Epäkissamaisesti Tuutunen ei ole koskaan oikein välittänyt lakanoiden vaihtoon osallistumisesta. Sen sijaan lopputuloksen karvoittamiseen neiti keskittyy antaumuksella viimeistään seuraavana päivänä. Sängyn pettaamattomuus parantaa tunnetusti ilman vaihtumista petivaatteissa, minkä vuoksi kansalaiset eivät tavallisesti sijaa vuoteitaan tiukasti. Täydelliseen sijaamattomuuteen on tosin olemassa vielä aivan oma erityinen syynsä: söpöys.
Ei ole reilua sijata vuodetta, jossa joku vielä uinailee autuaana. Varovasti voi kuitenkin yrittää herättää, mikäli lähestytään jo nukkujan seuraavaa ruoka-aikaa.
Massusta kutittamista ei kuitenkaan lueta lainkaan sopivaksi metodiksi sen äkillisyyden vuoksi. Herätettävälle tulee antaa riittävästi aikaa valmistautua nousemiseen, sillä liiallinen vauhti voi aiheuttaa venähdyksiä.
13 kommenttia:
Ihana heräilijä. Meillä taas neiti mustavalkoinen odottaa aamulla että petaan sängyn. Vasta sitten siihen käydään rennosti köllöttelemään.
Tiiän petin viehätyksen, kaunis neito! Mut mä kyllä mieluummin möyrin telttailemaan peiton tai lakanan alle. Hyvät unet!
Ihana Unna♥
Nukkuvaa kissaa ei saa häiritä, mutta varovasti voi sänkyä yrittää pedata. Sijaiskodissa onkin useasti käytössä seuraavanlainen systeemi: Puolipetaus, l. sängystä on puolet pedattu, toinen puoli (tai yksi neljäsosa) on kissan valloittama.
L-L: Oo, mikä sivistynyt neito! Unnahan palaa sänkyyn kellottelemaan heti aamupalalta ja kerää sitten talteen juuri nousseiden ihmisten "jälkilämmön" peitteistä :D
Harmaa: Mut mut, sittenhän et voi ollenkaan samalla kelliä Aurinkoläikissä??
Ihmetellen Unna Tuutikki
Myrsky: Mainio puolipetaus! Pienikin kissa tuntuu kykenevän valloittamaan laajoja alueita sängystä, joten enempään petaukseen ei juuri ole toiveitakaan :D
Mukavasti kumpuilevan peiton painanteisiin saa tehtyä hyvän pesän ja peiton taitteesta tulee vielä tyynykin, tietää Musti. Ransu nukkuu mieluiten kovalla tai ainakin sileällä alustalla. Olisikohan sillä tarpeeksi fyllejä omasta takaa.
Se sängyn karvaisuus askarruttaa täälläkin. Lähteekö noista todella niin paljon karvaa? Ihme, etteivät ole karvattomia. Nytkään kummallakaan ei ole karvanlähtö ja silti toissapäivänä vaihtamani pussilakana on karvakuorrutettu. Joka kerta imuroidessani imuroin myös sängyn peittoineen ja tyynyineen. Ja jokunen kerta olen turvautunut myös tarrarullaan. Unna, mistä niitä karvoja oikein tulee ja miksi ne tulee kaikki mun sänkyyn?
Unnalla on loistava seiväshyppääjän asento, ja kirkkaasti yli menee! Taitaa olla kesän triathlonit taas mielessä?
Voiko karvaton lakana olla hyvä lakana?!
Saila: Unnan turkki käväisi pakkasilla sellaisessa kuosissa, että täälläkin kovasti ihmeteltiin, miten kissaankin vielä riitti karvoja... Sänky ei tosin ole meillä se pahin paikka, vaan olohuoneen pörrömatto. Siinä on sellainen kuorrutus niin ihmis- kuin kissahiustakin, että imurikin huutaa armoa. Kehuista huolimatta Unna-neiti kieltäytyy vastaamasta karvakysymyksiiksi. Kyseessä lienee jonkinlainen ammattisalaisuus. Kesän triathloneihin liittyvän kysymyksen vastaus taas on määrätietoinen "kur!"
Elina: Ihmettelemme samaa. Kyllä karvaisella lakanalla on ainakin verraton lämmöneristyskyky verrattuna karvattomaan!
Kur!
Pitäiskö munkin alkaa reenaamaan? Otatko mut sun joukkueeseen, edes pussihousujuoksuun?
RANSU
Meilläkin kissat osallistuu vain sängyn karvoittamiseen. Siksi olikin hyvä, kun meidän taloon tuli pesutupa kuivausrumpuineen. Lakanat ei kuivausrummussa kai juurikaan kärsi ja joka kerta on niistä on jäänyt sihtiin iso valkoinen laatta! :D
Tassut ylös kuka on söpö kissa? ♥
Ransu: Paikka pussihousujuoksujoukkueessa on varattu! Sit eiku reeniä! *tassut*
Terkuin Unna Tuutikki
Heidi: Voin vain kuvitella! Voin myös kuvitella erään pienjääkarhun täysin syyttömän ilmeen, kun lakanoiden karvoittamisesta on kyse :D
Naukulan Mamma: Kyllähän tuo neiti taitaa tietää olevansa ;)
Vastapestyissä lakanoissa on ties mitä kansalaisten terveydelle haitallista kemikaalijäämää. Huolellinen karvaus suojelee herkkää kansalaisihoa ja terästää pidemmän ajan kuluessa immuunijärjestelmää. Kissankarvoja voi käyttää myös lokaalina haudehoitona. Korvalääkäri löysi joitakin vuosia sitten Matten korvakäytävästä karvoja, jotka tarkempi tarkastelu paljasti kissankarvoiksi:D
Otto Kulta: Haa, kissankarvat korvakäytävässä onkin länsimaiselle lääketieteelle varmasti aivan ennen tuntematon tapa parantaa immuunijärjestelmää! Kissoillehan tällainen ikiaikainen tieto on toki selvää :D
Lähetä kommentti