tiistai 2. elokuuta 2011

Höpöheinää höpönassuille

Itse kasvatetussa kissanmintussa on potkua. Useammankin toisistaan tietämättömän kastelijan liian hellässä huomassa oltuaan valtakunnan ainoa kissanminttu oli hukkua, ja varotoimena siitä korjattiin käyttöön valtaosa. Kissaneideillä ei tietenkään ollut mitään sitä vastaan, eikä sen puoleen heille pian ojennettuja kissanminttusukkiakaan.

Sukan kanssa voi ajella leuka edellä pitkin lattiaa.

Viimeksi näin innokkaasti on tarvinnut halia itseään Yökkömötkälettä.

Sukan sullominen suuhun on myös suosittua.

Eikä sukkaa missään nimessä anneta pois!

Kansalaiset suosittelevat kissaminttusukkina käytettävän parittomia tummia sukkia. Vaaleat sukat värjäytyvät auttamatta harmaanvihreiksi kissansyljen ja -mintun erottamattomasta yhdistelmästä.

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Tuo viimeisessä kuvassa pois vedettävä kukkasukka on ihan litimärkä! :-DDD Voi pikkuisia hassunassuja <3 Kissanminttulelut ja -napit eivät ole lainkaan tehonneet minun poikiin, villa kylläkin. Ja Ransu lutkuttaa sormeani päälläni maaten joka ilta (kun ei nenää kerta saa lutkuttaa).
Unna on ihana suloisuus, ekassa kuvassa upea unna-kokonaisuus peilautuu lattiastakin - täydellistä!

Heidi kirjoitti...

Näyttää olevan kyllä hyvää minttua! :)

Tulee ihan mieleen Kamut- sarjakuvan kissa ja kissan ihana vaalenpunainen sukka!

Mamma N kirjoitti...

Että sellaiset juhlat siellä :D

ella kirjoitti...

Saila: Oma suosikkini ovat Unnan pontevat takajalat viimeisessä kuvassa. En muuten saanut vedettyä sukkaa pois :D Uskoisin, että villatäytteinen kissanminttulelu olisi Unnasta vieläkin parempi, sillä neitiä ei voi jättää valvomatta kahden minkään villaisen kanssa.

Ransun iltarituaali kuulostaa hellyttävältä. Muutamana yönä olen herännyt nauraen, kun Unna on päättänyt puhdistaa kämmeneni keskellä yötä. Kutittavaa!

Heidi: Hih, tosiaan! Samanlaisella antaumuksella nämäkin sukkiaan vaalivat tosin kuosista riippumatta :)

Naukulan Mamma: Hurjasta biletyksestä huolimatta kellään tytöistä ei ollut päänsärkyä minttuilun jälkeen. Siitä voisivat jotkut ihmiset ottaa oppia! :D

Saara kirjoitti...

Ai että, teillä on paljon paremmat huumeet ja pössikset kuin täällä päässä... Nyt kun ruohoa jo kasvatetaan niin pitäis ehkä tätä alkaa seuraavaksi harjoittelemaan.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Oijoijoi, ihanat bileet! Eräillä on huomaavaisia ja fiksuja ihmisiä siellä! Miten ajattelevaista ja kissamyönteistä toimintaa! Catnippi-kinkerit!

Meei kirjoitti...

En voinut olla ajattelematta mitä asianomaiset ovat mieltä tällaisten kuvien julkaisemisesta. Sen verran hartaan näköisiä kissanmintun imppaajia :D

ella kirjoitti...

Saara: Kannattaa ehdottomasti koettaa ja tilata siemeniä kerralla hyvä satsi :) Meillä kolmesta itäneestä on kuollut kaksi ja viimeistä on siksi ikävästi säännösteltävä.

Musta ja Harmaa: Kissaneitien mielestä minttukinkereitä on aivan liian harvoin tuotantokasviin liittyvän "eiiiii saa silpoa!"- kauden kestoon nähden. Kansalaisten puutarhurilliset taidot ovat ala-arvoiset.

ella kirjoitti...

Meei: Asianomaiset eivät jostain syystä ole lainkaan kiinnostuneita maineensa lokautumisesta hurmoksellisien kuvien vuoksi, kunhan julkaisija ajoittain heittää heille kissanminttusukan ;D