sunnuntai 14. elokuuta 2011

Auringonpaiste Arvostus


Kiitos Naukulan Mamma, oot ihan superi!

Tässä tunnustuksessa tulee kiittää sen lähettäjää, vastata kymmeneen kysymykseen ja lähettää tunnustus eteenpäin kymmenelle blogille ja ilmoittaa tunnustuksen antamisesta. Neiti Unna Tuutikki Penninraha vastaa:

1. Lempiväri: Viimeks sanoin et keltanen, mutta nyt sanon et siniharmaa!
2. Suosikkieläin: Valkonen Ikea-hiiri. Se on mun ikkarioma.
3. Suosikkinumero: 2, koska oon sen verran just nyt.
4. Suosikki alkoholiton juoma: Onks piiminy täysmaito alkoholiton? Surahtanu lettutaikina.
5. Facebook vai Twitter: Facebook, kerran olin siellä kokonaisen kuukauen ainakin, joten vähän mun parhautta on varmaan tarttunu sinnekin.
6. Intohimosi: Kalat ja juustot! Se tuoksu, oijoi...
7. Saada vai antaa: Hirmukiva oli esim. saaha tää tunnustus ja tykkään kovasti myös synttärilahjoista ja joululahjoista ja ihanuuslahjoista.
8. Suosikkikuvio: Tähti.
9. Suosikkiviikonpäivä: Silakkapäivä. Se on kerran viikossa ja vaikka joskus sillon saa muikkuja, niin se on oikee viikonpäivä.
10. Suosikkikukka: Rönsylilja paitsi se vissiin on viherkasvi, joten sanotaan vaiks pikkutalvikki, koska mun nimen piti ensin olla Unna Talvikki.

Koska mun lempiluku on kaks, haastan tasan sen verran jatkamaan, enkä yhtään enempää, vaiks tykkäänkin ihan hirveesti kaikista. Paitsi Lyyti-tädistä. Tunnustus jatkaa matkaa itämaantietäjille Albert Aapelinpojalle ja Noel Wä'ylle. Ja koska on kyse auringonpaistehommista, niin loppuun viel kuva mun ekasta omasta aurinkoläikästä. En oikein viel tienny miten suhtautua.


9 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Juusto? Me ei olla koskaan tiedetty, että sä tykkäät juustosta? Vai ollaanko luettu huolimattomasti? Me tiedettiin kyllä se, että Unna Tuutikilta lähtee hyvät vastaukset :D Ja tästä tulikin mieleen, että Helmin eläinsuojeluyhdistysnimestä pitäisi varmasti joskus kertoa. Oli meinaan Tutteli.

ella kirjoitti...

Tutteli, mikä mainio nimi! Vaikkei tosin erityisen naukulalainen :D

Unna pitää maitotuotteista hyvin rajatusti, eikä niitä useinkaan tarjoilla, sillä "varmoja nakkeja" on vain muutama. Tuoksuvia juustoja (valkohomeet, cheddar...) neiti jaksaa kerjätäkin ja kuohkeaksi vatkattu vispikerma on toinen varma. Liruna ei vispi kelpaa. Myös naurettava yritys tarjota Pirkka sinihomejuustoa sai Tuutin kävelemään välinpitämättömästi pois mokoman joutavanpäiväisen nokareen luota :D

Mamma N kirjoitti...

Neidillä on vaativa maku :D ! Juu, Tutteli ei olisi oikein ollut sopiva kun paikalla asusteli jo Onni Wilhelm ja Wilma Ilona. Olishan Tutteli ollut vähän nolo?

Heidi kirjoitti...

Unnan vastaus suosikkiviikonpäivään on aivan looginen! :D

Ja Naukulan mamma - nauratti Helmin eläinsuojeluyhdistysnimi! Onni Wilhelm, Wilma Ilona ja ... Tutteli! Onneksi Tutteli ristittiin uudestaan! ;)

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Kieltämättä! Eikä lainkaan tyyliin sopiva. Aatelisnimi sen olla pitää noin hienossa joukossa, eikä mikään SöppeliHöppelisKöppelis-vauvanimi!

Heidi: Mikäs sen loogisempi olisikaan kuin nälkäinen kisukatti? ;D Ja juu, täällä ollaan samaa mieltä Helmin nimestä.

Harmaa kirjoitti...

Taas on tosi söpsäkkä kuva susta! <3

ella kirjoitti...

Tsih! Kiva ku huomasit, taas <3 Voin kertoo, et siniharmaan lisäks myös Harmaa on yks lempiväreistä.

Terkuin Unna Tuutikki

Saila kirjoitti...

OOO Unna-neito! Oon päässyt sun lempiväriksi
♥♥♥♥♥
Ja pidä vaan lempivärinä siniharmaa, ei mitään tavallista harmaata!
RANSU

ella kirjoitti...

Nih <3 Ehkä pitäs vielä lisätä, et siniharmaa raidallinen, ettei Koratian kunkuilla nouse hattuun?

Terkuin Unna Tuutikki