keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Mielituoli

Johtaja Penninraha.

Nykyisessä valtakunnassa Unna on ominut itselleen tietokonetuolin, jolla aiemmin nukkui vain harvakseltaan päiväunia kansalaisten kotiin tullessa. Tietokonetuolin omistava kansalainen joutuu useimmiten käyttämään työtuolinaan keittiötuolia, koska ei henno hätistellä tuolissaan torkkuvaa kissaneitiä. Onneksi hurmaava höpötöppönen etsiytyy useita kertoja illassa myös sohvalla majailevan kansalaisen viereen tietokoneen käyttöä valvomaan.

Kainaloinen.

13 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Luin otsikon useampaan kertaan ja ihmettelin. Miksi ihmeessä Mielipuoli...? Yökukkuminen saa selvästi luetun ymmärtämisen hiukan hataralle pohjalle :D.

Johtajatar Penninraha on erittäin terävän ja ammattitaitoisen näköinen. Ja iki-ihana nukkuva valvoja tuo taas mieleen toisen vaaleanpunanenäisen valkosilkkitassun <3

Mayo kirjoitti...

Eihän johtajia saa häiritä : ) Kisut selvästi luulevat, että tietokone kilpailee heidän kanssaan. Minun pitää koko ajan siirtää Muksua vasemman käden ja näppäimistön päältä.

tuutäti kirjoitti...

Vaikuttaa vahvasti siltä, että siellä Tuutusen valtakunnassa ollaan kovin tietokoneriippuvaisia! Tuutunen arvelee kantavansa kaikki kissanminttunsa kekoon (no, ei kyllä niitä, ei ikinä) hyvän asian puolesta.

ella kirjoitti...

L-L: :D Ei suinkaan yksikään vaaleanpunanenäinen silkkitassu ole mielipuoli, korkeintaan hyvin, hyvin persoonallinen :D

Mayo: Kisu pohtinee, "miksi silittelet tuota outoa muovilätkää minun sijastani? Eihän se ole edes söpö..."

Tuutäti: Vaikuttaisi ennemminkin, että olemme kissariippuvaisia. Minne ikinä asunnossa meneekin, pieni mustavalkoinen varjo seuraa kulkijaa :)

Tasha kirjoitti...

Mekin ihmeteltiin että mikä mielipuoli? :D

Repesin ääneen nauruun tuolle edelliselle basaari-postaukselle :D Lisää tuollaista!

Heidin Mummola kirjoitti...

Meilläkin on yksi sohvatuoli mikä on kissojen nukkumatuoli, isäntä tuli kerran töistä ja laitto laukkunsa tuolille, siinä kissit istu sitten tuolin eessä luoden murhaavia katseita isäntään että vie he****ttiin nuo vehkeesti meän nukkumapaikasta!!! Ja jos joku ihminen istuu tuolissa niin ei mene kauaa ko kissi istuu eessä lattialla häntä huiskien että mene POIS SIITÄ! Hauskoja veikkoja :D

ella kirjoitti...

Tasha: Joskus sitä vain osaa kirjoittaa hämäävästi :D Hauskaa, jos tykkäsit basaaripostauksesta, vastaavia höpökirjoituksia tulee julkaistua silloin tällöin eli varmasti jatkossakin :)

Heidin Mummola: Heh, siihen tuoliin ei sitten parane asettua :D Kenties "Varattu V.I.P.-jäsenille" -kyltti olisi paikallaan tuolin ylle?

Elina kirjoitti...

Voi vitsit kun nauratti tuo aikaisempi postaus... Niin mainio!!

Johtajien tuolipaikkoja ei parane viedä! Meillä mamma oli niin tuhma että vaihtoi tuolin puupenkkiin, jokos se juttu siis suruksi muuttui! :(

ella kirjoitti...

Elina: Mikä vakava rike johtajaluokan työergonomian kannalta! Puupenkki tosin lienee miltei yhtä nautinnollinen kynsittävä kuin nahkainen työtuolikin ;D

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Johtajan tuolin tunnistaa kotona siitä, että tuolilta löytyy kissa. :D
Tietokone ja sanomalehti ovat kissan mielestä kilpailijoita. :)

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Näin on :) Kyllä kansalaisten käsien kuuluu silittää kissaa, eikä käännellä sivuja tai näpytellä näppäimistöä.

Katjusha kirjoitti...

Tuossa alakuvassa on selvä pupujussi-asento. Meillä Juuso harrastaa tuota makuuasentoa usein ja nauttii kun sitä kutsuu pupujussiksi (tai sitten ei)

ella kirjoitti...

Katjusha: Unna-pupuliinikin harrastaa tuota, kuten kuvasta näkyy :) Muutenkin Unna on kissoistani se kaikkein eniten selällään kellotteleva tapaus: ilmeisesti pörheää masuvillaa on kiva tuulettaa!