lauantai 20. elokuuta 2011

Luova prosessi

Taitelija uppoutuneena urakkaansa.

Taideprojektia aloittaessa on tärkeää suorittaa ensin vastuualueiden ja materiaalien jako pois alta. Siispä puolet itselle ja puolet Ikea-hiirelle, jonka jälkeen aktiivisempi taiteilija on vapaa työstämään teostaan kynsin hampain. Ikea-hiiri sen sijaan tyytyy pitämään luovaa taukoa.Huomattavaa on, että keskellä luomisvimmaakin neiti Penninraha käsittelee materiaaleja herkästi ja harkiten. Taideprojekti ei tietenkään jäänyt siihen, mihin video päättyi, ja vaikka muutamat taiteita ymmärtämättömät tolvanat sulloivat kaiken geämin pahvilaatikkoon "pois tieltä" jatkoi kärsivä taitelija yhä työtään pää laatikon kattoon poksahdellen.

14 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Loistavaa taidetta! Kerrassaan upeaa! Aploodit taiteilija kaunottarelle ♥

ella kirjoitti...

Artisti ottaa vastaan Naukulan aploodeerauksen tyynesti kiipeilypuussaan lekotellen :)

Jenni kirjoitti...

Todellinen taiteilija: määrätietoinen ja työlleen täysin antautunut. <3

Erityisen ihailevat terveiset Cisulta, toiselta synnynnäiseltä taiteilijanerolta.

ella kirjoitti...

Synnynnäisten luovien nerojen on pidettävä yhtä. Unna lähettää taiteellisen kiemuraisen kehräyksen Cisun suuntaan :)

Katjusha kirjoitti...

Tarkkaa puuhaa tuo taiteilu! vaatii suurta keskittymistä :)

tuutäti kirjoitti...

Terveisiä kummitätikisuilta! Hienoa taidetta - pitää kansalaisten harjat ja rikkalapiot pölyyntymättöminä.
Tuutusen loman loputtua on näemmä vaarana, että Lyyti lihoo entisiin mittoihinsa, sillä nyt ei 'tarvitse' säntäillä yläkertaan varaamaan Tuutin vessaa eikä jahdata Tuuttia! Tänään Vappu on topakkana vahtinut naapurin kisua pihalla ja Lyyti leikkinyt pitkästä aikaa paperipalloilla. Otto-koiruus pääsi tänään eka kertaa katsastamaan tulevia työmaitaan ja -metsiään. Hirvenjäljetkin olivat löytyneet saurattaviksi, mutta mustikat ja puolukatkin (!) olivat kiinnostaneet kovasti.

ella kirjoitti...

Katjusha: Ei tosiaan näy olevan sama, mistä kohdin paperia nyhtää :D Hassua miten omistautuneelta ja keskittyvältä Tuutti vaikuttaa.

Tuutäti: Jos Lyyti lihoo, sehän tarkoittaa vain, etteivät kansalaiset ole heitelleet läheskään tarpeeksi paperipalloja lihapalojen määrään nähden ;D Onnea Otolle tuleviin koitoksiin, jospa sitä sitten kiinnostaisi muukin kuin metsämarjat: harjoittelukierrokset on erikseen! :D

Sirpa kirjoitti...

Millaisella omistautumisella taiteilija työhönsä suhtautuu! :) Kollo ymmärtää kissan harmin tunteen, kun taiteilun tulokset kerätään pois näkyvistä kesken kaiken.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Muuten erittäin kiinnostavaa seurata sun perehtyväistä taideprojektia videolla! Mistähän tommosii paperimattoja saisi? Vaikutaa ihan ylivoimaisen fantsulta materiaalilta!

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Ihmiset eivät lainkaan ymmärrä kissan luovia tarpeita. Sitkeinä taiteilijasieluina kissat jatkavat uurastustaan vaikka olisikin siirryttävä pahvilaatikkoateljeehen.

Musta ja Harmaa: Kantsii pyytää ihmistä tilaamaan tota intternetistä! Siinä on yleensä jotain pienii rojui täytteenä, mutta mun ihmiset ottaa ne pois tieltä aina ensin. Tossa on artikkeli siitä myyjästä: http://www.evilmadscientist.com/article.php/twrivia

Terkuin Unna Tuutikki

Mindy kirjoitti...

Vau! Sun kuule kannattais noilla lahjoilla hakea taiteilija-apukalaa.

ella kirjoitti...

Ta-taiteilija-apukalaa??? Mistä?! Saaks sitä keittiöstä? Meen heti kattomaan millon sitä saa. Kiitti vinkistä!

Terkuin Unna Tuutikki

Meei kirjoitti...

Toivottavasti jatkossa arvon taiteilija saa suorittaa luovaa prosessiaan hieman avoimemmissa ja inspiroivimmissa tiloissa kuin pahvilaatikko. Lopputulos tulee varmasti olemaan huikea! Tosin nyt kun sana taiteilija-apukalasta on julki, voi kaikenlaisia mukataiteilijapyrkyreitä ilmaantua paikalle :D. Mutta kyllähän tuollaiset todelliset lahjakkuudet varmasti erottuvat!

ella kirjoitti...

Tämän viikon taiteilija-apukala on nyt syöty pois, etteivät kaiken maailman huijarit siihen pääsisi hampaiksi. Monialainen taiteilija vastaanotti apukalan kauniisti laulaa luikauttaen "mji-i-njiii!"