perjantai 5. elokuuta 2011

Doppelgänger

Pimeä tyyppi.

Eräänä iltana liljapenkissä istui Unna. Kansalaiset hieroivat silmiään urakalla. Missä välissä kissa pihalle ehti? Kuinka kauan se on siellä ollut? Tässä kohdin kansalaiset huomasivat, että Unna on eteisen kenkäkaapissa. Vilkaisu ikkunasta kertoi, että kissa istuu liljapenkissä. Ei, vaan kenkäkaapissa. Vai sittenkin liljapenkissä?

Iltahämärissä kansalaisen kamerakädeltä olisi vaadittu ilmiömäistä vakautta.

Tunnin kuluttua kaksoisolento oli yhä paikalla ja kansalainen lähetettiin sille juttelemaan. Jo portailta kävi ilmi, ettei kyseessä ollut edes neiti vaan herravieras, joka istua kökötti rinteessä liljapenkin suojissa. Kansalaisen tiedusteluista huolimatta vieras ei suostunut kertomaan, ketä oli tullut tapaamaan vai oliko vain yleisluontoisesti tyttöjä katsastamassa. Herra ei myöskään välittänyt minkään maailman kissittelyistä tai maanitteluista, vaan tupotti sitkeästi niillä sijoillaan, kunnes kansalainen oli edennyt kolmen metrin etäisyydelle. Silloin smokkimies venytteli pitkällisesti ja kääntyi liuetakseen äänettömästi tiehensä.

"Pyh, vai muka kaksoisolento... Ei tuu pakettii, oon totaalisen un(na tuut)iikki!"

23 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Uniikki Unna!
Sulla on ihalilja. Pidä puoles. Älä antaudu! Äläkä ainakaan päästä sitä vähällä!
Täytyy myöntää että kaverilla on makua...
RANSU

Hra Mäykynen kirjoitti...

Outo stalkkeri. Tosin pikkuisen täälläkin kyllä epäillään, että sulla on vaan salainen ihailija eikä ehkä enää tämän tapauksen jälkeen niin salainenkaan... Mutta onkos se mikään ihme, kun on noin hurmaava neiti kyseessä.

Sirpa kirjoitti...

Toivottavast kissaneideillä ei tule tästä salaperäisestä kissaherrasta kilpailua. :)

Mamma N kirjoitti...

Siellä on sen verran sitä naiskauneutta ettei se nyt ole ihmekkään, että herraseuraa olisi tarjolla! Ja vielä noin komeaa herraseuraa!

Musta kirjoitti...

Sulho! Ja vielä samannäköinen! Toisilla käy säkä!

Katjusha kirjoitti...

Vaikuttaa herrasmieheltä. Oiva sulhasehdokas :) ?

Heidi kirjoitti...

Ihailija, joka keräsi rohkeutta seuraavaan askeleeseen ja sitten ihminen tuli sekoittamaan kuviot? ;D

Furensic Evidence kirjoitti...

Mutta olisitte te vaan kaunis pari!

Saila kirjoitti...

Unna ja Ella! Teille on tunnustus Saaripalstalla.

ella kirjoitti...

Ransu: Paha sanoo, ketä toi on riiamassa, kun ollaan kaikki niin nättiä! Mut älä huoli, ite en ainakaan ton kelkkaan lähe, kun ei kaikki oo aina niin mustavalkosta. Pitää ajatella harmaan sävyjäkin <3

Terkuin Unna Tuutikki

Herra Mäykynen: Stalkkeri bongattiin taas tänään niskat matalana ojan laitaa hiipimässä. Ei korvaansa lotkauttanut kansalaisten kyselyille, liekö nolottanut, kun jäi kiinni riiuureissultaan.

Sirpa ja Kollo: Tarkemmin kun kansalaiset muistelivat, tulivat he hoksanneeksi, että tämä lienee se sama jannu, joka viime vuonnakin kävi reviirin laidalla laulamassa. Silloinkin sellaiseen aikaan, kun Unna vietti tätilässä lomiaan...

Naukulan Mamma: Sitähän tässä on pohdittu, että kukas neideistä olisi se suosikki. Vappu-emäntä antoi ainakin viime kesänä (piikki)rukkaset muuan mustavalkoiselle herralle, joka kuitenkin sitkeästi lauloi ojan reunan kiviltä ja kävi pihassakin ehdottelemassa.

Musta: Kyllähän se romanttista on, että sulhasia tuppautuu miltei ovelle asti tarjolle :)

Katjusha: Lyyti ja Unna kyllä kurkistelivat ikkunasta tätä jannua ihan kiinnostuneina, mutta Vappua ei taida kosijat miellyttää. Pysyisivät vaan omilla pihoillaan, tuumii kissaemäntä :D

Heidi: Saapa nähdä, kuinka ihailijan rohkeus kehittyy :) Kansalaiset lupaavat pysytellä jatkossa etempänä kissojen omia kuvioita sekoittamasta.

Furensic Evidence: Väriyhdistelmä olisi kieltämättä onnistunut ;D

ella kirjoitti...

Saila: Kiitos! Tunnustamme heti seuraavassa postauksessa :)

KaLLE kirjoitti...

Heh! UskoMaton yhdennäköSyys! JätkäLLä on kyllä tyyliä, mutta kuinka kauaN se stalkkas, ken tietää. Tyyni luoNNe. Mun tyttis on sellanen mieliKuvitusnaiNen. Tosi ihaNA!

ella kirjoitti...

Kalle: Näin on, tyyliä löytyy ja kukapa tietää, vaikka kylmän rauhallinen smokkijannu olisi ollut vaikka salainen agentti!

Onnea sinulle ja mielikuvitustyttiksellesi, sovitte varmasti täydellisesti yhteen! :)

Mayo kirjoitti...

Mikä tulinen katse. Kuva ja tekstin alku sai minut melkein kananlihalle : )

ella kirjoitti...

Mayo: Kyllä täälläkin oltiin hetki silmät ymmyrkäisinä ja pohdittiin, pitäisikö liljapenkin kissaa koettaa houkutella sisälle. Liljan lehtien lomasta kun ei tosiaan erottanut muuta kuin mustavalkoisen kissahahmon.

Mindy kirjoitti...

Kauhuromantiikkaa! En ole sellaista tietääkseni lukenut, mutta tuo kuulostaa ja näyttää siltä.

ella kirjoitti...

Mindy: Hihii! Ei täälläkään niin hurjia lueta, mutta ilmeisesti kirjoitetaan ja kuvataan oikein sujuvasti ilmankin ;D

Meei kirjoitti...

Huh, tiedän niin tunteen kun sydän jättää pari lyöntiä väliin. Siellä se minun _sisä_kissa kipittää ulkona. MITÄ? Eikun makaa pesässä.

Mutta ihan selkeesti on tullut Unnaa tapaamaan herra. Hieman, köh, epäilyttävä lähestymistyyli hänellä.

Viivi kirjoitti...

HIhi, voimme kuvitella kansalaisten hämmästyksen!

Jenni kirjoitti...

Unna, harkitse vielä! Musta toi tyyppi ei nyt ollenkaan pimeältä, vaan suorastaan välkyltä, älynväläykset näkyvät pitkälle!

ella kirjoitti...

Meei: Melko syvän helpotuksen huokauksen siinä tuli päästäneeksi, kun oma höpötöppönen haukottelikin kaapissa ja ihmetteli, minkä vähäpätöisen syyn nojalla iltatorkkuja häiritään :D

Viivi: Ilmeemme olisivat ehkä olleet näkemisen arvoiset :D

Jenni: Joo toi ja sit kans jos se ois ihan juntti, niin ei se ois noin tyylikkäänä liikkeellä! Alan jo taipuu sille kannalle, että mun ihailija on salainen agentti niinkun James Bond. Tosin oon kyl edelleen mieluiten Franz Sanchezin misu.

Terkuin Unna Tuutikki

Saila kirjoitti...

PUSku, tyttöseni!
FRANZisi

ella kirjoitti...

*puss*

<3<3min Unna