keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Dagen efter

Edellisen päivityksen kommenteissa Naukulan Mamma tuumasi valtakunnassa vietetyn pikkujouluja. Mikä lie onnettomuus käynyt pienelle juhlijalle, mutta pikkujoulujensa jälkeisinä päivinä neiti lemahti kerrassaan etovalta. Kansalaisten havahduttua pikkujoulubilettäjään, jonka hajun kanssa ei enää mahdu samalle sohvalle, oli aika kiidättää kissa kylpyyn.

Vakio-ominaisuuksiin kuuluva automaattinen pesuohjelma ei riittänyt poistamaan hajua.

Masuvillat vaikuttavan pitkissä klimpeissä viimeistelyohjelman aikana.

Pesu ja huuhtelu sujuivat hienosti, kun lattialle laittoi liukuesteeksi siivouspyyhkeen. Kukapa sitä liukkain käpälin suihkussa viihtyisikään. Kuivaus onnistui riittävän hyvin, eikä kissaa sentään tippuvan märkänä tarvinnut pyyhkeen sisältä päästää. Loppukuivauksen Unna suoritti tavoistaan poiketen Linnassaan tutumman sängyn alusen sijaan.

14 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Unna-neito!
Ne on menny pesemään sut! Kauheeta. Ihan kauheeta. Kuivapesuohjelma on ainoa mikä sopii pienelle kissaprinsessalle. Toivottavasti et ny kutistunu!
Järkyttynyt
RANSU

ella kirjoitti...

Ni! Eikä ollu eka kerta, kun tommosta sattuu! Toi itsepuhdistuvuus ei tosiaankaan tunnu menevän noitten kaaliin. Eka luulin taas kutistuneeni, mut sit olin onneks taas tosi kuohkee. Tosi ritarillista olla huolissaan musta <3

Terkuin prinsessasi Unna

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Mitä ihmettä? Kaikkea siellä basaarissa tehdäänkin, jopa pestään kissoja! Nyt on pakko kysyä, käytettiinkö hoitoainettakin vai oliko käytössä pelkästään wash´n go shampoo?

ella kirjoitti...

Unnan turkki on toki helppoa "pese ja pidä" -mallia, joten muotoilutuotteita ei tarvita, mutta pesuaine on Unnasta pikemminkin laatua "run n' hide" ;)

tuutäti kirjoitti...

Kummitätikisut ovat moisesta Unna-neidin musta-valkopesusta ihan kauhuissaan! Mietinnässä on, pannaanko entiset minttusukat tätilässä piiloon.
Tosin Otto-koiraa odottaa kyllä hirvijahdin päättymisen jälkeen sellainen perusharmaa hajunpoistopesu. Otto kun metsäreissuillaan muistaa liki joka kerran piehtaroida tuoksahtelevissa jätöksissä, ilmeisesti hämätäkseen hirviä!

ella kirjoitti...

Täytyyhän maastokoira Oton täydentää suojaväriään vielä suojahajulla!

Tätikissat olkoot huoleti sukkineen. Kansalaiset epäilevät vahvasti, ettei haju ollut lähtöisin minttusukan yliannostuksesta.

Viivi kirjoitti...

Hmm.. ettei vaan palvelijan nenässä ollut hajua ihan omasta takaa... toi eka kuva taas - hyvät naurut!

Otto Kulta kirjoitti...

Oton matte komppaa Viiviä. Eka kuva on vastustamaton ja haisu voikin olla kansalaisen omassa kirsussa:). Haisulikissoista ei ole kokemusta, maten nenään kissat tuoksuvat aina mansikalta, kaukomailta ja ulolta. Auringon kuumentama tai pakkasen kirpaisema kissanturkki - ihanampaa tuoksua ei ole olemassa! Okei, jos minttusukkaa on nautittu suurina annoksina, voi takaneljänneksen pakosarja päristä jälkipoltossa.

Täällä Oton matte aprikoi vielä onko ekassa kuvassa Unnan kieli noin pitkä ja ulottuva, vai onko vasemmassa tassussa siivu prosciuttoa tai vastaavaa herkkua?

ella kirjoitti...

Viivi: Selvennettäköön, etteivät kansalaiset suinkaan ylivoimaisesti nauti kissanpesusta: Vaatekerta joutuu narulle "tiputukseen" joka kerta ja lattiat lainehtivat. Reiluuden nimissä kansalaiset kävivät myös itse vesikidutuksessa varmistuakseen, ettei ilmassa leijaileva roskiksen ja viemärinhaju ole heistä itsestään lähtöisin ;)

Otto Kulta: Ei täälläkään sentään kissi pahalta haise! Tuoksuu vain :) Turkin pintaan tarttunut näkymätön Jokin haisi kuitenkin niin voimakkaasti, että luontaisen suloinen kissantuoksu peittyi. Kuten kuvista näkyy, ei noin kevyellä pesulla ja huuhtelulla vielä Tuutusen pohjavillatkaan oikein kastuneet, vaan paistavat harmaina ja pörheinä märän päällisturkin lomasta.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy Unnan kieli, vaikka neitiä itseään ei lainkaan haittaisi, jos tassussa olisikin siivu herkkukinkkua :)

Otto Kulta kirjoitti...

Kiitos helpottavasta infosta! Kissinpesuprosessi eteni kuten ISO/Kissi-standardi määrittelee eli prosessin outputti on, että kansalainen kärsii aina eniten. Ja lopputulemaa ennen kansalainen käy läpi itseinhon ja -epäilyn fiilikset tyyliin "olenko se minä, joka döfää viemäriltä, se olen varmaan minä?" Fiilikset johtavat loogisesti ankaraan kansalaisten itsekuuraamiseen, haisulikissan ylenkatsoessa päältä. Tätä se on orjan osa!

Unnan kieli herätti täällä suunnatonta ihailua; hienompi kuin KISS:n Simmonsin ja Tuutunen on taatusti siveämpi (+älykkäämpi). Virtuaaliset herkkukinkun viipaleet lähtevät täältä Tuutusen baariin!

ella kirjoitti...

Arvostamme aktiivista kommentointia ja virtuaalista kinkkua! Lisäinfoa saa ja pitää pyytää etenkin, jos postaus vaikuttaa antavan ehdottoman vääristyneen ja valheellisen kuvan Unna-neidistä. Eihän kukaan saa jäädä esimerkiksi sellaiseen luuloon, että erinomaisen puhtoinen kissaneiti _haisisi_!

Kielikehuihin liittyen mainittakoon, että sopivaa julkaisua odottavat vielä muutamat näpsäykset, joissa lipa yltää vallan uskomattomiin mittoihin :)

Mamma N kirjoitti...

Kissan turkki on kyllä varsin hieno pesun jälkeen. Helmiä eikä Wilmaa ei ole pesty, mutta edesmennyt Onni-kissa koki tämän, eikä ollut kamalasti edes moksiskaan moisesta rääkkäyksestä :)

Otto Kulta kirjoitti...

Juu, vakuuttuneita ollaan Unna-neidon turkin puhtoisuudesta. Ja Untsin mittavan kielen lisäksi tiheän pöyheä,lumivalkoinen masu- ja rintamuskarva herättävät täällä suurta ihastusta.

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Pörheän topakka typykatti kutistuu kyllä pesussa hirmuisesti :D Mutta aijai sitä pesun ja kuivauksen jälkeistä pörröturkin kuohkeutta!

Unna ei varsinaisesti loukkaannu pesuista, mitä nyt haluaa hoitaa turkin viimeistelyt itse. Pahempiakin asioita maailmassa on, kuten esimerkiksi kuljetuskoppa!

Otto Kulta: Kiitos kehuista, Unna ottaa ihailut vastaan rutiinilla :)