin aiheisiin.

On hetkiä, jolloin todellakin tekisi mieli itsekin tehdä vastaava postaus. Mindyn blogiin blogin nimen tietäen ymmärrettävästi päätyy suurin määrin ihmisiä, joilla on mirri mielessä aivan toisessa merkityksessä. Fingerporista on noussut viimeaikojen kestosuosikki, vaikka sarjisaiheinen kirjoitus oli jo ajat sitten.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Voi mahtavuus! "Koira hapenpoistaja" on top ykkösessä :-D Meille tullaan vaan arvattavilla hauilla, ei mitään outoja. Bääh.

Saila kirjoitti...

Säärikuningatar <3 No totta kai!
Musta te Unna-neito voisitte aloittaa vastauspalstan, kun teidän luo tullaan noin monenlaisten kysymysten kanssa. Mutta ei kukaan siis halunnut tietää mitään musta?
RANSU

ella kirjoitti...

Kitinen: Kyllä meillä rappukäytävässä haisee aina välillä siltä, että naapurin koira on sieltä syrjäyttänyt kaiken hapen omilla kaasuillaan, joten sikäli ymmärrän tämän... :D Luulisi, että teillekin tultaisiin hauskoilla hakusanoilla, kun blogi kuitenkin on täynnä värikästä kieltä & sen mukaisia kissakuvia.

Naukulan Mamma: Tuutusen BAARI??? Tästä sivubisneksestä en ole kuullutkaan! Neidillä taitaa olla seliteltävää... :D

Mindy: Peto sängyssä antaa tietenkin aihetta monenlaiseen googletteluun :D

Musta & Harmaa: Ehkä blogin nimi on liian itsestään selvä klikkailijoille. Turkismuotiblogi-ingressissä tosin oli jo yritystä! Huomasin, että eräs kestosuosikkini puuttuukin listalta: Kumisaapasmuoti! Silläkin on tultu useamman kerran :)

Ransu: Kur <3 Noi karsi listalta kaikki olennaisia aiheita koskevat haut niinku "luottavainen kissa nukkuu selällään", missä oisin tietenki voinu ohjata kaikki googlaajat sun puoleen, koska oot kuitenkin x-kellotuksen hallitsevia mestareita, pörrömassu <3

Terkuin Unna Tuutikki

Saara kirjoitti...

Nää on aina hauskoja :D Pitäis tehdä tämmönen varmaan taas itsekin, on tultu niin friikeillä hauilla viime aikoina blogiin. Oma vika kun postailee karvapalloita ja (kissojen) huumebileistä sekä kiimaisesta Nannasta... Osa meidän hakusanoista on tosin jo sen verran k18 että en suoraan sanoen kehtaa laittaa niitä blogiin julkisesti luettavaksi. Kaikenmaailman outoja sitä maailmaan mahtuu :D

ella kirjoitti...

Saara: Teilläkin on siis kirjoitettu kovin harhaanjohtavasti ja tuotettu toistuvasti pettyneitä googlettelijoita :D Ehkä voisit sensuroida härskeimmät ja tehdä vaikka K-15 hakusanapostauksen? :D Olen samaa mieltä siitä, että näitä on lystiä lukea, mutta härösanojen lisäkäyttö johtaa tietenkin aina uusiin osumiin samassa hengessä.

Sna kirjoitti...

Tuutusen basaari on kyllä niin huippu blogi! :) Tätä lukee tosi mielellään!

ella kirjoitti...

Kiva kuulla, Sna! Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan vaan :)

tuutäti kirjoitti...

Lyyti-täti on ihan kade jos Tuutusella on ihan BAARI, kun sillä itsellään ei ole kuin se KARHU-pubi. Kuvaa vain ei tähän hätään lötynyt, mutta olemassa se on!
Mainioita nuo hassut hakusanat - eikä ihme, sillä onhan basaarin kielenkäyttö varsin kiemuraista myös päältäpäin katsottuna.

ella kirjoitti...

Tuutäti: Minulla onkin muistaakseni kuva Lyytin kantapubista :D Ilmeisesti ainakin tuo "basaari" hämää monia keittiöjakkaraa etsiviä klikkaamaan, pitäisiköhän Tuutin perustaa blogin sivuun nettikauppakin? :D

Jenni kirjoitti...

Saiskos raivokas pantteri ja hänen paraspeppuinen veljensä tulla viettämään iltaa Tuutusen baariin?

ella kirjoitti...

Tervetuloa vain Tuutusen baariin! Raivokas pantteri tosin saa varoa itseään, ettei jollakulla ole baarista lähtiessä epämuodostunut alaleuka ;)