tiistai 14. joulukuuta 2010

Yök? Nam???

Löytyipä joululahja vielä Lyyti-tädillekin. Lahjan saajasta ei Tuutti ole juurikaan innoissaan, mutta lahja on sentään hyvä, tosi hyvä! Jopa sen taustapahvi on hyvä!

"Haise pahalta, Lyyti-täti! Sieppaan tän sit jouluna!"

Tässä kohtaa saattavat jotkut lukijoista pitää kansalaisia kovasydämisinä, koska lahja ei mene sitä ihastelevalle Tuutuselle. Luotan kuitenkin, että Tuuttikin saa jouluna leikkiä tuolla ällöttävällä lelulla. Tätikissojen luona on enemmän lääniä lemuta. Tällä hetkellä lahja odottaa paketointia korkean hyllyn päällä kaksinkertaisesti muovipussitettuna.

Vastaavaa yökkömötkylää havittelevat voivat suunnata Stockmannin lemmikkiosastolle. Siellä ei osata kertoa, onko tuotteessa valeriaanaa, mutta nyttemmin asia on tarkistettu valtakunnan sanakirjasta. On, ja ihan "Apothekenqualität"!

12 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Tuutunen tuntee laadun tuoksun. :)

ella kirjoitti...

Harmi, etten tajunnut ottaa Tuutusta mukaan Stockalle. Olisin säästynyt palvelupisteille jonottamiselta, kun ekspertti olisi heti tiennyt, mikä lelu tuoksuu oikealta :)

Saila kirjoitti...

Niin, olisi ollut oma konsultti mukana! Ihana ilme Tuutusella <3 Varmaan on lelu muidenkin kissapetojen mieleen.

Furensic Evidence kirjoitti...

No jestas, melkoinen lahja! Mitähän meidän pojat tuosta tykkäisi?

ella kirjoitti...

Saila: Uskoisin, että muitakin kissapetoja kiinnostaa. Vastaanotto Stockalla tuskin olisi kovinkaan lämmin, jos sinne purjehtisi karvainen asiantuntija kainalossa ja kyseenalaistaisi siten heidän tietäväisyytensä kissanleluista :D

Furensic Evidence: Riippunee siitä, kuinka "päihteisiin meneviä" poitsut ovat ;D

Monia blogikissoja viehättänyt zooplussan "haisurotta" lienee samalla täytteellä varustettu, mutta isompi potkuteltava. Tämä hiirulainen on hieman pienempi luttana, mutta ainakin pahvissa lukee iskevästi: "Baldi-Maus, Öko-Dinkel-Spelz Deutsche Herkunft, beste Baldrianwurzel in Apothekenqualität" ynnä muuta sellaista.

ella kirjoitti...

Puhuinkin höpöjä: "haisurotassa" on valeriaanan lisäksi kissanminttua. Mutta valeriaana se joka tapauksessa on, joka löyhkää!

sea kirjoitti...

Valerianapa hyvinkin, ainoa tökö joka meillä toimii, kissanmintun päälle Anni ei tajua pätkääkään. Joulupukki (lue dellin lähetti eilen) tuo Annille varmaan haisulelun jos Anni vaan on kilttinä. Saas nähdä mitä muut tykkää, mennään nimittään siskon luokse jouluksi ja siellä on sekä meidän, että siskon miehen vanhemmat. Liekö arvostavat haisua?

ella kirjoitti...

Noh, jollekin vanhemmalle ihmisellehän se saattaisi olla oikea lapsuuden joulun tuoksu - kuollut hiiri tuvan seinän välissä :D Toivottavasti Anni malttaa olla kilttinä! :)

Mamma N kirjoitti...

Mistäköhän saisi katkaravuille tuoksuvia leluja :) ?

ella kirjoitti...

Kauppahallin kalatiskiltä ;D Eivät tosin ole erityisen pitkäikäisiä...

tuutäti kirjoitti...

Vai oikein yökkömötkylä! Ja vielä ehtaa apteekkilaatuista valeriaanaa (Valeriana officinalis).Sepäs sattui.
Nyt on muuten Feliway-haihdutin töpselissä perjantain tapaamista odottamassa. Tervetuloa!

ella kirjoitti...

Kiitos toivotuksista, saavumme kyllä! Se yökkömötkylän apteekkilaatuisuus etenkin vetosi minuun :D